Pages:
Author

Topic: Monero Çok Düştü, nereye kadar bu düşüş.. - page 3. (Read 813 times)

jr. member
Activity: 294
Merit: 1
monero zcash gibi olacak bu gidişle 10 dolar a düşerse şaşırmam
newbie
Activity: 40
Merit: 0
düşüşün sonu yok bence dibin dibi var btc adam akıllı bir düzeltmeyene kadar hepsi düşmeye devam edicek sanırım.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
deep web de küçüldü, gizlilikten dolayı bazı borsalarda delist oldu, devletler engellemeye çalışıyor, kazımı düşük gelir getiriyor şuan için, kolay da değil, ama tüm bunlara rağmen toplayacaktır, çok da korkma, arkasında fanatikleri var.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Bizde merak ediyoruz bu altcoinlerin yok oluşu nereye kadar devam edecek ? ama hiç bir fikrim yok oturduk bekliyoruz
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
tüm coinlerde düşüş  var sadece bu değilki
member
Activity: 283
Merit: 10
bu fiyatlar alım fırsatı olabilir bence. bu tip köklü projelerin mutlaka eski fiyatlarını görebileceğini düşünüyorum. bende biraz almayı düşünüyorum.
member
Activity: 380
Merit: 20
Sanki sadece monero mu düştü.Diğer coinlere felan bakmamışsınız.Monero 500 dolarlık zirvesinden 170 dolara düşmüş ağlıyorsunuz. Dash ne kadar düşmüş..1600 dolardan 280 dolara..Bence monero yinede sağlam durdu..
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Bitcoin için dillendirilimeye başlayan 4000 dolarlar görülmezse artık buralara major coinler için dip noktalarıdır.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
monero valla öldü ağlayanı yok, resmen canazesini kaldıracaklar onu bile yapmadılar, yahu böylesine teknolojik ve sağlam bir koin neden bu şekilde bir grafik izler anlamıyorum, bana kalırsa 1-2 sene beklemek gerekiyor arttığını görmek için

en geç sene sonunda bu fiyatları çok çok arayacağız. böyle saçma sapan fudlar oluyor. panikçilerin coinlerini düşükten topluyorlar.
sabredin. eğer imkanınız varsa belirlediğiniz fiyattan alın ortalamayı düşürün.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Bitcoin ne derse o sürekli bir düşüş trendi devam ediyor bu durumda hangi coin olursa olsun ekstra bir hareket yapamıyor. Monero da boğa da toparlar diye düşünüyorum.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Bull trap a geçmediğimiz sürece bitcoinin her aşağı yönlü hareketinde dip deiğimizin de daha altına düşecek altcoinler, bunlara monero, ethereum gibi büyük altcoinler de dahil, boğa sezonu artık gelsin diye umut ediyoruz.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Monero piyasada nadir sayıda olan işlevsel projelerden, genel olarak bütün fiyatalar düşüyor zaten moneronun ilk fırsatta erken toparlanacak coinlerden olacağını düşünüyorum. PR açısından biraz zayıf kalıyorlar son zamanlarda.
full member
Activity: 490
Merit: 100
Yükseliş trendiyle kendine geleceğini düşünüyorum o yüzden beklemekte fayda var yükselişi moneroda yükselecektir.
full member
Activity: 308
Merit: 100
monero valla öldü ağlayanı yok, resmen canazesini kaldıracaklar onu bile yapmadılar, yahu böylesine teknolojik ve sağlam bir koin neden bu şekilde bir grafik izler anlamıyorum, bana kalırsa 1-2 sene beklemek gerekiyor arttığını görmek için
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
Düşüş sebebi forumlardan okuduğum kadarıyla japon borsalarından delist olucak olması gizlilik üzerine kurulu bütün coinleri delist ediceklermiş japon borsaları
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Sadece monero değil piyasadaki nerdeyse bütün coinler düştü ve duracağı yerde belli aslında bitcoinin düşüşü ne zaman durursa diğer coin ve altcoinlerin düşüşüde o zaman duracaktır o yüzden btc yi takip edin bence yükseleceğini düşündüğünüz anda monero yada başka coin farketmez giriş yapabilirsiniz diye düşünüyorum.şuanda takip etmeniz daha iyi
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Japon borsası gizlilik özelliği bulunan coinleri bir ay sonra delist edeceğini açıkladı. Diğer borsalarda da delist edilirse düşmeye devam eder.

Yazık olacak Monero gibi bir efsaneye. Gizlilik çok önemliyken şimdi gerek duyulmuyor. Sanırım kripto paralar bizim öngöremediğimiz bir tarafa doğru evrilecek. Japon borsalarının da etkisi inkar edilemez.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Japon borsası gizlilik özelliği bulunan coinleri bir ay sonra delist edeceğini açıkladı. Diğer borsalarda da delist edilirse düşmeye devam eder.
sr. member
Activity: 884
Merit: 262
160-170 seviyelerinde destek bulması gerekiyor, bir süre daha bu seviyelerde tutunmayı başarırsa iyi bir alım olabilir ama tutunamazsa tepetaklak gitme riski var.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
Diğer coinler çok daha fazla düştü. Monero artarken de düşerken de çok fazla oynamıyor. Kullanım alanı, kitlesi ve yeri belli. Spekülatif bir coin değil. Çok kazandırmaz ama hiç bir zaman batırmaz. buna göre yatırım yapmak gerekiyor
Pages:
Jump to: