Jep, to je najveća razlika. Mi imamo za dat 1-2 po dobrom postu, ovi vani dijele šakom i kapom. Zato je taj cijeli merit sistem zapravo i promašen, to koji si rang uopće ne mora predstavljati to kakav si poster.
Mislim da su naši članovi top ako uzmemo forumski prosjek, to zapravo potvrđuje činjenica da smo uglavnom svi u top 5 forumskih kampanja. Bilo bi super da smo u njima svi Legendary, ali znam koliko mi je to daleko uz trenutno merit sistem pa tome ni ne težim.
Ja za sebe mogu reći da mi je najveći problem u prikupljanju Merita to što pišem skoro isključivo u našem lokanom podforumu. Par puta sam pokušavao pisati po engleskom dijelu, ali jednostavno nemam volje ni želje jer se 90% svodi na glupe prepiske u kojima nema nikakve rasprave nego se samo štancaju postovi za signature kampanje. Mislim da su u najboljoj poziciji oni koji prate sport i oni koji se vole kladiti (ili igrati poker kao Trofo) - oni uvijek pišu u Gabling sekciji gdje ionako većina boljih sig. kampanja traži postove. Probao sam i tamo pisati ali jednostavno nemam o čemu kad nisam baš lud za nogometom, a za klađenjem još manje.