Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 53. (Read 67805 times)

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
January 21, 2018, 01:45:09 PM
Dipten iyi kazandırdı aslında ama şu anda piyasaların durgunluğundan buda durmuş oldu gibi.
member
Activity: 140
Merit: 10
January 21, 2018, 01:33:59 PM
7x yapmış coine nasıl alım fırsatı diyebiliyorsunuz arkadaşlar. herkes küfür ederken alanlar kazandı bence.

Hocam dip seviyesine bakarak 7x diyorsunuz bana göre ama ico fiyatı zaten bu seviyelerdeydi yanlış hatırlamıyorsam.O yüzden ben de arkadaşa katılıyorum ve hala monetha için alım fırsatı olduğunu düşünüyorum.Yine de herkes kendi bilir neye yatırım yapacağını bizimkisi sadece bir öneri.
ico fiyatına göre eth ya da btc olarak hala normal seviyede. insanlara bi şey kazandırmadı. dolar olarak 2x olabilir ama onuda her coin yaptı zaten.

Valla benim gibi dipten monetha almayı başaran kişilere aşırı derecede para kazandırdı hocam. Grin Benim bir arkadaşım vardı al sat yapıyordu en son artışta monethanın arkasından bakakaldı.O yüzden al sat yaparken dikkatli olmak lazım.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
January 21, 2018, 01:26:00 PM
7x yapmış coine nasıl alım fırsatı diyebiliyorsunuz arkadaşlar. herkes küfür ederken alanlar kazandı bence.

Hocam dip seviyesine bakarak 7x diyorsunuz bana göre ama ico fiyatı zaten bu seviyelerdeydi yanlış hatırlamıyorsam.O yüzden ben de arkadaşa katılıyorum ve hala monetha için alım fırsatı olduğunu düşünüyorum.Yine de herkes kendi bilir neye yatırım yapacağını bizimkisi sadece bir öneri.
ico fiyatına göre eth ya da btc olarak hala normal seviyede. insanlara bi şey kazandırmadı. dolar olarak 2x olabilir ama onuda her coin yaptı zaten.
member
Activity: 126
The Experience Layer of the Decentralized Internet
January 21, 2018, 12:56:43 PM

full member
Activity: 238
Merit: 101
January 21, 2018, 12:38:39 PM
member
Activity: 98
The future is your Genome
January 21, 2018, 12:25:14 PM
Ben de monetha'nın şuanki değerini alım fırsatı olarak görüyorum.Bir miktar daha monetha aldım umarım beklediğimiz seviyelere kısa sürede gelebilir monetha.Her türlü olumsuzluğa rağmen yükselmeye devam etti monetha.
full member
Activity: 364
Merit: 102
January 21, 2018, 12:17:10 PM
bence şuan alım için çok güzel bir fırsat kısa vadede yüz güldürür diye düşünüyorum 0,4 $ seviyelerni yakında tekrar yakalar diye umuyorum
full member
Activity: 476
Merit: 100
January 21, 2018, 12:07:43 PM
Uzun vade tuttuğunuz miktarı ayrıca tutun böylece risk olmaz terste kalınırsa, al satlık parayla monetha alın satın al satlık para olduğu için daha rahat olursunuz, daha diplerden yakalama şansınız artar yoksa dipleri beklemek sakıncalı olabiliyor bırakayım düşsün derken bir artıyor busefer eldekinden oluyorsun.
member
Activity: 126
January 21, 2018, 12:02:12 PM
çok güzel al sat yapıyorum bu coinde. bu krizde bile monetha sayımı neredeyse 2 katına çıkardım.

Al sat yapımına gerçekten uygun bir coin benim al sat için diğer önerdiğim coin Bread gerçekten aşırı bir kırılma olmadığı zaman nereye kadar çıkıp nereye kadar düşeceği çok belli. Grin Bazen keşke al sat için keşke paramın daha fazla bir bölümünü ortaya koysaydım diyorum.
full member
Activity: 182
Merit: 100
The future is your Genome
January 20, 2018, 12:32:11 PM
Monetha bu arada bir düşüş trendine girdi ama altcoin piyasasının geneli için son bir kaç gündür karamsar bir hava var.Umarım boğa piyasasının sonunun belirtileri değildir bu sert düşüşler.

pm'e gelirseniz sevinirim.

Hocam öyle bir yazmışsınızki döveceksiniz sandım adamı. Grin Bu arada ben de Monetha'yı düşük fiyattan toplamanın huzurunu yaşıyorum gerçekten çok ciddi bir para kazandırdı Monetha bana umarım hedeflediği noktaya ulaşmayı başarır.
newbie
Activity: 12
Merit: 0
January 20, 2018, 09:56:18 AM
Monetha bu arada bir düşüş trendine girdi ama altcoin piyasasının geneli için son bir kaç gündür karamsar bir hava var.Umarım boğa piyasasının sonunun belirtileri değildir bu sert düşüşler.

pm'e gelirseniz sevinirim.
full member
Activity: 672
Merit: 110
January 20, 2018, 07:36:32 AM
var ya bu monetha yla waves bız turklerın favorısı ama galıba sanırsam bız turkler bunlara cok guvendıgımız ıcın bu coinler artmıyor artık buna emınım butun turkler cıksa ucar bu coın Cheesy
full member
Activity: 364
Merit: 102
January 20, 2018, 07:30:50 AM
monethanın uçması için ne gerekli bilmiyorum ki şanssız bir ekibi var ne zaman ataga geçse sanki mth'nin inadına btc dibi görüyor
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
January 20, 2018, 04:25:23 AM
Mvp dalgasına millet de amma beklentiye girmiş, monethadan 5-6 ay sonrasına kadar pek bişey beklemeyin arkadaşlar, demo zamanı biraz kımırdar arada güzel haberlerle çıkar ama genel olarak stabil gider. Sonra bigün uçmaya başlar diye düşünüyorum, sağlam bir haberle.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
January 19, 2018, 09:07:06 PM
monethanın projesinin zor bir proje olduğunu düşünmüyorum kodlama acısından en azından.

önemli olan pazarlama.

bu işin altından litvayanlılar kalkabilir mi bilmiyorum. kendi ülkelerinden bir eticaret sitesi ayarlamışlar sadece. bizdeki gittigidiyor gibi.

onun haricinde dünyaya nasıl yayılır bilemiyorum.

Konuya güzel yaklasmissin hocam bende ilk yatirimimi yaparken asagi yukari bu sekilde dusundum sonradan sunun farkina vardim, Bitcoin hangi ülkeden cikti?(arkanda bir ülke olmasina gerek bile yok) Ethereum isvicre merkezli bir sirket mesel, rus asilli birinin baskanliginda (biliyorum bircok kisi var ekipte) nerelere kadar geldi 2. büyük coin oldu.

Senin soruna dönelim Litvanya bunun altindan kalkabilirmi? kalkar cok güzel kalkad neden? Avrupa birligi ülkesi ayrica kripto ülke falan dinlemez. Yoksa isvicre yada estonya blockchainde dünyanin öncü projelerini barindiramazdi.
member
Activity: 714
Merit: 82
January 19, 2018, 08:13:26 PM
monethanın projesinin zor bir proje olduğunu düşünmüyorum kodlama acısından en azından.

önemli olan pazarlama.

bu işin altından litvayanlılar kalkabilir mi bilmiyorum. kendi ülkelerinden bir eticaret sitesi ayarlamışlar sadece. bizdeki gittigidiyor gibi.

onun haricinde dünyaya nasıl yayılır bilemiyorum.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
January 19, 2018, 04:45:48 PM
Kimse de MVP videosunu paylaşmamış yani şurada ayıp etmişsiniz. Bu gelişme iyidir ya da kötüdür diye bir şey diyemem de bilmeyenlere fikir vermesi için ben videonun linkini ekliyorum aşağıda:
https://blog.monetha.io/first-product-milestone-compeled/

Ekip asıl ürünün mart sonunda çıkacağını zaten duyurmuştu. Yani bu MVP'yi fazla abartan bizleriz aslında. Bu abartı sonucunda da bazı kişiler büyük beklenti içine girmiş olabilirler. Monetha uzun vadeli bir token, girecek olanlar bunu göze alarak girsinler. Ben elimdekilere arttırmaya çalışıyorum bir süredir. O yüzden de fiyatın yükselmemesi işime geliyor şimdilik Smiley
member
Activity: 238
Merit: 30
January 19, 2018, 02:47:11 PM
talihsiz bir coin ne zaman yükselmeye kalksa birşeyler oluyo btc düşüyo bütün altları etkiliyor bu durum
newbie
Activity: 154
Merit: 0
January 19, 2018, 02:44:36 PM
yukarılarda birisi çıkmış demiş ki borsaya girerse artar vs, la çok çok uzun süredir borsada zaten koin Cheesy saçmalamışlar.
full member
Activity: 463
Merit: 107
January 19, 2018, 02:14:36 PM
Bugün  3180 sattan girdiğim gibi düşmeye başladı. Ne kudumsuz çıktım bende yahu  Smiley 1 hafta önce çıkmıştım baya kazanc elde edip şimdi tekrar girdim bakalım hayırlısı diyorum.
Pages:
Jump to: