Svakako mislim da će u neko skorije vrijeme ovakav sustav ipak ići na neko ponovno glasovanje, jer ipak mislim da ljudi kao prvo nisu navikli davat nikom te merite, a kao drugo neminovno će počet trgovanje sa njima, pa ako je do sada bilo zabranjeno trgovanje sa cijelim accountom, ne vidim razlog da bi dopuštali trgovanje i sa ovim.
S uvođenjem merita definitivno je usporeno napredovanje, prosječnom korisniku ali to je očito i bio cilj uvođenja merita, usporiti napredovanje prosječnom korisniku, onemogućiti napredovanje spameru a da iznad prosječni napreduje dosadašnjim tempom. Trud oko napredovanja za posljedicu bi trebao imati porast kvalitete postova. Da li je sustav posložen dovoljno dobro u odnosu na ono što su ciljali administratori, ne znam, vrijeme će pokazati da li će uvoditi još kakve promjene. Osobno mislim da samo treba povećati količinu merita u opticaju, jer do sad je bilo dovoljno da napišeš spam post i za njega si isto napredovao kao i za kvalitetni post.
S jedne strane zabranjeno je trgovanje accountovima a s druge strane postoje teme na samom forumu u kojima se trguje i licitira accountima. Hoću reći kontrola je slaba a zloupotreba će uvijek biti. Razlika je u tome da ako vide da zloupotrjebljavaš merit gubiš account koji je već visoko rangiran.
btw. 150 merita ti treba do Senior Membera do Hero Membera ti treba 400 merita.