Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 48. (Read 67805 times)

full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
January 28, 2018, 11:06:37 AM
Suanki fiyat artisi sadece bir pumpmu? oyle gorunuyor cunku gorunurde bir haber yada yakinda olacak birsey yok.
member
Activity: 336
Merit: 11
January 28, 2018, 10:45:15 AM
Son 24 saatte %30 civarında artmis. MTH ozellikle kisa vadeli dusunen yatirimci icin muazzam bir coin. Surekli bu coinler balinalar oynuyor bu belli.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
January 28, 2018, 10:37:54 AM
Arkadaşlar Monethada  trajikomik bir tiyatro oyunu oynanıyor. Gördüğümüz herşey tamamen düzmece bir oyun. Tek amaç sizin elinizdeki monethaları elinizden alıp kıvırmak. Bazi arkadaşlar hangi coine girsek x5 - x10 yapardık diyor ama malesef kazın ayağı öyle değil. Bir yaparsınız, iki yaparsınız ama sonuçta öyle bir coinde düşüşde yakalanırsınız ki kazancınızla beraber paranız pul olur.

2 aydır balinanın biri 82 milyon monetha toplamış. sanırsam o gerizekalı siz ise çok akıllısınız. Tabi ya x10 pirim yapan token varken niçin 0.40 - 0.50 lerden bile monetha toplasın ki. gerizekalı dedik ya...

Tabi ki şu an monetha 0.25 lerde geziniyor. Ne dersek anlatamayız. Zaten ben şahsıma anlatmaktan da bıktım.

Son bir şey diyelim. Elinizden geldiğince bu komik fiyatlardan monethalarınızı arttırın. Piyasanın en sağlam ve güçlü tokeninde olduğunuzu unutmayın. Fiyat ne kadar zaman düşük kalırsa, bunun sizin monethalarınızı arttırmanız için bir şans olduğunu unutmayın.

Edit : Bunları 30 yıllık borsa tecrübeme dayanarak yazıyorum...

Kardeşim 82 milyon monetha topladı diye balinanın bir borsa walleti olmadığına emin miyiz? Az öcne baktım 6 milyar dolar para gözüküyor hesapta bu bana biraz ekstrem geldi açıkçası.
Muhtemelen borsa walletıdır bir incelemek lazım sürekli girip cıkıyor mu coınler yoksa sadece gırıs mı var dıye, balınaysa sureklı topluyordur cıkıs olmuyordur.

Monethacı kardeslerım nasılsınız dıye gelıp bazen yazasım gelıyor, sımdı kucuk %5-10 artınca umutlananlar falan oluyor sonra dusunce pof yıne dustu olcak:) Neyse, martta 1 doları gorucez dıye ınanmaya basladım ben, mart sonunu beklemeye devam kaldı surda 2 ay, bunun yarısında zaten artıslar baslar ins.

Edit : Artıs devam edıyor satılıp tekrar alttan alıs gırılebılır ufak mıktar oyle yapıyorum arkadaslar 2800 satsları gordu sabah 20lerdeydıSmiley onemlı bır haber vs yok tekrar gelıcektır 2300 2400lere rahat dıye dusunuyorum. YTD.
jr. member
Merit: 2
January 28, 2018, 10:19:27 AM
Bir kişinin elinde 82 milyon adet bulunması da çok tehlikeli, zaten şuan piyasada 216 milyon adet var. Eğer borsa değilse çok kolaylıkla fiyatı yükseltip alçaltabilir belkide son 1 haftadır saçma bir şekilde yerinde saymasının nedeni budur.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
January 28, 2018, 08:11:46 AM
Ortada bişey yokken değerlenmesini bekliyor arkadaşlar,ilginç.Bu coini strat,waves,vtc,lisk coini gibi sağlam temelli ama zamana ihtiyaç duyan coinler sınıfında görüyorum.
member
Activity: 135
Merit: 10
January 28, 2018, 07:58:59 AM
her geçen gün işi daha da zorlaşıyor monethanın çünkü çok iyi coinler tokenler giriyor piyasaya. ağustostan bu zamana kadar yerinde sayması çok ilginç. kimse ilgi göstermiyor hacmi yerlerde. gelecekte ortadan kalkacak yüzlerce coinden biri olabilir.
member
Activity: 378
January 28, 2018, 07:13:55 AM
monethanın bizi üzeceğini sanmıyorum ben uzun vade olarak girdim bu coine arada iyi sıçrayışlar yaptı, şu an da artış söz konusu devam ettirecek gibi ettirmese de umutsuzluğa kapılmamak lazım, uzun vade coini nasıl olsa
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
January 28, 2018, 07:10:55 AM
Arkadaşlar Monethada  trajikomik bir tiyatro oyunu oynanıyor. Gördüğümüz herşey tamamen düzmece bir oyun. Tek amaç sizin elinizdeki monethaları elinizden alıp kıvırmak. Bazi arkadaşlar hangi coine girsek x5 - x10 yapardık diyor ama malesef kazın ayağı öyle değil. Bir yaparsınız, iki yaparsınız ama sonuçta öyle bir coinde düşüşde yakalanırsınız ki kazancınızla beraber paranız pul olur.

2 aydır balinanın biri 82 milyon monetha toplamış. sanırsam o gerizekalı siz ise çok akıllısınız. Tabi ya x10 pirim yapan token varken niçin 0.40 - 0.50 lerden bile monetha toplasın ki. gerizekalı dedik ya...

Tabi ki şu an monetha 0.25 lerde geziniyor. Ne dersek anlatamayız. Zaten ben şahsıma anlatmaktan da bıktım.

Son bir şey diyelim. Elinizden geldiğince bu komik fiyatlardan monethalarınızı arttırın. Piyasanın en sağlam ve güçlü tokeninde olduğunuzu unutmayın. Fiyat ne kadar zaman düşük kalırsa, bunun sizin monethalarınızı arttırmanız için bir şans olduğunu unutmayın.

Kardeşim 82 milyon monetha topladı diye balinanın bir borsa walleti olmadığına emin miyiz? Az öcne baktım 6 milyar dolar para gözüküyor hesapta bu bana biraz ekstrem geldi açıkçası.

Balina olduğu kesin. Borsa hesabında 2.5 milyon civarı monetha var. Bu tokenin geleceği o kadar parlak ki anlatılmaz sadece görerek inanacaksınız. Alanlar sevinerek görecek, almayanlar dövünerek görecek...

O hesaba bende bakim simdi en cok monetha tutan 2.Hesap 1.si zaten sirketin monethalari. 2. Hesapta okadar fazla coin varki bu borsa hesabi olmali ve binanceye ait olmali coinler binance coini ve gonderimler hep binance uzerinden yapilmis. Bunun bir balina oldugunu sanmiyorum eger oyleyse bile butun coinleri toplamis bu monethayi ozel kilmaz.
Yakinda eric duprat ile ilgili birseyler aciklayacaklarmis merakla bekliyoruz bakalim.
member
Activity: 504
January 28, 2018, 07:05:08 AM
Arkadaşlar Monethada  trajikomik bir tiyatro oyunu oynanıyor. Gördüğümüz herşey tamamen düzmece bir oyun. Tek amaç sizin elinizdeki monethaları elinizden alıp kıvırmak. Bazi arkadaşlar hangi coine girsek x5 - x10 yapardık diyor ama malesef kazın ayağı öyle değil. Bir yaparsınız, iki yaparsınız ama sonuçta öyle bir coinde düşüşde yakalanırsınız ki kazancınızla beraber paranız pul olur.

Balina olduğu kesin. Borsa hesabında 2.5 milyon civarı monetha var. Bu tokenin geleceği o kadar parlak ki anlatılmaz sadece görerek inanacaksınız. Alanlar sevinerek görecek, almayanlar dövünerek görecek...
member
Activity: 252
January 28, 2018, 07:01:39 AM
monetha şuan yükselişte ve yükselmeyede davam edecek belli bir seviyede bu yükseliş devam eder gibime geliyor .
newbie
Activity: 30
Merit: 0
January 28, 2018, 06:59:29 AM
Arkadaşlar hergün yeni coinler türüyor evet Bitcoin piyası düşüşte evet, ama Monethanın çıktığından beri nasıl tutunduğunuda unutmayalım. Uzun vadede kazandıracağını düşünüyorum ben.
sr. member
Activity: 382
Merit: 311
January 28, 2018, 06:45:32 AM
Arkadaşlar Monethada  trajikomik bir tiyatro oyunu oynanıyor. Gördüğümüz herşey tamamen düzmece bir oyun. Tek amaç sizin elinizdeki monethaları elinizden alıp kıvırmak. Bazi arkadaşlar hangi coine girsek x5 - x10 yapardık diyor ama malesef kazın ayağı öyle değil. Bir yaparsınız, iki yaparsınız ama sonuçta öyle bir coinde düşüşde yakalanırsınız ki kazancınızla beraber paranız pul olur.

full member
Activity: 420
Merit: 100
January 28, 2018, 06:33:10 AM
Arkadaşlar bana sorarsanız Monetha çalkantılı ama gelecek vadeden bir altcoin. Şuan ki mevcut fiyatı $0,272017 çıktığından beri arkadaşlarla takipteyiz piyasına yatırım yapanlarımızda oldu zarar eden olmadı henüz diyebilirim. Şuan biraz daha beklenebilir fiyatı düşmesi için piyasası durgun bu aralar kanımca, $0.20 civarlarında girmek isteyen varsa girsin derim. Değerlenicek ama sabır isteyen bir crypto para

Bu aralar düşmesi zor kardeşim bildiğime göre bu aralar bayağı bir gelişme açıklanacak o yüzden ucuzlaması zor alacak olan varsa alsın pişman olmasın
newbie
Activity: 30
Merit: 0
January 28, 2018, 06:31:09 AM
Arkadaşlar bana sorarsanız Monetha çalkantılı ama gelecek vadeden bir altcoin. Şuan ki mevcut fiyatı $0,272017 çıktığından beri arkadaşlarla takipteyiz piyasına yatırım yapanlarımızda oldu zarar eden olmadı henüz diyebilirim. Şuan biraz daha beklenebilir fiyatı düşmesi için piyasası durgun bu aralar kanımca, $0.20 civarlarında girmek isteyen varsa girsin derim. Değerlenicek ama sabır isteyen bir crypto para
full member
Activity: 588
Merit: 125
January 28, 2018, 06:06:14 AM
Toplayın arkadaşlar toplayın bu fiyatları bir daha görmek zor hem ethereum bazında hem de bitcoin bazında çok düşük ico fiyatına göre dolar bazlı bakmamak lazım kripto dünyasında
jr. member
Merit: 2
January 28, 2018, 05:56:03 AM
Düşük gördükçe daha fazla yatırasım geliyor şu coine en sonunda batacağım sanırım acayip hırst yaptırdı. Umarım martta uçuşa geçeriz yavaş yavaş.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
January 28, 2018, 05:44:13 AM
Monetha da ki bu fiyatlar piyasa toparlanınca artık görülmesi zor fiyatlar,toplamaya devam.
member
January 27, 2018, 06:23:26 PM

member
Merit: 12
January 27, 2018, 03:56:54 AM
fazla olmasada takip ediyorum ileri zamanlar için umud vadeden bir coin bu yüzden bende yaakın bir gelecekte almayı planlamaktayım umarım bize en iyi kazanç sağlayan bir coin haline gelir
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
January 27, 2018, 03:27:06 AM
Yazın bu coinin pr ı öyle bi yapılmıstı ki herkesin dilinde monetha monetha diye geziyolardı. Roketler lambolar moon'lar havalarda uçuşuyordu. Ancak sonra ne oldu? Hızlı koşan atın b*ku tabi ki de seyrek düştü. Ico fiyatının altına geriledi coin. Bakalım bundan sonra ne olacak. Demem o ki beyler bayanlar aşırı derece pazarlanan herkesin dilinde olan, yok uçacak yok kaçacak denen icolardan ve coinlerden uzak durun.

Kaça katladığından haberin yok sanırım . 0.5 cent 0.6 cent fiyatlarında geziyordu . x10 yapıp tekrardan düşüşe geçti piyasayla . Kazandığın başka bir token varsa paylaşmak ister misin bizimle ?

Hocam geçtiğimiz ayda binance ya da bittrexden gözüm kapalı bi coin seçsem zaten 1.5 2 haftada minimum %50 alınıyordu. Benim demek istediğim monetha için öyle sözler ediliyordu ki ico sürecinde 100$'lar havada uçuşuyordu

Her seferinde papaz pilavı yemiyor yalnız . Geçen aylarda ne alırsan al aynı idi . Şimdi fiyatları karşılaştığında sonuç yine hezimet . Monetha ' nın ise bakacağın tek yer ICO fiyatı olmalı . Ben bunu baz alıyorum . Özellikle ICO ' dan kazandıran projelerde bana göre güzel bir yer aldı .
Pages:
Jump to: