Pages:
Author

Topic: Magyar (Hungarian) - page 78. (Read 1512328 times)

member
Activity: 64
Merit: 10
October 19, 2016, 05:10:24 PM
Vásárlás az hungarian Paysafecard a BTC. Rate 1: 0,85. Érdekelt? Kérem, küldjenek pm.

Buying your hungarian Paysafecard for BTC. Rate 1:0.85. Please send me pm.
hero member
Activity: 802
Merit: 501
October 18, 2016, 07:11:46 AM
Van aki fektetett ICONOMI-ba?  Ötletek, remények, bármi? Cheesy
hero member
October 17, 2016, 02:29:12 AM
Pedig reportoltam moderatornak, de nem csináltak vele semmit.. Cheesy
sr. member
Activity: 325
Merit: 250
October 16, 2016, 10:36:29 AM
Kezd egyre felkapottabb lenni a fórum, már a külföldiek is próbálkoznak...

Persze, hátha ráharapunk... ezekkel óvatos lennék, elég nehéz vitatkozni google translate használatával Smiley

Egyetértek! Smiley
hero member
Activity: 1442
Merit: 629
Vires in Numeris
October 16, 2016, 03:57:03 AM

Persze, hátha ráharapunk... ezekkel óvatos lennék, elég nehéz vitatkozni google translate használatával Smiley
hero member
October 14, 2016, 05:52:54 AM
NEM-ben, WAVES-ben, RISE-ben, ETC-ben bízok.
várom a pumpot..

ETC-ben kevésbé, a többi stimmel.  Bár RISE sem halad úgy, ahogy kellene..  NEM & WAVES viszont óriási hozamot hozhat 1-2 éven belül (NEM már hozott is az ingyenes ICO-hoz képest:) )
sr. member
October 13, 2016, 12:50:48 PM
sr. member
Activity: 420
October 11, 2016, 05:51:16 PM
kerdese van teuye fel, szivesen valaszolok adj egy kis olcsó Bitcoin, amely a kínálat kapcsolatba velem, ha már is van az enyémben Bitcoin Tools, szintén kapcsolatba velem, nagyon köszönöm mindenkinek,
sr. member
Activity: 420
October 11, 2016, 03:25:54 PM
NEM-ben, WAVES-ben, RISE-ben, ETC-ben bízok.
várom a pumpot..
member
Activity: 64
Merit: 10
October 10, 2016, 08:11:16 AM
Vásárlás az hungarian Paysafecard a BTC. Rate 1: 0,85. Érdekelt? Kérem, küldjenek pm.

Buying your hungarian Paysafecard for BTC. Rate 1:0.85. Please send me pm.

newbie
Activity: 13
Merit: 0
October 09, 2016, 04:07:07 AM
Sziasztok!

Nagyjából már képben vagyok, elolvastam a fentieket, köszönöm még egyszer.
De azért lenne még pár alapvető kérdésem...és itt kiderülhet, hogy nem is igazán vagyok tisztában a dolgokkal annyira mint hiszem Smiley

Szóval...
1., Fogyasztást sokszor W/Gh-ben adják meg. Van-e módja annak, hogy ezt átváltsuk kW/h-ra? Vagy itt hogy tudom kiszámolni az áramfogyasztást?

2., Vannak pl ilyen kis kínai USB-s stick minerek. Amik ugye 330kH/s max... és úgy olvastam, hogy itt a block reward-ra megy ki a játék, mert tényleges teljesítményt ezekkel nyilván nem lehet felmutatni. Tehát itt solo mining esetén akkor úgy működik a dolog, hogy "elkap" a hálózatból egy feldolgozatlan blokkot és ha szerencsém van akkor "amögött" ott lapul a 12.5 bitcoin? Bocs, nem tudom jobban megfogalmazni Smiley

3., Solo mining esetén, ha mondjuk egy cgminert indítok, és mondjuk talál valami kriptovalutát, azt milyen módon kapom meg? Az OK, hogy walletben tároljuk őket, de hogy jut el a bányászszoftveren át a walletembe a kriptovaluta?

4., Jó-e az az elgondolás mi szerint a cgminer-nek a conf file mondja meg hogy voltaképpen mit bányásszon, és nem csak bitcoinra jó? Tehát ha bármi altcoint szeretnék, akkor csak a config file-t kell megfelelően megírnom hozzá, akár solo, akár pool bányászatot szeretnék...korrekt?

Huh, lehet hülyeségeket kérdezek, de sorry, ez nekem még elég új de szeretném megérteni.

Köszönöm előre is ha kapok választ!
newbie
October 07, 2016, 12:05:01 AM
Üdv kollegák, én is csatlakoznék a társasághoz mint Magyar újonc Smiley

Nem tudom itt mennyien vagyunk, vagy van-e esetleg más csoportosulás, de jó látni, hogy vannak még akiket érdekel a téma.

Én egyelőre csak tapogatózom a témában, szeretném megérteni az alapfogalmakat, mint Proof of work, Proof of Stake, hardfork, softfork...ilyesmik... van erről valami magyar nyelvű leírás esetleg?

Legjobbakat!

Üdv Stockton! Smiley

Találsz az oldalunkon egy bitcoin szószedetet - http://www.bitcoinbazis.hu/bitcoin-szojegyzek/ ahol voltaképp minden fontosabb fogalom fel van tüntetve.

Általánosságban szólva van útmutatónk számos kapcsolódó témában (bányászás, e-tárca készítés, egy friss elfogadóhely lokátort is tervezünk, BTC árdiagrammok (bár elég gagyi jelenleg, de folyamatban van egy elsőosztályú charting platform lokalizációja, amely kiváló grafikon-rajzolási, ábrázolási eszközökkel rendelkezik ).

Plusz ha van ötleted, igényed mit szeretnél látni az oldalon, mindent szívesen fogadunk; írj itt, az
[email protected] -ra, de ->

-> Mehet a lájk, követés a https://www.facebook.com/bitcoinbazis/ | https://twitter.com/BitcoinBazis | https://www.youtube.com/channel/UCSE5FNOQbFm3Dn69aqG3LDA platformokon is.  Grin

Köszönöm szépen, már nézem is! Smiley
jr. member
Activity: 122
Merit: 6
Dream. Fulfil. Repeat.
October 06, 2016, 09:13:25 AM

Nem tudom itt mennyien vagyunk, vagy van-e esetleg más csoportosulás, de jó látni, hogy vannak még akiket érdekel a téma.

Én egyelőre csak tapogatózom a témában, szeretném megérteni az alapfogalmakat, mint Proof of work, Proof of Stake, hardfork, softfork...ilyesmik... van erről valami magyar nyelvű leírás esetleg?

Legjobbakat!

Üdv Stockton! Smiley

Találsz az oldalunkon egy bitcoin szószedetet - http://www.bitcoinbazis.hu/bitcoin-szojegyzek/ ahol voltaképp minden fontosabb fogalom fel van tüntetve.

Általánosságban szólva van útmutatónk számos kapcsolódó témában (bányászás, e-tárca készítés, egy friss elfogadóhely lokátort is tervezünk, BTC árdiagrammok (bár elég gagyi jelenleg, de folyamatban van egy elsőosztályú charting platform lokalizációja, amely kiváló grafikon-rajzolási, ábrázolási eszközökkel rendelkezik ).

Plusz ha van ötleted, igényed mit szeretnél látni az oldalon, mindent szívesen fogadunk; írj itt, az
[email protected] -ra, de ->

-> Mehet a lájk, követés a https://www.facebook.com/bitcoinbazis/ | https://twitter.com/BitcoinBazis | https://www.youtube.com/channel/UCSE5FNOQbFm3Dn69aqG3LDA platformokon is.  Grin
newbie
October 06, 2016, 03:09:47 AM

Legjobbakat!
sr. member
Activity: 326
October 02, 2016, 06:18:54 AM
Sziasztok! Én is magyar vagyok, vállalom Smiley Az viszont biztos, hogy kis hazánkban még eléggé gyerekcipőben jár minden ami Bitcoinnal vagy egyéb crypto-valutákkal kapcsolatos. De innen már csak felfelé vezet az út Smiley
jr. member
Dream. Fulfil. Repeat.
September 30, 2016, 05:10:28 AM
Helyes!  Cheesy

Egyebkent szerintetek egy openbazaar.org szeru adok veszek altcoin/bitcoin oldalra lenne Magyarorszagon igeny?

Egyelőre kicsi az elterjedés, mármint crypto-valuta terén, de szerintem pár éven belül biztosan megtérülne minden, amit most megcsinálnánk e témában Magyarországon is. Olvastam már ilyen kezdeményezésről, de kevés támogatottsága volt, így bele sem kezdtek. Én azt mondom, hogy ha van tudásod és esetleg pénzed is hozzá, bátran kezdj ilyenbe.

Népszerűsíteni, kampányolni, terjeszteni! Manapság a PR és reklám kib@szott fontos! Nyomni, tolni s idővel beépül az emberek tudatába.

Mint egy választási kampány. Vagy egy rossz énekes, pl. Lady Gaga, a reklám és az állandó jelenlét, ami népszerűvé tette, most kivették a nagy zsét belőle s nem is mennek a klipjei egyik csatornán sem. De beépült a tudatba s az emberek megveszik a következő lemezét is...

Igen, mi is így látjuk a helyzetet. Mo. viszont kicsit lemaradt a téren, de az általános globális trendet követve (különösen az idei 2016-os davosi fórumtól, ahol a blokklánc volt az egyik key agenda) bizonyosak vagyunk benne hogy növekedni fog az igény mind a hírszolgáltatásra, mind a praktikusabb e-commerce, adokveszek platformokra is. Szóval nagy eséllyel nekilátunk jövőre, addigra tán összeáll a csapat rá. Smiley

Segítenék is, de hát valamiből meg is kell élni... munka mellett meg nem egyszerű.

No worries, megoldjuk szépen lassan Cheesy
sr. member
September 29, 2016, 11:53:54 PM
Helyes!  Cheesy

Egyebkent szerintetek egy openbazaar.org szeru adok veszek altcoin/bitcoin oldalra lenne Magyarorszagon igeny?

Egyelőre kicsi az elterjedés, mármint crypto-valuta terén, de szerintem pár éven belül biztosan megtérülne minden, amit most megcsinálnánk e témában Magyarországon is. Olvastam már ilyen kezdeményezésről, de kevés támogatottsága volt, így bele sem kezdtek. Én azt mondom, hogy ha van tudásod és esetleg pénzed is hozzá, bátran kezdj ilyenbe.

Népszerűsíteni, kampányolni, terjeszteni! Manapság a PR és reklám kib@szott fontos! Nyomni, tolni s idővel beépül az emberek tudatába.

Mint egy választási kampány. Vagy egy rossz énekes, pl. Lady Gaga, a reklám és az állandó jelenlét, ami népszerűvé tette, most kivették a nagy zsét belőle s nem is mennek a klipjei egyik csatornán sem. De beépült a tudatba s az emberek megveszik a következő lemezét is...

Igen, mi is így látjuk a helyzetet. Mo. viszont kicsit lemaradt a téren, de az általános globális trendet követve (különösen az idei 2016-os davosi fórumtól, ahol a blokklánc volt az egyik key agenda) bizonyosak vagyunk benne hogy növekedni fog az igény mind a hírszolgáltatásra, mind a praktikusabb e-commerce, adokveszek platformokra is. Szóval nagy eséllyel nekilátunk jövőre, addigra tán összeáll a csapat rá. Smiley

Segítenék is, de hát valamiből meg is kell élni... munka mellett meg nem egyszerű.
jr. member
Dream. Fulfil. Repeat.
September 29, 2016, 01:02:53 AM
Helyes!  Cheesy

sr. member
September 28, 2016, 11:34:42 PM
Jelezd itt, ha magyar vagy (s ha vállalod is).

Nem kötelező! Csak mérjük fel, mennyire is van igény a külön alfórumra!!

Ha nem jelez senki, megszüntetik?

Grin

Dehogy! Viszont ha jelzünk, minden egyes "jelzés" egy-egy hozzászólás, ami ugye növeli a hozzászólások számát, ami ugye növeli az esélyét annak, hogy saját alfórummá alakuljunk. Csak tenni próbálok a cél érdekében.

Előny vagy hátrány egyébként a saját alfórum?

Vagy menjünk egy hazai fórumra mindannyian? - lásd fentebb.
hero member
Activity: 1442
Merit: 629
Vires in Numeris
September 28, 2016, 04:23:17 PM
Jelezd itt, ha magyar vagy (s ha vállalod is).

Nem kötelező! Csak mérjük fel, mennyire is van igény a külön alfórumra!!

Ha nem jelez senki, megszüntetik?
Pages:
Jump to: