Tipkam ovo, a ruka mi drhti od tuge i bola nakon sinocnje utakmice protiv Italije (parafraziram kultnu scenu iz Maratonaca). Pregled je standardno napravljen uz pomoc @DdmrDdmr Merit Dashboarda te @TryNinja Ninjastic.space te je sve uploadano na joker_josue
TalkImg kojeg ovim putem preporucujem ako uploadate slike na bitcointalk.
Chartove sa usporedbama svih lokalnih boardova mozete naci na
Brief monthly overview of the local boards activity threadu.
Analiza broja postova tijekom Svibnja 2024Tijekom Svibnja 2024 na nasem boardu napisano je 235 postova sto je solidan rast u odnosu na Travanj tijekom kojeg smo napisali 193 posta te se nadam da cemo nastaviti u istom stilu unatoc dolasku ljeta. Kao sto se vidi na pie shartu, altcoin dio naseg boarda je totalno zamro otkad nema caspera te otkad se slackovic fokusirao na gambling. Doduse, i altovi nisu krenuli pumpati kao tijekom prijasnjih bull runova (bar koliko sam ja uspio primjetiti) tako da ne cudi manjak akcije.
Analiza merita za Svibanj 2024Tijekom Svibnja podijelili smo 108 merita sto je nelos rast u odnosu na mjesec ranije, ali je i dalje dosta daleko od naseg potencijala te nekadasnjih brojki ali za bi se ipak morali vise potruditi te poceti pisati kvalitetnije/zanimljivije posotve, ili jos bolje dobiti par novih clanova koji bi bili zainteresirani za vise rankove.
Nakon rekodrno kratke liste svih koji su podijelili i primili merit tijekom Travnja (11 poslalo, 10 primilo) lista za Svibanj izgleda dosta bolje.
Lista aktivnih clanova tijekom Svibnja 2024I za kraj pregleda, lista svih koji su napisali makar 1 post na nasem boardu u gore navedenom razdoblju, koja je nesto kraca u odnosu na Travanj.
Nakon dugo vremena netko je napokon nadspamao slackovica, a to je poznati troler i provokator SirJohnVonSlotty sa 47 postova. Ja sam na drugom mjestu sa 27 dok je slackovic tek na 3. mjestu sa 24 posta a nije puno falilo da padne i nize. Biti ce zanimljjvo vidjeti listu za Lipanj, ali nekako sumLJam da budemo vidjeli isto ime na vrhu.
1.
SirJohnVonSlotty [47]2.
Rikafip [27]3.
slackovic [24]4.
Pmalek [22]5.
cryptofrka [21]6.
dkbit98 [21]7.
Trofo [15]8.
examplens [14]9.
Lunorael [9]10.
jordimetil [8]11.
CroBoy12 [7]12.