Pages:
Author

Topic: Mjesečna Analiza za Hrvatsku Lokalnu Zajednicu (Bitcointalk Croatian) - page 44. (Read 21020 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 301
Ne znam jel dozvoljena jedna takva tema koja je o svemu po malo a ne zna se precizno o čemu tačno. Možda stariji članovi znaju bolje.
Možda se time krši neko ravilo vezano za spam postove ili postove nebitnog i nezanimljivog sadržaja.

Ja mislim, da postoji off topic tema na ostalim lokalnim zajednicama.
member
Activity: 686
Merit: 45
Ne znam jel dozvoljena jedna takva tema koja je o svemu po malo a ne zna se precizno o čemu tačno. Možda stariji članovi znaju bolje.
Možda se time krši neko ravilo vezano za spam postove ili postove nebitnog i nezanimljivog sadržaja.
sr. member
Mislim, da @dkbit98 zeli jednu generalnu temu, gdje mozemo ispraviti statistiku. Temu, gdje se moze pisat generalno o svemu, ne samo novosti.  A ocito je, da tema novosti nije bas tema, gdje bi se dosta pisalo svaki dan.

Da, vidim da dosta pišemo u merit temi - Zbirni topic...   Grin

Nije ni to problem, ne mogu se baš ni svaki dan pisati i predlagati novi, kvalitetni postovi za merit a meni, kao pokretaču teme, drago je da je tema bila ''aktivna'' pa čak i ako smo se bili malo udaljili od osnovne teme.
Bitno da nam je naš dio foruma aktivan i ''živ'' Smiley

Evo, nova generalna tema za sve  Wink

https://bitcointalksearch.org/topic/general-topic-o-svemu-po-malo-5182847
legendary
Activity: 3374
Merit: 1824
Mislim, da @dkbit98 zeli jednu generalnu temu, gdje mozemo ispraviti statistiku. Temu, gdje se moze pisat generalno o svemu, ne samo novosti.  A ocito je, da tema novosti nije bas tema, gdje bi se dosta pisalo svaki dan.

Nije ni to problem, ne mogu se baš ni svaki dan pisati i predlagati novi, kvalitetni postovi za merit a meni, kao pokretaču teme, drago je da je tema bila ''aktivna'' pa čak i ako smo se bili malo udaljili od osnovne teme.
Bitno da nam je naš dio foruma aktivan i ''živ'' Smiley
legendary
Activity: 2212
Merit: 7064

sr. member
Mislim, da @dkbit98 zeli jednu generalnu temu, gdje mozemo ispraviti statistiku. Temu, gdje se moze pisat generalno o svemu, ne samo novosti.  A ocito je, da tema novosti nije bas tema, gdje bi se dosta pisalo svaki dan. Prosli mjesec 0 postova.
legendary
Activity: 2730
Merit: 7065
PS
Mislim da bi dobro bilo da neko napravi i GENERAL topic na lokalnom forumu.
Imamo temu Novosti > https://bitcointalksearch.org/topic/novosti-1230285
Malo je pala u zaborav ali u biti može dobro da posluži kad se želi podjeliti neka svježa informacija i gdje nema potrebe da se otvara nova tema.
legendary
Activity: 2212
Merit: 7064
Fina analiza... možda bi mogao dodati i podgrupe.

PS
Mislim da bi dobro bilo da neko napravi i GENERAL topic na lokalnom forumu.
sr. member
Preko 16 postova na dan pa i nije loše. Mislio sam da se dosta manje piše, pogotovo u posljednje vrijeme ima dosta manje zanimljivih tema.
Doduše skoro pola od tih postova pada na teme od nagradnih kampanja u altcoin sekciji i bumpanje istih.

I u drugim drzavama imaju visok procenat za altcoin sekciju.  Recimo u njemackoj zajednici je vise od pola u altcoin sekciji. Kod nas 43% a kod njih 51%. Znaci balkanci, kao sto nam cesto dobacivaju iz sjevernih drzava, mi imamo nizji % postova u altcoin sekciji od nijemaca, sto je interesantno. Ali njemacko govorno podrucje nisu samo njemacka vec i svica, austrija, i nesto luksemburg, pa manjina iz francuske, belgije. To je sve visji standard.
member
Activity: 686
Merit: 45
Preko 16 postova na dan pa i nije loše. Mislio sam da se dosta manje piše, pogotovo u posljednje vrijeme ima dosta manje zanimljivih tema.
Doduše skoro pola od tih postova pada na teme od nagradnih kampanja u altcoin sekciji i bumpanje istih.
sr. member

Mjesečna Analiza za Hrvatsku Lokalnu Zajednicu (Bitcointalk Croatian)!

Ukupan Broj postova objavljenih prosli mjesec iznosi 508 postova. Od toga pocetna stranica (Main Board) 55.3%, altcoins 43.1% i trgovina 1.6%.

U nasoj lokalnoj zajednici prosjecan dnevni broj objavljenih postova iznosi 16.4 postova na dan.
I za druge drzave imam mjesecnu statistiku. Kad sve prebrojim, vjerovatno cu napravit mjesecnu analizu za vecinu lokalnih zajednica.
Pages:
Jump to: