Jos jedan mjesec je iza nas, sto znaci da je vrijeme za pregled aktivnosti u prethodnom razdoblju.
Podaci su standardno preuzeti sa @DdmrDdmr
Merit Dashboarda. Tko hoce ici u detalje nek tamo baci oko.
Broj postova u periodu 1.10-31.10Prosli mjesec napisano je 946 postova, sto je rast od otprilike 25% uodnosu na prethodno razdoblje, te je najbolji rezultat jos od 3/2020. Ne bi me zacudilo da ovaj mjesec bue jos bolji s obzirom kako se krece cijena BTCa koja bi mogla privući neke nove clanove a mozda i reaktivirati one koji su uzeli pauzu od foruma.
A ovako se kretao broj psotova kroz mjesece, iz kojih je vidljiva konstantnost naseg boarda. U zadnje vrijeme nemamo nekih velikih amplituda koje imaju skoro svi ostali lokalni boardovi
Ovaj chart sam neki dan objavio u
onoj temi u meti u kojoj se traze dodatni boardovi za nas board a evo ga i ovdje, da se usporedi nas board i svi ostali koji imaju i moderatora i hrpu sub boardova. Unatoc svemu tome mi smo prosli mjesec bili cetvrti najaktivniji board sto je odlicno i mislim nas najbolji rezultat od kad ja radim ove preglede. Sa par dodatnih boardova ovaj broj moze samo rasti a sto je jos bitnije board ce biti pregledniji i laksi za pracenje.
Kad vidim tko sve ima moderatora, cini mi se da smo mi u biti kaznjeni zato sto imamo board prilicno cist od svakojakog smeca.
Analiza merita za period 1.10-31.10Povecan broj postova rezulirao je i blagim rastom podijeljenih merita, sa 167 na 181. Naravno dosta je to daleko od rezultata od prije 2 mjeseca, ali i ovo je ok u biti, ocekivao sam i jaci pad ali u zadnje vrijeme par nasih clanova se aktiviralo sa dobrim prijevodima/temama sto je svakako pomoglo.
Sto se tice merit/post odnosa, ovaj mjesec je bio na 0.19, znaci tu negdje kao i u 9 mjesecu kad je bio 0.22. Iako je to u biti ok, i dalje tu ima prostora za napredak a to ce se nadam se promjeniti kad @dkbit98 aplikacija za merit sourca bude prihvacena.
A evo i kretanja podijeljenog merita po mjesecima
One ostale chartove sa usporedbama nas i ostalih lokalnih boardova cu dodati ovih dana