Pages:
Author

Topic: McAfee: Bitcoin, 15 bin doları, EOS ise 32 doları geçecek... - page 2. (Read 428 times)

full member
Activity: 476
Merit: 100
McAfee giderek hedeflerini küçültüyor bitcoin için daha önce milyon doları bulacağını söylüyordu, attığı twittlerin kaynağı kesilince tahminlerde düşmeye başladı herhalde Smiley
member
Activity: 560
Merit: 11
valla bunu eleştiriyoruz, sallıyor, provokasyon yapıyor diyoruz da. yazdıkları arasında mtc 50 cente gelmedi mi? temmuzda en genç 75 cent diyor. haziranda ralli var diyor ve bunu yaparlarsa zaten 75 i görebilir.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
John Mc Afee atıyor biz tutmaya çalışıyoruz ,işte haziran ayına da geldik bitcoin daha 7500 dolar bandının bile üzerine çıkmakta zorlanırken nasıl olacak bir anda 15 bin dolara yükselecek ,kaldı ki talep bu kadar düşmüş iken , he temmuzda 6 bin dolara inmesi bile daha mantıklı.
full member
Activity: 206
Merit: 100
Güzel tahminler haziran ve temmuz aylarında bende ufak çaplı pumplar bekliyorum ama 15k dolar görürsek gerçekten cok iyi olur ayrıca golem coini hakkında haklı olabilir çünkü cok iyi bir proje ve gayet sıkı gidiyorlar sepetime eklemeyi düşündügün coinlerden biri golem
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Bu adam ne derse olmuyor zaten ,boşuna kendimizi ümitlendirmeyelim , zaten haziran ayına geldik ,15 k olacak mı göreceğiz , bizi terste bırakacak gene  , temmuzda 6 k olması btc nin pek sanmıyorum.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
yok arkadaş haziran ayı ralliler başlamaz, yeşilleri görmezsek Mcaffenin tepesine twitterdan inelim. adam diyor ki 15k yı görecek, temmuz da dip yani 6 binin altını işaret ediyor. iki ayda yani hızlı yükseliş ve hızlı düşüş.
member
Activity: 350
Merit: 10
aslında benzeri açıklamaları okudum ve eğer gerçekleşirse bu sıkıntılı ve durağan dönemin sonucunda bir fırlama yapacak. umarım çıkarda düşmeden riskli olarak gördüğümüz yatırımları nakite çevirme imkanı olur.
full member
Activity: 742
Merit: 112
mtc fiyatındaki öngürüsü neredeyse tuttu. 50 cente geldi 1 mtc token. bitcoin için 15 bin dolar yazmış. haklılık payı var 20 bine yaklaşacak hamlede bulunması gerekli. yani büyük düşüşten önceki son yükseliş gibi düşünün. Mcaffee ön görüsü bu. emin olun bu yorumu tutmazsa güvenilirliğini yitirecek. böylesine risk aldığına göre bildiği bazı gelişmeler var. Neden 16 bin değilde 15 bin? 14600 fibo 61.8 seviyesi bunu yuvarlamış 15 bin yapmış.

Haziran ayındayız yani bu elemana göre pump ayı. tutar, tutmaz orasını bu ay göreceğiz ancak bu ay ralli yaparsa elimizdekileri pahalıdan satabileceğiz.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Bu adam ne zaman ağzını açsa piyasa daha da düşüyor , kripto piyasası için tam bir felaket ,daha 6 ay öncesinde milleti ciddi şekilde yanlışa yönledirmişti, söylediklerini açıklamalarını kaale almamak daha doğru bence.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
Herşey bir yana adamı güzel gömdük Smiley haketmedi mi? Etti..
newbie
Activity: 266
MC cafee gerçekten iflah olmaz bir spekülatör yani bunlardan hiç bir şey olmaz işleri güçleri milletin cepleri bunlarun
member
Activity: 756
Merit: 17
bu piyasa da bir başkasının görüşlerine pek fazla inanmayı mantıklı bulmuyorum bu kişi kim olursa olsun bence herkes kendi yatırım planını kendisi yapmalı ve buna yönelik hareket etmeli
member
Activity: 294
15 bin yine gördüğüm en mantıklı açıklama olmuş. İnsanların hepsi 50 bin 100 bin başlıklarina olacak bizlerde bekliyoruz derken. 15 bin tahmini bunların yanında çok mantıklı iken neden kimse beğenmedi anlamadım. Ayrıca 15 bine geldiği zaman herkes bir anda satış yapacak daha fazla çıkmaz diye bu yüzden de bı sonraki ay dip olma olasılığı da yüksek.
member
Activity: 392
Adam işi gücü yok bol keseden sallayıp duruyor ,yatırımcıları tekrar ters köşe yapmak peşinde sanırım , haziran ayında bitcoin 15 bin dolar olacak diyor , daha bir türlü bitcoin 7 bin sınırını geçemiyor, kaldı ki haziran atına şurda 4 gün kalmış.
member
Activity: 350
Merit: 11
John Mc Afee sadece atıyormu biliçsizce sallıyorum , yatırımcıyı yanıltmak mı istiyor , yoksa gerçekten olacakmı bekleyip göreceğiz , fakat bu adamın geçmişte söylediklerinin yarısı boş çıkmıştı ,temkinli olmak lazım bu adamın açıklamalarına.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Özellikle twitterda takip ediyorum McAfee yi kripto paralara ilişin oldukça fazla paylaşımda ve yorumda bulunuyor. Bunların kaçı gerçekleşir bilinmez ama tahminlerinin çok aşırı olmadığını ve gerçekeleşebilir rakamlar olduğunu düşünüyorum.
member
Activity: 364
Kendisine bu reklam işleri falan derken pek güven kalmadı ancak söylediklerinin piyasa üzerinde etkisi hala oluyor.
Söylediği tarihleri merakla bekleyip takip edeceğim ama güvenip iş yapılmaz bence..
jr. member
Activity: 169
Merit: 5
Ben adamin ongorulerinin celiskili oldugunu dusunuyorum. Temmuzda Bitcoin dip yapacak diyor hem de diger yazdigi altcoin ya da tokenlarda su fiyata yukselecek diyor. Hepsi zaten Btc'ye bagli Btc duserken bunlar nereye nasil yukselecek? Biraz mantikli sallasin.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Bu açıklamalarının gerçekleşmesi olası bence. BTC 15.000USD olabilir. Temmuzda dip yapıp sonrasında yeniden yükselecek demiş. Bakalım McAfee’nin bu defaki öngörüsü gerçekleşecek mi? Genel olarak spekülasyon peşinde koşuyor, bakalım ne olur.
newbie
Activity: 98
McAfee çok yanlış hareketler yaptı çok çılgın bir adam ama çok da akıllı olduğunu düşünüyorum. Eğer bişey söylüyorsa kesin bir sebebi vardır
Pages:
Jump to: