Pages:
Author

Topic: Monero Çok Düştü, nereye kadar bu düşüş.. - page 6. (Read 813 times)

sr. member
Activity: 980
Merit: 257
En sevdiğim coinlerden Monero. İsminide seviyorum , anonimliğini de seviyorum. Bişey yasaklandıkça değeri daha fazla artar diye düşünenlerdenim. Şu anki düşüşü geçici olarak görüyorum.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Monero kaliteli bir coin. Şu sıralar düşmesinin en büyük nedeni Japonya'nın gizli olan counlerin kabul etmemesinden kaynaklı bir düşüş. Zcash ve dash de bu yasak olayında adı geçen diğer iki coin. Sabredilirse monero yüz güldürür diye düşünüyorum
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Monero sınanma döneminden geçiyor bana göre bu dönemi atlatırsa iyi yerlere gelecek.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Monero piyasanın en eski projelerinden yukseliş trendinde kendine yer bulacağını düşünüyorum. Gizlilik esaslı olduğundan bazı borsalar delist edebilir ama yine aynı gizlilik özelliği sayesinde daima alıcı bulacaktır.

Monero nun delist edilmesini aklım almıyor, yani mantıklı bir sebep gösteremezler. Keza Dash'da aynı şekilde.
member
Activity: 1008
Backed.Finance
Bu aralar çoğu güvendiğimiz coin kırmızılarda dolaşıyor birşeyler var ama anlamadım yakında toparlar umarım
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Btc ve ethereumdan sonra en sağlam bilinen iki coin. Japonya ne yapmak istiyor acaba. Anlam vermek zor.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Moneronun olayi zaten populer olmak degil anonim olmak isteyenlere bunu saglamak. borsalarin uzerinde baski varsa gecici olarak kaldirilir ama bence varligini yine surdurur.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Yasaklanan şey daha da çok değerlenir emin olun ayrıca resmi birşey yok ncash olayına dönebilir dikkat panik satışı yapmayın
member
Activity: 314
Japonyanın Dash ve Monero’ nun yasaklanmasını istediği şeklindeki söylenti neticesi düşüş oldu muhtemelen. Kesinlk içermeyen bir haber, belki de alttan toplamak isreyenlerin uydurmasıdır, monero bu kadar düşük bir fiyatı haketmiyor.

Bence de hak etmiyor. Ayrıca ülkeler istediği kadar yasaklamaya çalışsın. En fazla borsalar üzerinde baskı kurabilirler. Ledger'ının içinde xmr tutan adamın bir yerden bir yere transfer yapmasını nasıl engelleyecekler?

Selamlar, xmr fiyatı 0.025'e kadar geriledi. Benim güvendiğim bir coin olmasına rağmen bitcoin'in olası bir 10k kırması halinde fiyatın çakılabileceğini düşünmekteyim. Nereden giriş yapmalı, nereden çıkmalı ?Düşünceleriniz?

Valla müdür nerden girilir nerden çıkılır birşey diyemem ama bu piyasada dibin dibi yükselişinde sınırı haddi hesabı yok.

Bu tarz girilir mi - çıkılır mı sorularını soranlara ben de gıcık olurum hep aslında. Ancak monero'ya bu fiyatları yakıştıramadığım için konu açma gereği duyduk. Şu an 0.025'in altına girdi. Umarım delist haberleri çıkmaz, yoksa fena olur.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Japonyanın Dash ve Monero’ nun yasaklanmasını istediği şeklindeki söylenti neticesi düşüş oldu muhtemelen. Kesinlk içermeyen bir haber, belki de alttan toplamak isreyenlerin uydurmasıdır, monero bu kadar düşük bir fiyatı haketmiyor.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Selamlar, xmr fiyatı 0.025'e kadar geriledi. Benim güvendiğim bir coin olmasına rağmen bitcoin'in olası bir 10k kırması halinde fiyatın çakılabileceğini düşünmekteyim. Nereden giriş yapmalı, nereden çıkmalı ?Düşünceleriniz?

Valla müdür nerden girilir nerden çıkılır birşey diyemem ama bu piyasada dibin dibi yükselişinde sınırı haddi hesabı yok.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Delist olma olasılıgı olan coin belki bir daha hiç yükselmez çakılabilir ytd.
member
Monero piyasanın en eski projelerinden yukseliş trendinde kendine yer bulacağını düşünüyorum. Gizlilik esaslı olduğundan bazı borsalar delist edebilir ama yine aynı gizlilik özelliği sayesinde daima alıcı bulacaktır.

Güvenmesine güveniyorum hocam ancak şu Japonyanın karşı çıkma haberi ve bitcoin'de boğaya girme durumları biraz ürkütüyor beni. Bakalım bakalım nereye kadar gidece. 0.025den sepetin çeyreği ile aldım, düşerse ekleme yaparım
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
member
Pages:
Jump to: