Pages:
Author

Topic: Monero Çok Düştü, nereye kadar bu düşüş.. - page 4. (Read 813 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Japonya borsalarında delist edileceği haberi düşüşün devam edeceğini gösteriyor.Bu diğer borsalara sıçrarsa değer kaybetmeye devam eder monero.Piyasanın ileri de nasıl şekil alacağını da öngörmek lazım.Gizlilik üzerine kurulu coinler borsalarda pek sevilmiyor.Bunu da göz önünde bulundurmak gerekir.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Monero ve diğer ana sayabileceğimiz coinler dibi görmüş gibi. Dibin dibi olmazsa bu rakamlar giriş için gerçekten uygun rakamlar.
full member
Activity: 490
Merit: 105
bu düşüşü tetikleyen olayların bitmesi halinde ya yerinde saymaya devam eder ya da artık yavaş bir şekilde toparlanmaya başlayacaktır.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
Monero (XMR) :  $171,68 USD (0,06%)   ---------  0,02276310 BTC (2,13%)

aslında düşüş olmamış ilk konuyu açtığın zamandan beri btc değeri olarak. ancak düşmeden önce tether e geçtiyseniz cash dolar var ise alım fırsatı olabilir fiyatı 170 dolar çok uygun. Smiley

coininiz bol olsun.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Şuan 170 dolar seviyelerinde en fazla 150 dolara kadar düşer yatırım yapmak isteyenler fırsatı kaçırmasın derim
member
Merit: 12
Genelde düşüş var monero da düşüşten fazlasıyla etkilendi. Bu hafta başı japon borsalarından delist olacağı haberi vardı.
member
Activity: 152
Merit: 10
Düşen sadece monero değil ki hocam herşeyin fiyatı düşüş yaşıyor BTC'nin sert düşüşü sayesinde. Bu sene yüzümüz gülmeyecek anlaşılan.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Eskiden Biitcoin ile ilgili her kötü haber Monero'ya yarardı. Son zamanlarda pek takip edemedim ama genelde Bitcoin düşerken Monero yükselir yada yerinde sayar. Bitcoin'in gizliliği ile ilgili kötü haberler gelirse Monero tepki verir dikkat ederseniz.
member
Activity: 448
Monero nun yükselişinde ki en büyük etkenlerden birsi cpu madenciliği ve gizlilik protokolleri idi . Boğa sezonunda olduğundan onun da verdiği etki ile moon yaptı. Ancak daha sonra bu gizlilik protokollerinin aslında sanıldığı kadar iyi olmadığı ortaya çıktı. Üstelik yeni çıkan projeler daha iyi versiyonlarını sunarken bunu bir hedef olarak değil gizliliği özellik olarak sundular yani sıradan gibi bir şey oldu bu gizlilik meselesi. İlerleyen dönemlerde aman aman bir yükseliş olmayabilir. Bir şey demek zor.
member
Activity: 336
Monero çöktü diyeler bakıyorum da gayet güzel yükseliyor .bu olur olmaz kulaktan dolma bilgiler ile malesef bilgi kirliliği var ve gerçekten uzak geliyor bana .Gerçeklik payi var mı bilmiyorum ama monero benim en güvendiğim coinlerden biridir.
full member
Merit: 104
bana kalırsa 1-2 hafta kadar sürer bu düşüş, sonrasında ise bence çok zor durumlarla karşılaşılmazsa, durur ve ardından tekrar yükselir diye düşünüyorum, bana kalırsa  böyle bir süreç yaşanacak
full member
Activity: 756
Merit: 104
Yeni coinlere aşırı derecede ilgi var eski sağlam projeler belki isim değişikliği ile falan yeniden gündeme gelmeleri gerekebilir çünkü harbiden xmr sağlam proje ama manasız bir düşüşte.
jr. member
Activity: 59
yatırımcılar x10, x20 yapacak altcoinleri arıyor, değerlenmiş olanları tercih etmiyor.
member
Activity: 252
gerekli ilgiiyi kaybettiğini düşünüyorum hergün yeni proje coinler cıkıyor ve her coin ilk 10 girebilmek için uğraşıyor ilk 10 çok değişeceğe benziyor yeni projesi değerli coinlere yatırım yaparsak bu işin ilersine destek olacağımızı düşünüyorum
newbie
Activity: 280
Merit: 0
valla bana kalırsa düşüş heralde 1-2 hafta kadar sürer ondan sonra ise yatay seyreder diye düşünüyorum, zira moneroda madencilik olduğu için öyle çok dipler gözükmez
full member
Activity: 314
Merit: 101
monero ve zcash gibi muazzam coinler dururken insanların hype peşinde koşma sevdaları yüzünden bunlar biraz arka planda kalmış olsada, freni patlatacak olan hype coinlerden sonra acı tecrübeleri edinenler monero gibi sağlam teknolojiye sahip coinlere döneceklerdir. hiç merak etmeyin. toplayın toplayabildiğiniz kadar
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Ben bir süre daha bekleyip monero ve dash alımı yaparım. Zamanında çok ekmek yedik, yine yedirecektir.
member
Merit: 11
İlk sayfada da yazılmış Monero Dash ve Zcash ile ilgili dedikodular var. Japon borsalarından delist edilebilecekleri konuşuluyor.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Dedikodular fiyatı düşürdü, şu an direnç noktalarından birisinde. Kırarsa biraz daha aşağıya gider ama toparlayaktır, hemde çok hızlı olarak.
sr. member
Activity: 475
Merit: 250
Presale is live!
Monero piyasadaki en iyi coinlerden birisi. Zaten anonim coinlerin başını çekiyor. İleride de değer kazanacaktır. Şu an elimde yok ama düşük bir seviyede alıp kenara atmayı istiyorum...
Pages:
Jump to: