Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 79. (Read 67825 times)

member
Activity: 350
Merit: 25
December 24, 2017, 03:54:55 AM
Ben mart'a kadar satmayin derim.

Artmasi yuksek muhtemel birseyi satip ne alicaksinki? Ha paraya ihtiyacin vardir birsey diyemem, veya gorursun super bir firsat baska coinde tamam sat, ama onun disinda ne yapican dolar / euro mu alican? onlar daha mi guzel artiyor?

Ha dusebilir de yarin BTC de oynama oldugunda, ama biliyoruz ki dusmesini gerektiricek bir durum yok onu disinda. Bu adamlar dibi gordu, dibi, burdan kacip gitmediyse bu adamlar, gitmez artik.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
December 24, 2017, 03:23:51 AM
Tutan kazanır alttan alanlar iyi kar etti ben sattım biliyorsunuz az bir yatırımım vardı zaten,  para çok olmayınca her şeyden alamıyorsun yoksa satmazdım başka bir şey aldım  trene hala binme şansı var,  uzun vade düşünenler için
full member
Activity: 406
Merit: 100
December 24, 2017, 02:07:33 AM
favori coinim dur Durak bilmeden yukselmesine devam ediyor hadi bakalim. gecende arkadaslarima soyledim alin bunu bak yukselecek diye dinlemediler simdi ekrani gosteriyorum anlamiyorlarda kafayi yicem Smiley Ne kacirdiklarini bile bilmiyor herifler.

Sen mi kafayı yiyeceksin ben mi. Adam, bitcoin 20 000 olmuş. monetha 9 centlerde ben alın diyorum adam bu forumda satın diyor bitcoin alın. İnsan bu kadar kör olabilir mi. Bakın diyorum toplanıyor. anlamıyorlar. Çöp diyorlar. başındaki striptizciymiş göya. Kafalarını duvarlara vuracaklar monethayı erken satanlarla onca anlattığımız halde almayanlar.

1400 satdan bir yükseliş daha gelmek üzere...
5 dolar olduğunda beraber striptiz yapacaz diyorum ben de böyle salak saçma konuşanlara:) Yav arkadaşlar boşverin bu kadar da yormayın millet para kazansın diye, bırakın kör kör devam etsinler, monetha 5 dolar olduğunda bir sonraki dönemlerde kimleri dinlemeleri gerek, kimleri dinlememeleri gerek kendileri anlarlar zaten.
member
Activity: 504
Merit: 11
December 23, 2017, 05:43:00 PM
favori coinim dur Durak bilmeden yukselmesine devam ediyor hadi bakalim. gecende arkadaslarima soyledim alin bunu bak yukselecek diye dinlemediler simdi ekrani gosteriyorum anlamiyorlarda kafayi yicem Smiley Ne kacirdiklarini bile bilmiyor herifler.

Sen mi kafayı yiyeceksin ben mi. Adam, bitcoin 20 000 olmuş. monetha 9 centlerde ben alın diyorum adam bu forumda satın diyor bitcoin alın. İnsan bu kadar kör olabilir mi. Bakın diyorum toplanıyor. anlamıyorlar. Çöp diyorlar. başındaki striptizciymiş göya. Kafalarını duvarlara vuracaklar monethayı erken satanlarla onca anlattığımız halde almayanlar.

1400 satdan bir yükseliş daha gelmek üzere...
full member
Activity: 266
Merit: 190
December 23, 2017, 05:21:49 PM
member
December 23, 2017, 05:07:10 PM
Bir aralar bittrex'e girecek diye söylentiler vardı arkadaşlar acaba bu konuda bilgisi olan haber gören vs var mı? Atıyorum veya bittrex'e girdi diyelim çok fazla etkiler mi mth'yi?

OKEX de listelenmeye başlandı. https://www.okex.com/  önemli bir borsa

full member
Activity: 210
December 23, 2017, 04:48:59 PM
Monetha benim o fiyatlardaki favori altcoinim özellikle btc nin diplediği sıralarda fiyatını sabit tutup ardından yaptığı çıkışla beni bir kez daha pişman etmemiş oldu
full member
Activity: 463
Merit: 107
December 23, 2017, 04:40:10 PM
Bir aralar bittrex'e girecek diye söylentiler vardı arkadaşlar acaba bu konuda bilgisi olan haber gören vs var mı? Atıyorum veya bittrex'e girdi diyelim çok fazla etkiler mi mth'yi?
member
Activity: 742
Merit: 19
December 23, 2017, 04:29:53 PM
Şu an yeterli hacime ulaşmamış olsa da fiyat güzel yerlere geldi.Hacim 300 btc civarında dolaşıyor şu anda.Alımlar geldiğinde hacim arttığında fiyat daha güzel yerlere gelecektir.Sabredenler kazanacak gibi gözüküyor.
member
December 23, 2017, 04:25:17 PM
mth alınıp her gün bakılacak bir coin değil alınıp güvenli bir cüzdana alıp 1 2 sene bakmazsın o zaman iyi kazanırsın

Hiç 1-2 sene beklemeyeceğiz. en fazla 6 ay. Hatta 3 ay sonra bile en az 4-5$ fiyatı yakalarız. Malı toplayan balinalar öyle seneler beklemez. Hatırı sayılır mal toplanmış ve hala toplanmakta bu fiyatlardan dökülen zaten döküldü. şimdi yeni dökülmeler için İCO fiyatına çekilecek token ve oradan da toplama devam edecek. Sonrasında zaten haberler arka arkaya gelirken fiyat tavan yapacak.
Benim beklediğim bir anlaşma var o olursa zaten fiyatı 5$ bile komik gelecek.

Hocam beklediğiniz anlaşma nedir ?

Şu an buna erken hocam. Satır aralarında yakaladığım bir tüyo. olmayabilir de. Zaten verdiğimiz hedef fiyat bu anlaşmanın dışında. Zaten hedef fiyatımıza gelirken, gerekleşme olursa fiyatı bir 10 la daha çarparız.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
December 23, 2017, 04:04:59 PM
mth alınıp her gün bakılacak bir coin değil alınıp güvenli bir cüzdana alıp 1 2 sene bakmazsın o zaman iyi kazanırsın

Hiç 1-2 sene beklemeyeceğiz. en fazla 6 ay. Hatta 3 ay sonra bile en az 4-5$ fiyatı yakalarız. Malı toplayan balinalar öyle seneler beklemez. Hatırı sayılır mal toplanmış ve hala toplanmakta bu fiyatlardan dökülen zaten döküldü. şimdi yeni dökülmeler için İCO fiyatına çekilecek token ve oradan da toplama devam edecek. Sonrasında zaten haberler arka arkaya gelirken fiyat tavan yapacak.

Hocam beklediğiniz anlaşma nedir ?
full member
December 23, 2017, 04:03:23 PM
En sonunda sattım elimdeki mth leri allah pişman etmesin 0,00029 seviyesinden çıkardım elimden düşerse belki tekrar alım yaparım.yükselişe devam edersede dizlerimi döverim artık
Hocam bence fazla geç kalmadan geri alın:) yoksa yazık olucak cidden, mth şu piyasada en çok iş yapabilcek 3-5 yeni projeden biri bence, üyuzden her alım fırsatında tekrar aldım.
member
December 23, 2017, 03:40:01 PM
ortalama 7 centten 50k civarı topladım, yaza kadar satmak yok  Wink

Sakın ha kandırılma hocam. O senin malı almak için çok uğraşacaklar.

50 000 x 7$ = 350 000$ = 1 400 000 TL  milyoner oldun çıktın.  ( 7$ benim 2018 için fiyat tahminim )
full member
Activity: 288
December 23, 2017, 03:33:23 PM
ortalama 7 centten 50k civarı topladım, yaza kadar satmak yok  Wink
member
December 23, 2017, 03:30:36 PM

member
Merit: 12
December 23, 2017, 03:20:39 PM
member
Activity: 756
Merit: 17
December 23, 2017, 02:55:21 PM
Monetha'dan bıkıp çok ucuza satan tanıdıklarım şuan çok pişman.Anlamadığım icodan giriyorsan bir projeye ya da ico bittikten hemen sonra giriyorsan güvenip girmen lazım fiyatı düştü diye hemen niye satar bir insan Huh
full member
Merit: 158
December 23, 2017, 10:19:03 AM
Takım tecrübe sahibi oldukça düzeltiro bişeyleri bence, belki kendileri alıyordur vesaire bilemiyorum ellerindeki mth miktarına bakmadım son zamanlarda, ama çok rahat şekilde düştüğü yerden geri çıkardılar bir günde, helal valla inş güzel kazanıcaz mthdan.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
December 23, 2017, 10:14:32 AM
Monetha güven tazeledi.Güzel bir çıkış yaptı ve sağlam adımlarla yükseliyor.Her geçen gün yatırımcısına güven veriyor.İleride ne olur bilemiyoruz ama şu an gidişat güzel gözüküyor.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
December 23, 2017, 10:13:14 AM
Market Cap = $49.413.200 USD seviyesine geldi ve %97 arttı fiyat, olacak bu sefer Smiley

Bitcoin düşüşünden baya etkilenmişti ama artık eskisi gibi değiller anında geri uçuruyorlar, bir günde bir haftalık düşüşü telafi etti resmen. Yavaş yavaş geliyor mth, daha zamanı var.
Pages:
Jump to: