Biraz önce theymos'tan mesaj gelmis bana. Lauda ile ilgili. Birisiyle 2015 yilinda bir ticareti olmus, güvensizmis, o yüzden güvensizlik notu vermis vs. Theymos'ta inanmiyor bu olaya. Bu yüzden Lauda beni güvensizlik listesine aldiysa, ben de onu güvensizlik listeme alayim diye yazmis. Neden böyle bir mesaj gönderdi bana anlamadim, listeleri kendisi admin olarak göremiyor mu? Tuhaf olan, Lauda beni güvensizlik listesine almamis; burada galiba herkesi almis, beni unuttu mu es mi gecti anlamadim. Kim bu Lauda ya, bir de bu mu türedi simdi:)
Olaylar olaylar,
Alemin kralı bizzat özel mesaj atıp
Konuda bahsedilen şahsın buradaki son derece güvenilmez davranışlar sergilediğini,
Bu yaptığı ibnelikler nedeniyle forumun güven sisteminin amaçlanan işleyişini baltalıyor olduğunu.
Bu nedenle, DisTurst listeme eklememi önerdi.
Bende itina ile ekledim.
Lauda da bana pm atıp theymos'u distrust listeme eklememi tavsiye etmiş.
Ahahahahah olaylara bak.
Lauda kendini forumun zabıtası zanneden bi ırkçı malesef. Bunu bilip de onu destekleyen Türk arkadaşların olduğunu bilmek, görmek de ayrı bir durum tabi.
theymos satoshi'den sonra bu forumu var eden kişi. Lauda da kim oluyor?
Ben Lauda'yı distrust listeme ekledim zaten. Forumun overrated bi profili, uzak dursun...
Edit:
Hhampuz da bana negatif trust bırakmış.
Lauda da şu konuyu açmış
https://bitcointalksearch.org/topic/flagtagexclusion-request-turkish-section-gang-5153507Evet forumdan arkadaşlara merit verdiğim doğrudur, bunda garip bi durum yok. Merit kime vereyim?
Merit ihtiyacı olan herkese merit vermek istediğim de doğrudur. AltcoinTR bu forumdan kurulmuş bir telegram grubu, orda da aktifim ve meritim olduğu zaman ordan arkadaşlara da veriyorum. Bunda bir problem göremiyorum.
Merit satışıymış, ticaretiymiş kesinlikle karşısında olduğum şeyler. Bugüne kadar alıp dağıttığım meritler ortada. Lauda gibi birinin iftirası benim için önemli de değil.
Hem bana kırmızı verip, flag açıp hem de theymos'a distrust vermem için destek istemesi de Lauda'nın ayrı bir garipliği.