Pages:
Author

Topic: Merit Sistemi - page 44. (Read 905762 times)

member
Activity: 322
Merit: 14
February 01, 2018, 09:29:41 AM
herkesi aynı anda mutlu edecek bir sistem getirmek imkansız zaten. bir alanda fayda sağlarken diğer taraftan da üzecek bir sistem merit sistemi. bir taraftan bakıyorum konular daha dolu. mesajlar daha dolu. diğer taraftan rank atlamak için daha ciddi olmak gerekiyor. sadece mesaj ve belli bir zamanın geçmesi yeterli olmayacak.

herşeye rağmen insanların faydasına oldu. nasıl merit kazanacağız biz diyenler için de artık soru sorduklarında eskisine göre daha açıklayıcı cevap aldıkları kesin.
member
Activity: 106
Merit: 11
IPV6 Proxy | AWS Account
February 01, 2018, 09:08:52 AM
Her ne kadar takas yasağı olsa da eminim yine de saman altından engellenemeyecektir, umarım bir kullanıcıya gelen ani merit puanı veya aynı kullanıcılardna durmadan gelen meritler buna özel algoritma / script tarzı bir eylem yapıldıysa şahet eminim takılırlar.

Merit sistemi bence gayet güzel eline sağlık emeği geçenlerin böylelikle imza için 6-7 hesap açıp kasanları eminim durdurucaktır bu sistem.
newbie
Activity: 89
Merit: 0
February 01, 2018, 07:04:13 AM
her ne kadar jr.member olarak işime gelmese de forumun daha kalite olması açısından gerekli bir sistem. sadece bu forum değil genel olarak forumlarda kullanılması gereken bir sistem. bilgilendirme için teşekkürler.
member
Activity: 364
Merit: 20
February 01, 2018, 05:52:57 AM
Merit sisteminde ıp kontrolü olmadığı sürece her türlü hile ve manüpile yapılır net.

ip kontrolü şart fakat ip kontrolü olmadan da sistemde hile yapmak sıkar. neden diyeceksen

https://bitcointalk.org/index.php?action=merit;u=1230786 bana gelen ve benim gönderdiğim bütün meritler burada. EFS 2 tane merit göndermiş ben de  1 tane merit göndermişim dannybrown adlı arkadaşa. meriti hangi mesaja gönderdiğin hangi mesajlarıma merit geldiği kayıt altında. artniyetli bir merit gönderimi olduğu taktirde zıbam diye banı yer =) hem gönderen hem alanlar.

ha imkansız değil ama tamamen risk unsuru bu. bu şekilde yapmaya çalışanlar ve yapanlar diken üstünde. rahat rahat oturamazlar.
newbie
Activity: 13
February 01, 2018, 05:31:02 AM
Merit sisteminde ıp kontrolü olmadığı sürece her türlü hile ve manüpile yapılır net.
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
February 01, 2018, 04:52:46 AM
Bir hafta oldu hala ağlamaya devam ediyorsunuz. Sızlanarak geçirdiğiniz zamanı bir şeyler araştırmaya harcasaydınız çoktan toplamıştınız meritleri. Forumun çöplüğe döndüğünü hepiniz görüyorsunuz, iyileşmesi için yapılan çalışmalara destek olun.
newbie
Activity: 34
February 01, 2018, 04:30:20 AM
Konu açmak istemeyen sadece yorumlarıyla katkı yapacak arkadaşlar için birazcık zorlayıcı bir durum olmuş bence. Umarım adil bir ortam olur ve merit sahipleri düzgün yorum yapanlarada merit desteğinde bulunur.
jr. member
Activity: 52
Merit: 2
( https://www.sterlingsovereign.co.uk/)
January 31, 2018, 10:02:56 PM
gayet güzel uygulama olmuş bence herkes boş post atıp rütbe peşinde koşmak yerine kaliteli mesajlar yazıp merit kasabilir.
member
Activity: 105
Merit: 10
January 31, 2018, 09:57:31 PM
Uygulama güzel gibi görünüyor, Bir çok kişinin pos kasmasının önüne geçilir.
full member
Activity: 700
Merit: 134
January 31, 2018, 04:16:50 PM
Spami engelleyelim tamam ama şöyle birşey var ben açılan konulara yorum yazıp fikrimi belirtiyorum, bu şekilde paylaşım yapıyorum, yeni bir topic oluşturmuyorum bu yüzden de birinin gelipte benim yorumumu bulup merit vereceğini düşünmüyorum. Spam yapanlar yüzünden bizim mi işimiz zorlaştı şimdi?

Hocam bari şu konuya bak, sadece senin mesajının bulunduğu sayfada kaç tane merit dağıtılmış. Niye önyargılı yaklaşıyorsunuz anlamıyorum, merit kazanmak imkansız değil ki sadece bir faydan olsun birilerine, boş mesaj atma güzel bir yazı yaz zaten emeklerinin karşılığını alırsın

member
Activity: 84
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
January 31, 2018, 03:47:03 PM
Açıkcası bu sistemi pek sevmedim. Çünkü gayet kaliteli ve faydalı mesajlar yazdığımı düşünüyorum ancak şu ana kadar 1 merit dahi yollayan olmadı. Bunun ne amaçla yapıldığını anlamış değilim. Umarım kaldırılır.
newbie
Activity: 155
January 31, 2018, 03:26:22 PM
Spami engelleyelim tamam ama şöyle birşey var ben açılan konulara yorum yazıp fikrimi belirtiyorum, bu şekilde paylaşım yapıyorum, yeni bir topic oluşturmuyorum bu yüzden de birinin gelipte benim yorumumu bulup merit vereceğini düşünmüyorum. Spam yapanlar yüzünden bizim mi işimiz zorlaştı şimdi?
member
Activity: 98
BELUGA PAY. Complete Mobile Point of Sale System
January 31, 2018, 12:56:09 PM
Bu merit heyecanını anlamadım. Buraya yeni bir şeyler öğrenmeye, bildiklerinizi paylaşmaya mı, yoksa post kasıp rütbe almaya mı geliyorsunuz. Su akar yolunu bulur. Merit olsa ne olur olmasa ne olur  Cheesy

Rank artınca kazançta artıyor. Çoğu kişi buraya birşeyler öğrenmeye değil, bountylerden para kazanmaya geliyor. Merit sistemi iyi oldu şimdi bounty için gelenler rank olmayınca giderler forumda rahat bir nefes alır.
member
Activity: 112
Merit: 10
January 31, 2018, 12:33:39 PM
Ne kadar kaliteli post atarsan at sınırlı sayıda olan meriti kimse yabancıya yollamaz,herkes arkadaş çevresi için harcayacaktır.merit kaynaklarından merit alabilirsen ne ala.
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
January 31, 2018, 10:08:47 AM
Oldu olacak yeni gelenler Bitcoin'ini 500$'dan alamadı diye Bitcoin fiyatınıda 500$'a çekelim olsun bitsin herkes rahatlasın. Yeni gelen arkadaşlar ellerinden ekmekleri alınmış gibi ağlıyor. Gerçekten öyle mi ekmeğinize taş mı koyuyor bu sistem?

yeni geldim sayılır . 500 usd bitcoin olsada 5 tane alsak keşke . sistemin asıl istediği ile kazanılması gereken tutarlar arasında ki zorluk derecesine itiraz ediyorlar eden arkadaşlar açıkcası ben çok takmamaya çalışıyorum elbette hak edenler sistemi besleyenler buna destek olanlar 1'er 2'şer merit göndererek insanlara destek olurlar açıkcası kazanmak için çaba bilgi paylaşımı gerektiği ana hammaddeinin kaliteli içerik oldugunu bilmeden bol keseden atmak kolay.

inanıyorum ki herkes mutlu olucak .

sistem güzel işlesin yeter !

sr. member
Activity: 658
Merit: 280
January 31, 2018, 09:54:56 AM
Oldu olacak yeni gelenler Bitcoin'ini 500$'dan alamadı diye Bitcoin fiyatınıda 500$'a çekelim olsun bitsin herkes rahatlasın. Yeni gelen arkadaşlar ellerinden ekmekleri alınmış gibi ağlıyor. Gerçekten öyle mi ekmeğinize taş mı koyuyor bu sistem?
full member
Activity: 344
Merit: 134
January 31, 2018, 09:21:12 AM
Bu merit heyecanını anlamadım. Buraya yeni bir şeyler öğrenmeye, bildiklerinizi paylaşmaya mı, yoksa post kasıp rütbe almaya mı geliyorsunuz. Su akar yolunu bulur. Merit olsa ne olur olmasa ne olur  Cheesy
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
January 31, 2018, 08:26:15 AM
eleştirin tamam yanlışlar varsa düzeltilmesini isteyin ama uyum sağlamayıda bilin.
bakınız https://bitcointalksearch.org/topic/merit-ba-alan-unofficial-2820637
merit bağış alanında kaliteli mesajlara merit dağıtıyoruz. üç beş saglam kaliteli bir anı bırakın foruma sizde alın çok mu zor? nasıl evde köpek bakılırın anlatıldığı değil okuyun didikleyin global foruma bakın milletin localde konuşmadığı ne konuşulmuş gelin burada özetini çıkartın bak nasıl alıyorsun 50 100 merit.

nasıl gidiyor sistem bayadır bakamadım kazananlara ödülleri gidiyor mu Smiley aklımda benim bir sistem var ama hafiften kumar'a teşvik olmasın diye paylaşmadım . ama olabilir .
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
January 31, 2018, 07:36:17 AM
eleştirin tamam yanlışlar varsa düzeltilmesini isteyin ama uyum sağlamayıda bilin.
bakınız https://bitcointalksearch.org/topic/merit-ba-alan-unofficial-2820637
merit bağış alanında kaliteli mesajlara merit dağıtıyoruz. üç beş saglam kaliteli bir anı bırakın foruma sizde alın çok mu zor? nasıl evde köpek bakılırın anlatıldığı bir mesaj atmayın onun yerine, okuyun, didikleyin forumu, global foruma bakın milletin localde konuşmadığı ne konuşulmuş gelin burada özetini çıkartın bak nasıl alıyorsun 50 100 merit.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
January 31, 2018, 07:14:20 AM
jr ve memberların agladıgı kadar sr ve herolar ağlamıyor. size gereken merit 10 adama gereken 500. ama adam aglamıyor neden çünkü yazdıgı zaman alacağını biliyor. simdi yeni rutbe cıkınca 2000 merit isteyince bendemi ağlıcam? zaten rank icin bekliyorsun beklerken o meritide kazanırsın. konu dışında bile merit dağıtılıyor surda ağlamak yerine adam akıllı yaz al meritini. Açın bakın legend uyelere kimlere kaç merit vermişler. bişey sallıyorsanız destekli sallayın.

al bak https://bitcointalksearch.org/topic/m.28995959 adam kuş kondurmamış guzel bir yazı yazmış sırf ilk mesajı 25merit toplamış.
Pages:
Jump to: