10 dolar olmaz hocam cok uzun vadede belki. Bu coinin gelecegi en iyi nokta 2-3 dolar civaridir bunada 3 senede ulasabilir. Daha erken beklemeyin.
Tarihe not düşün. Bu token Monetha seneye en geç eylül ayında 5 doları tepeleyecek. Benim hedef fiyatım 7$
bugün 3. keredir 2000 satı tepeleyip geri döndü. 1500 satı taban yaptı. Bir noktadan sonra artık gittiği yerde kalıcı olacaktır ve o günler yakındır. İlk hedef 0.7$
Hocam gercek hayattan örnek verelim Monetha Paypal ile karsilastiriliyor dogrumudur? Paypal halihazirda milyonlarca müsterisi olan bir firma ve market degeri 80Milyar dolar. MOnetha halihazirda 50Milyon dolar 2018de kilitli tokenlerde acilacak 400M token ile su fiyatinda 100M market capi olacak 30 cent ile buna ulasacak 3 dolar olsa 1 Milyar dolar market degeri eder. Simdi sana soruyorum tüm dünyada kullanilan bir ödeme sistemi ile yeni kurulmus litvanya merkezli bir firmanin arasinda 100/1 den daha az fark olmasi abes degilmi? Burada yaziyorsun bunu bircok kisi okuyor sorumluluk aliyorsun madem ozaman öyle bol kesedende konusma, yazilarini takip ediyorum güzel bilgilerde veriyorsun ama insanlari yalnis yönlendirme lütfen.
Monetha için şu an biçtiğim değer 5$ olursa. 2 milyar$ olur piyasa değeri. İnternette alışveriş siteleri çığ gibi büyüyor. Birkaç dünya çapında alışveriş siteleriyle ödeme ağı kurması konusunda anlaşırsa o zaman bu fiyatların komik kalacağını görürsünüz. Bu potansiyeli var bu monetha takımının...