Bildiğiniz gibi bundan bir kaç ay önce bir açık nedeniyle Minerfarm sisteminde kayıtlı bazı kullanıcı hesaplarına sızılarak yüksek miktarda Bitcoin çalınmıştı, bu dönemde istemeden de olsa ödemeleri tamamen kapatmak zorunda kalmış ve suistimalleri önlemek için kontrollü ödemeler yapmaya başlamıştık. Yakın zamanda içerideki ödemeleri yapabilmek için Kredi çekerek bitcoin alımı yaptık ve beklemede olan ödemelerin büyük çoğunlunu tamamladık şu anda da belli ölçüde ödemeler açık ve sistem çalışır durumda ve yavaş yavaş toparlanmaya başladı.
Minerfarm bildiğiniz gibi bu sektörde hizmet vermeye başlayan ilk Bitcoin yatırım sistemlerinden birisi ve bu sistemi daha uzun süreler devam ettirmek amacındayız, bu süreçte bazı kullanıcıları üzdüğümüzün farkındayız ancak Bitcoin gibi güvenlik konusunda büyük risklere açık bir sistemle çalışmanın getirdiği bazı sorunlarla da boğuşmak zorunda kalıyoruz. Bunun yanında Türkiye'deki en büyük Bitcoin borsasının da hizmetlerine son vermesi dolaylı olarak bizi de etkilemiş durumda, yine de elimizden geldiğince durumu düzeltmeye ve sorunsuz şekilde çalışmaya gayret ediyoruz.
Bu arada haklı olarak bazı kullanıcıların şahsımı sahtekar ve dolandırıcı olarak anmasını anlayışla karşılıyorum muhtemelen ben de olsam aynı tepkiyi verirdim. Dediğim gibi Minerfarm aynı şekilde çalışmaya devam edecek ve yeni güvenlik önlemleri ile de olası yeni saldırıların önü kapatılmış olacak.
Google Adsense hesabımızın banlanması sonrasında büyük sıkıntılar çeksek de alternatif yollarla sistemin çalışmasını devam ettirebiliyoruz, bu süreçte bizi destekleyerek güvenlerini kaybetmeyen herkese teşekkür ederim. Bitcoin ekosisteminin gelişmesi konusunda bir çok projeyi hayata geçirmeye çalıştık ancak imkanlar doğrultusunda başarabildiklerimiz ve başaramadıklarımız oldu elbette ve ileride başka projelerimiz de olacak ve Minerfarm bu süreçte bizim ilk projemiz olarak hep devam edecek.
Saygılarımla
Evet beklenen açıklama geldi geçmiş olsun hocam en kısa kayıpla bu süreci atlatırsınız inşallah . Dediğiniz gibi bazı arkadaşlar sahtekar yakıştırmasında bulunmalarını anlayışla karşılamışsın ama ortada bir sorun vardı bir cevap yazsaydın bu sıkıntılı süreç içerisinde hem senin hemde onlar için en hayırlısı o olurdu