Pages:
Author

Topic: McAfee: Bitcoin, 15 bin doları, EOS ise 32 doları geçecek... - page 4. (Read 428 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
Bunu bizde biliyoruz zaten inancimiz da var ama sen soyleyince olmayacakmis gibi geliyor tekrar dusunuyor insan.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Ben bu adam konuştuğunda ne söylediğinden ziyade, kimin söylediği kısmına odaklandığımdan hangi coin için ne fiyat söylediğini önemsemiyorum. Hatta bu adam hiç yorum yapmasa kripto piyasası için daha hayırlı olabilir.
member
Activity: 224
Merit: 10
Bu adama gore bitcoin 1 milyon dolar da olacak o yuzden bos konusmalarini kafaya takmak sacma bence.
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Gene birileri para vermiş yazdırmıştır dikkate almayın...
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Bu arkadaş yakında kopartıp yiyecek söz vermişti.Çok konuşuyor inandırıcılığı kalmadı artık. Güvenlik yazılımcılığından hayal satıcılığına başladi.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
McAfee Haziranda 15.000 doları görüp, Temmuzda dip yapacağını söyleyerek zaman da vermiş. Bu adam coinlerin reklamını yapmak için para aldığını açıklamıştı fakat buna kim para veriyor acaba, merak etmemek mümkün değil. Bence adam sürekli kendi reklamını yapıyor, boş boş konuşuyor sürekli. 
newbie
Sayin McAfee bey gercekten bu isten anlamadiginiz halde nasil oluyorda insanlar size reklam icin para verebiliyor anlamiyorum. Gereksiz bir adam bana kalirsa.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Adam su attigi tweetlerle ne paralar kazaniyor be. Bu adamin sozune guvenen de yok. Anlamak zor gercekten.
member
Activity: 490
SEND AND RECEIVE MONEY INSTANTLY
Tweet başına 5K falan alıyor diye duymuştum. Bu tweet'de 4 5 coinle ilgili yazmış 25K aldıysa baya kombo yapmış baba. Smiley
Ben bounty için günde 10 Tweet atıyorum. Gelenler 1$ etmiyor. Ayıptır.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
bunun olabilirliği var mı? docademic bitcoin gerilemesinden etkilenmiyor. bu nasıl olabilir. diğer yazdıklarına daha bakamadım. bitcoin 15 bin doları geçecek sonra dip yapacak dediği 15k dan sonra büyük düşüş geleceği. temmuz dump ayı olarak mı göreceğiz bu arkadaşa göre.
jr. member
Merit: 3
Bende nerde bu McAfee bu zamandir diyordum. Adam arada gundeme gelmeyi seviyor. Sadece o kadar baska birsey bildigi yok.
newbie
Activity: 155
Ya artık şu adamla lavrovun tahminleri kabak tadı verdi. Yeter arkadaş yapmayın tahmin falan siz, boş boş konuşuyorlar bildiğin.
member
Activity: 448
Merit: 12
Haziran ayında 15.000 doları geçeceğini tahmin etmek için kahin olmak gerekmiyor ama Temmuz'da dip olabileceği konusu çok iddialı.
Diğer coinlerle ilgili birçok kişinin beklentileri var ve olabilecek rakamlar gibi duruyor onlar da
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
John McAfee nin söylediği çok mantıksız , adam bitcoinin 15 bin dolar seviyesine çıkacağını söylüyor sonrasındaki ay  dip yapacak diyor sayın mcfeee biz zaten şuan dip noktasının biraz üzerindeyiz bitcoini 19 bin dolardan alanlar hala ellerinde tutuyorken beklentileri varken sizin beklentiniz kusura bakmayın gerçeklerden uzak.
newbie
Activity: 112
Herif bildiğin sinyalci oldu kaç para alıyor acaba 1 twit için
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
uzak durulması gereken birisi.yorumları okuyunca işte herkesde aynı fikirde.
newbie
Activity: 210
Yine mi bu adam. Gercekten bu adamin attigi tweetlere guvenen insanlar var mi. Varsa cidden kendini sorgulasin derim.
member
Activity: 350
Merit: 11
Bu adamın açıklamaları artık popülaritesini günden güne yitirdiğini düşünüyorum , geçtiğimiz dönemde kripto piyasası yatırımcılarına yaptığı açıklamalar verdiği bilgiler ile milyar dolarlık zarar ettirdi , piyasaya zarar bir adam uzak durun .
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
piyasa mart-nisanda  biraz çıkar gibi olsada son 1 aydır in çık in çık ve devamlı aşağı hareketlerden gözüken bu zat alacağını almış ve çıkışı bekliyor.
tabii bu tip ve bunun gibilerin alacağı rakamlar coin sayısı yüksek olduğu için elindeki coinlerden yüksek kar eder bizim gibilerde işte biraz ondan biraz  bundan diyip x2-x3 yapsada zarar etmesekde yeterki terste kalmayalım diye dua ederiz.
Piyasa şimdilerde sürünsede elbet çıkacak ve sağlam çıkacak ama ne zaman balinaların istediği zaman  işte o çıkışa dayanabilen ve aldığı coinlerde en az 2-3-5-10-20 kat yapan zaten parasını katlayacak mesele ya sabır olayı.

Ya Sabûr celle celâlühû  Shocked
member
Activity: 336
John mc afee bu adam kripto piyasasında geçtiğimiz aylarda piyasa yatırımcılarının büyük ölçüde güvenini kaybetmiş biri , o yüzden açıklamalarına gerçekten temkinli yaklaşmak ve çok kaale almamak gerekiyor.
Pages:
Jump to: