Pages:
Author

Topic: McAfee: Bitcoin, 15 bin doları, EOS ise 32 doları geçecek... - page 3. (Read 428 times)

legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Bol keseden sallamış. Birkaç sene önce Max Keiser ne yapıyorduysa şimdi McAfee aynısını yapıyor. Keiser sonunda siklenmeyen bir adam oldu. McAfee de öyle olacak.
Bitcoin 15 bin dolara geri dönecek ama bu yaz olacağına yüksek ihtimal vermiyorum.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Eos hakkında detaylı bir araştırma yapmayı düşünüyorum. Bu tarz projelere en güzeli ico dan girmek. Örneğin ADA,EOS,XLM ıco yatırımlarına daha çok öncelik vermeyi düşünüyorum.
full member
Activity: 308
--
Boşversene para karşılığı bazı coinleri pumplayan bir adam kim takar seni. Öngörüleri doğru da olabilir yanlış da ama bu adama göre sakın işlem yapmayın. Ben bu adamın advisor olarak görüldüğü projelerden özellikle kaçıyorum bana hiç güven vermiyorlar.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Bu adam kesinlikle bos konusmaktan baska birsey yapmiyor. Guven vermiyor yani. Sadece reklam amacli yapiyor bu isi.
full member
Activity: 350
bana kalırsa bu adam çok zibidilik yapıyor, yaşından dolayı saygım vardı ama artık o da çok yok, para ile tweet sattığı haberleri dolanıyordu ne kadar doğru tabi bilemem onu ben, en güzeli bu adamın dediklerine hiç de kulak asmamak
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Bitcoin bu sene olmazsa 15000 i  seneye geçer ama EOS için aynı şeyi söylemek doğru olur mu bilmiyorum. Açıkcası EOS bana pek ümit vermiyor.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Bu adam trol bitcoin zaten $20.000 e kadar çıkmış adam bitcoin 15 bin doları geçecek diyor, hadi canım be bu gibi boş adamların yanında bitcoin 250 bin dolar olacak diyen babalar da var yani
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Ikisinede katiliyorum.  Bunun yani sira binance coin 50 dolari BitcoinWSpectrum ise 1 dolari kesin gorecek. 
newbie
Merit: 0
MTC tokeni takip ediyorum sanırım haklı gibi gidecek gibi gözüküyor. bounty den gelenler iyi para kırptı tabi halen satmamışlar ise. borsa gibi fiyatına göre 10x yaptı vicdansız sabuha. Mcaffe kesin ifadeler kullanmasından gidelim. eğer ki tutarsa artık bu adamın sözüne güvenmeye başlayacağım.
newbie
Activity: 84
Piyasalar azıcık toparlayınca tahminler havada uçuşuyor, önce bu yılki tahminleri göreceğiz bakalım kimin tahmini gerçekleşecek kimin ki havada kalacak. Yılın yarısına geldik altı ay kaldı.
member
Activity: 133
Merit: 15
~ Fortuna Favet Fortibus ~
Adam su attigi tweetlerle ne paralar kazaniyor be. Bu adamin sozune guvenen de yok. Anlamak zor gercekten.

Adamı takan çok az insan var ancak ciddi bir takipçi sayısı var diye bu paraları alıyor.. O takipçi sayısı azalsın hesabı kapatır gider kısacası.. Buna para verenler algı operasyonunu öyle iyi biliyorlarki!...
member
Activity: 406
Merit: 10
Haziran Temmuz fark etmez tekrar eski zirvesine yakın bir yerleri görsünde piyasa biraz kendisine gelsin.
newbie
haa şunu düşünün. diyelim ki dediği gibi bu fiyatlar oluştu. Mcaffee iyice piyasayı yönlendirmeye başlayabilir. ikinci ihtimal bunun tanıdık balina arkadaşları vardır planları öğrenmiştir ona göre fiyat eklemiştir. danışıklı dövüş de olabilir. çünkü çok net tanımlar yapmış.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Sonuçta adma parayla herşeyi söyletebiliyorlar, bu haber içinde para almadığını kim kanıtlayabilir inanılırlığını kaybetti benim gözümde o nedenle hiç itibar etmiyorum söylediklerine yine birinin cebini dolduracaktır.
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
McAfee kripto paralar hakkında hangi ara otorite kesildi ya. Adamın yorumları her yerden karşımıza çıkıyor. Bu defa telaffuz ettiği rakamlar genel olarak hepimizin öngördüğü rakamla örtüşüyor zaten. Temmuzda yeniden dip yapacağınıda söylemiş. Bakalım haklı çıkacak mı?
full member
Activity: 367
Temmuzda dip olacağını söylemiş, uzun vadeli öngörülerinde bir değişiklik var mı acaba fantastik bir iddiada bulunmuştu sabırsızlıkla bekliyoruz sonuclarını  Grin
full member
Activity: 420
John McAfee bizi düşünmüş gene yükselişi fiyat ve tarihine kadar vermiş sağolsun varolsun, bizimkide nasıl bir nankörlükse adam ne yapsa beğenmiyoruz Grin
full member
Activity: 518
Ya bu adam ne mal bırısı yaww ıyı prim yapıyor haa heryerden para alıyor reklamını yapıyor doymak bılmez bıtcoının 15 bın doları eosunda 32 doları geçecegını 2 gunluk adam bıle bılır tahmın eder mk.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Bu adamın konuşmalarına zerre kadar güvenmiyorum fakat bende bir çıkış bekliyorum. Yaz öncesi bir çıkış olmak zorunda diye hissediyorum. Yazları genelde durgun geçer piyasa haziranın ortalarında beklediğim yükseliş olursa çıkacağım ve ağustos sonuna kadar ekranı kapatacağım.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Vermisler bu adama parayi o da konusuyor iste yani bu adamin yorumlari cok fazla ciddiye alinmamali.
Pages:
Jump to: