Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 76. (Read 67805 times)

full member
Activity: 490
Merit: 193
December 26, 2017, 07:00:51 AM
Elimde olanı sattım yükselmeye başladı bundan sonrada böyle gider.ben çıktığım için rahatlıkla girebilirsiniz arkadaşlar.Genelde çıktıklarım fırlar çünkü,girdiklerim ise dibe iner.siz zarar etmeyin diye çıktım yani gönül rahatlığıyla bol keseden alabilirsiniz
newbie
Activity: 16
Merit: 0
December 26, 2017, 06:58:43 AM
bu coini hiç sevemedim gitti bana çok itici geliyor, baştan çok kişinin canını yaktımı ondanmı bilemedim ama sarmıyor beni. Bedava verseler almayacagım o derece yani  Wink
Balinalar keşfetti bence volarite atrıyor artık çok süprizler olacağını düşünmüyorum. Bu yüzden 1500 lern altına inmeyeceğini düşündüğümden artık can yakmaz can verir Smiley bence sevmeye başla dostum sevinirsin  Grin Cheesy
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
December 26, 2017, 06:29:24 AM
bu coini hiç sevemedim gitti bana çok itici geliyor, baştan çok kişinin canını yaktımı ondanmı bilemedim ama sarmıyor beni. Bedava verseler almayacagım o derece yani  Wink
newbie
Activity: 186
December 26, 2017, 06:27:03 AM
Fiyat tekrardan 1800 sata gelmiş. Sabah sattığım malları iyi ki yerine koymuşum. Acaba tekrar 2000 den satsam aşağıya gelir mi? Yoksa böyle malın arkasından bakmak hoşuma gitmiyor. Bu hareketlerle bir de malı kaçırırsak, o zaman döveriz başımızı.
Bence 2000 e gelemeyecek 1800den sonra bir düşüş olacak gibi . çünkü artış %34 leri gördü ve şimdi %16 seviyelerinde dolaşıyor. Sanki bugünü +%12-13lerde tamamlayacak ama tabi gönül isterki %40ları geçsin  Grin umarım bu yazımın altına edit yaparım yanılmışım diye
Bitcoinin artışı hız keserse tekrar bir atakla geçebilir bence hocam, bitcoin biraz düşürdü yoksa çok daha yüksekti fiyatı. Ama dikkat edin eldeki miktarı artırayım derken eldekinden olmayın.

1796 satdan çıktım elimdekileri. Ama erken aldım bu sefer kaçmasın diye. 1600 satdan yerine koydum. Peşinb satıcı gibi mutluyum şuan. Fakat 2000 den aşağı satmam artık. Tehlikeli olur.
member
Activity: 285
Merit: 12
December 26, 2017, 06:06:44 AM
Fiyat tekrardan 1800 sata gelmiş. Sabah sattığım malları iyi ki yerine koymuşum. Acaba tekrar 2000 den satsam aşağıya gelir mi? Yoksa böyle malın arkasından bakmak hoşuma gitmiyor. Bu hareketlerle bir de malı kaçırırsak, o zaman döveriz başımızı.
Bence 2000 e gelemeyecek 1800den sonra bir düşüş olacak gibi . çünkü artış %34 leri gördü ve şimdi %16 seviyelerinde dolaşıyor. Sanki bugünü +%12-13lerde tamamlayacak ama tabi gönül isterki %40ları geçsin  Grin umarım bu yazımın altına edit yaparım yanılmışım diye
Bitcoinin artışı hız keserse tekrar bir atakla geçebilir bence hocam, bitcoin biraz düşürdü yoksa çok daha yüksekti fiyatı. Ama dikkat edin eldeki miktarı artırayım derken eldekinden olmayın.
newbie
December 26, 2017, 05:15:01 AM
newbie
Activity: 186
December 26, 2017, 04:38:01 AM
full member
Activity: 476
Merit: 100
December 26, 2017, 04:31:43 AM
Geceleri topluyor adam resmen monethaları, geceden satış koyup sabah tekrar almak lazım sürekli yapıyorsa bunu:) Gerçekten monetha yüzümüzü çok gülderecek diye düşünüyorum arkadaşlar, 5-6 ay hodl yapın en azından monethaları.
newbie
December 26, 2017, 03:40:07 AM
Mal toplama son sürat devam ediyor. Dökülenlere allah rahmet etsin biz sağlarla yolumuza devam ediyoruz. Öncedebn söyledim bu yılın sonunda ICO fiyatını görürüz diye. Orayı da gördük.

Malları toplayan ekibin daha bir tek satışı yok hatta mallarını daha da arttırmış. düşünün 0.30$ üstünden bile satış yapmayan bir balinanın beklediği fiyat mutlaka şu an için uçuk bir fiyattır.
Binance de %23 lük artış söz konusu . Acaba gece 05:00 daki gibi bir ani çıkış ve düşüş olabilirmi . Al -sat şansımı bu acaba bunu kestiremiyorum.
member
Activity: 504
Merit: 11
December 26, 2017, 03:35:25 AM
Mal toplama son sürat devam ediyor. Dökülenlere allah rahmet etsin biz sağlarla yolumuza devam ediyoruz. Öncedebn söyledim bu yılın sonunda ICO fiyatını görürüz diye. Orayı da gördük.

Malları toplayan ekibin daha bir tek satışı yok hatta mallarını daha da arttırmış. düşünün 0.30$ üstünden bile satış yapmayan bir balinanın beklediği fiyat mutlaka şu an için uçuk bir fiyattır.
newbie
December 26, 2017, 03:07:26 AM
hala güzel alım yerleri, ileride çok daha güzel yerlere gelecek, hodlcular yaza güler.

An itibari ile bişeyler oluyor. gece yarısı görünen hareketlilik bu saatlerde görünmeye başladı. MTH de enteresan şeyler olacak arkadaşlar , bekleyin.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
December 26, 2017, 02:41:28 AM
Henüz MTH için erken ama belli olmaz uçtu kaçtı ne oldu falan derken alıp başını gider yolu çok var dolayısıyla yapacak işleri de var ancak ekip iyi, büyük yatırımcısı sağlam. Bize de beklemek düşüyor HODL cuların zarar edeceğini sanmıyorum. Burada önemli olan ne kadar gülecekleri Smiley.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
December 26, 2017, 02:31:43 AM
hala güzel alım yerleri, ileride çok daha güzel yerlere gelecek, hodlcular yaza güler.
member
Activity: 65
Merit: 10
December 26, 2017, 02:04:18 AM
Geceleri alım satım para bırakıyor.
member
Activity: 285
Merit: 12
December 26, 2017, 01:47:06 AM
Gece birara çok yükselmişti satıp tekrar alım yaptım monethaları, birisi yüklü miktarda topluyor bilmiyorum fark ettiniz mi, sağlam bir balina heralde bunu yapan.
newbie
Activity: 21
December 26, 2017, 01:25:24 AM
Alarma uyandim neler oluyor MTH'de öyle felaket bir alis var suanda 1700sat seviyelerinde  Yukarida arkadaslarin yazdiklarini cok abartili bulmustum ama sanirim bu coinde bizim bilmedigimiz birseyler var. Bu olay Pump degildir umarim yoksa bunu tekrar DUMP etmeyide bilirler.

Bunu yazarken 1800yi cok rahat gectik ama buradan itibaren cok büyük direnc var uykum kacti izlemedeyim Smiley

her sabah 5-7 arası böyle bir patlama yapıyor. gün içinde tekrar 1500 lere geriler.

Evet her sabah böyle bi çıldırıyor sonra duruluyor. Çok enteresan bir coin , heran herşey olabilir , heycanlı bekleyişlerimiz sürüyor.

genel olarak akşam 8-9 gibi yatıp sabah 4 gibi kalktığım için hep yakalıyorum.
çok iyi getiriyor o sabah  hareketleri ama bir gün elimden kaçacakmış gibi bir his var  Grin
full member
Activity: 392
Merit: 100
December 26, 2017, 01:12:43 AM
Motor takmış gibi gidiyor vallahi sonumuz hayrola , çok merak ediyorum nisan-mayıs fiyatlarını gerçekten söylendiği gibi uçacak mı Huh
member
Activity: 164
Merit: 17
The first celebrity management platform on the blo
December 26, 2017, 12:40:07 AM
monetha yaza 5 dolar olur. Mart sonu prototipleri var. Temmuz canlı.

Bence 5 Dolar olursa sen sat. Hatta kardeş payında teklif çekini gören Sezai'nin dediği gibi sat sat ... .... . diyorum.
newbie
December 26, 2017, 12:13:16 AM
Alarma uyandim neler oluyor MTH'de öyle felaket bir alis var suanda 1700sat seviyelerinde  Yukarida arkadaslarin yazdiklarini cok abartili bulmustum ama sanirim bu coinde bizim bilmedigimiz birseyler var. Bu olay Pump degildir umarim yoksa bunu tekrar DUMP etmeyide bilirler.

Bunu yazarken 1800yi cok rahat gectik ama buradan itibaren cok büyük direnc var uykum kacti izlemedeyim Smiley

her sabah 5-7 arası böyle bir patlama yapıyor. gün içinde tekrar 1500 lere geriler.

Evet her sabah böyle bi çıldırıyor sonra duruluyor. Çok enteresan bir coin , heran herşey olabilir , heycanlı bekleyişlerimiz sürüyor.
newbie
Activity: 21
December 25, 2017, 11:43:44 PM

Pages:
Jump to: