Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 82. (Read 67825 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
December 19, 2017, 03:56:48 AM
Monethaya scam diyenler çil yavrusu gibi dağıldı he, birara 2-3 dolar olunca tek tek isimlerini yazalım derim geçmiş mesajlardan bulup:) çok güzel gidiyor 2-3 haftadır, böyle devam ederler inş.

Bence de çok zevkli olur bu yöntem. Scam diyenlerin mesajlarını alıntılayıp paylaşmak gerek ileride... Eskiden ETH ve BTC için çok yapmışlar böyle kapakları
An itibariyle Binance'de 999 Satoşiyi gördü Cheesy Aylardır ulaşılmayan bir rekor bu

Benim o 999'i bariyerini kiran. Hayir dualarini 5000 oldugunda edersiniz.

Teşekkür ederiz hocam, eksik olmayın Cheesy Ekibi yakından takip ediyorum, çok enerjik ve çalışkanlar. Adamlar 2018 mart ayını defalarca işaret etmelerine rağmen, halen bu forumda "neden ürün çıkartmadılar" diye soran geniş bir tayfa var. Eğitim çok şart değil ama okumak gerçekten de şart! Anlamayana davul zurna az Cheesy İlk hedefimiz $5, ikincisi $10, sonra kopar gideriz $30'lara doğru.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
December 19, 2017, 03:55:36 AM
Piyasaya ciddi bir para girişi oldu son 2 günde. Bunun Monetha' yı da etkilemesi gayet normal. Ağırlıklı olarak ETH bazında satılan tokenlerin çoğu fiyatlarını katladı. Bunun Monetha'yı da olumlu yönde etkiliyor olması gayet normal bir durumdu. ICO yatırımcısını tebrik etmek gerek.
full member
Activity: 476
Merit: 100
December 19, 2017, 03:51:07 AM
diplerden toparlayanlar ve sabırlı olanlar iyi kazandılar diyelim. 2 haftada iki katına çıktı. proje ürünü çıkınca bu fiyatları arayacağız.

geçen haftalarda 500 satoshi civarında iken şimdi 1200 satoshi civarında. sağlam bir exchange ile anlaşılarsa kat kat artacaktır. reklamın yanı sıra biraz ortaya bi şey koysalar artık bizde rahatlasak yoksa in çık arasında sabır taşını zorlayacak.
Perşembe arkadaş 0.07 dolara aldı, x2 değil x3ü geçti resmen 4-5 günde:) bakalım biyerden sonra düzeltme gelecek muhtemelen ama nereye kadar giderse okadar iyi, 0.2 üstüne yerleşir gibi görünüyor baya şaşırttı kısa sürede artıp.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
December 19, 2017, 02:48:09 AM
diplerden toparlayanlar ve sabırlı olanlar iyi kazandılar diyelim. 2 haftada iki katına çıktı. proje ürünü çıkınca bu fiyatları arayacağız.

geçen haftalarda 500 satoshi civarında iken şimdi 1200 satoshi civarında. sağlam bir exchange ile anlaşılarsa kat kat artacaktır. reklamın yanı sıra biraz ortaya bi şey koysalar artık bizde rahatlasak yoksa in çık arasında sabır taşını zorlayacak.
member
Activity: 60
Merit: 10
December 19, 2017, 01:45:39 AM
Biz zamanında dedik, MTH uzun vadeli iyi yatırım dedik  Roll Eyes

Bu ekip devam ederse, MTH'nın daha yolu var. Tren kaçmadı arkadaşlar. Sadece aceleci olmamak lazım.
full member
December 18, 2017, 11:51:40 PM
0.06 dolarken alın dediğimizde scam bunlar diyenler vardı. Hadi gidin şimdi 0.21 dolardan alın biz x3 ümüzü şimdiden yapmışken:) daha iconun altındayız ama çok az kaldı icoya geldi resmen, takımın hedef belli uzun vadede 5 dolar.
0.06 deme hocam bana. scam olduğunu hiç düşünmedim ama almak istediğim zaman fiyatı buralardaydı parayı bölemedim ek paramda yoktu Smiley içim kan ağlıyor
Proje 3-5 dolara 1-2 yıl içinde rahat gelicek hocam, oyüzden sorun değil bence, hala iconun altı fiyat zaten, sağlam bir coin iconun altındaysa gözünün yaşına bakmadan alınır her şekilde. Bikaç gündür herşey artıyor, biraz düzeltme gelirse hafif düşüşler olabilir.
member
Activity: 490
December 18, 2017, 11:49:41 PM
0.06 dolarken alın dediğimizde scam bunlar diyenler vardı. Hadi gidin şimdi 0.21 dolardan alın biz x3 ümüzü şimdiden yapmışken:) daha iconun altındayız ama çok az kaldı icoya geldi resmen, takımın hedef belli uzun vadede 5 dolar.
0.06 deme hocam bana. scam olduğunu hiç düşünmedim ama almak istediğim zaman fiyatı buralardaydı parayı bölemedim ek paramda yoktu Smiley içim kan ağlıyor
full member
December 18, 2017, 11:46:42 PM
member
Activity: 490
December 18, 2017, 10:07:26 PM
En az 3 ay tutmayı düşündüğümden 1000 dolar atmayı düşünüyorum. Çokta düşecek gibi durmuyor.
member
Activity: 350
Merit: 25
December 18, 2017, 08:17:52 PM
Valla ben de inanıyorum aslında bu coine takip ediyordum, ama binance falan üşengeçlikten hesap ıvır zıvır.. Zaten XVG ye geçtim birkaç gün önce, 130 satoshiden bayağı çekmiştim şimdi 300 lerde geziyor bereket versin. MTH için tahminim kısa vadede 590-610 satoshiye kadar (belki biraz daha fazla) tekrar düşeceği yönünde, düşerse ve üşenmezsem binance geçip biraz çekerim.
6 aylık periyotta 1.5 - 2 $ ı zorlayacak gibi duruyor.

Dostum gecti o 590'lar artik, adamlar mart ayinda urunu vericez dediler. O 300ler 400ler MTH hala gercek proje mi scammi dedikleri zamanlardi.
newbie
Activity: 72
Merit: 0
December 18, 2017, 08:11:46 PM
Valla ben de inanıyorum aslında bu coine takip ediyordum, ama binance falan üşengeçlikten hesap ıvır zıvır.. Zaten XVG ye geçtim birkaç gün önce, 130 satoshiden bayağı çekmiştim şimdi 300 lerde geziyor bereket versin. MTH için tahminim kısa vadede 590-610 satoshiye kadar (belki biraz daha fazla) tekrar düşeceği yönünde, düşerse ve üşenmezsem binance geçip biraz çekerim.
6 aylık periyotta 1.5 - 2 $ ı zorlayacak gibi duruyor.
member
Activity: 350
Merit: 25
December 18, 2017, 07:56:04 PM
Monethaya scam diyenler çil yavrusu gibi dağıldı he, birara 2-3 dolar olunca tek tek isimlerini yazalım derim geçmiş mesajlardan bulup:) çok güzel gidiyor 2-3 haftadır, böyle devam ederler inş.

Bence de çok zevkli olur bu yöntem. Scam diyenlerin mesajlarını alıntılayıp paylaşmak gerek ileride... Eskiden ETH ve BTC için çok yapmışlar böyle kapakları
An itibariyle Binance'de 999 Satoşiyi gördü Cheesy Aylardır ulaşılmayan bir rekor bu

Benim o 999'i bariyerini kiran. Hayir dualarini 5000 oldugunda edersiniz.
newbie
Activity: 5
December 18, 2017, 06:12:50 PM
hareketlenme başladı, genel piyasa psikolojisi ile devam edecektir.

bir miktar yükselip, sonra düşmeye başlıcak. bu sırada olanlar ellerindekileri satacaklar. bi kaç tur böyle devam ettikten sonra projenin ürünleri piyasaya sunulur ve fiyat artmaya başlar. insanlar vah vah keşke satmasaydım diye kafalarını taşlara vururlar.

burda yazılan her şey tamamen tahmin, ileriki zamanlarda ne olacağını hep beraber göreceğiz. ytd.

Üstad, düzeltme gelirse kaç satoshiye kadar düşebilir tahmini ?
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
December 18, 2017, 06:02:17 PM

full member
Activity: 854
Merit: 113
December 18, 2017, 02:47:21 PM
member
Activity: 336
Merit: 11
December 18, 2017, 01:16:22 PM
Monetha cok guzel artti bebegim. Elimde nakit yoktu birkac hafta once girecektim. Bazen iki kere düşünmemek gerek. Direkt alacaksin abi. Bugun arkadas x2 yapmasina ragmen monetha alacagim diyordu.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
December 18, 2017, 01:11:51 PM
hareketlenme başladı, genel piyasa psikolojisi ile devam edecektir.

bir miktar yükselip, sonra düşmeye başlıcak. bu sırada olanlar ellerindekileri satacaklar. bi kaç tur böyle devam ettikten sonra projenin ürünleri piyasaya sunulur ve fiyat artmaya başlar. insanlar vah vah keşke satmasaydım diye kafalarını taşlara vururlar.

burda yazılan her şey tamamen tahmin, ileriki zamanlarda ne olacağını hep beraber göreceğiz. ytd.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
December 18, 2017, 12:32:45 PM
Hareketlenme başladı aama ben çıkmıştım biliyordum böyle bir şey olacağını belki başka paradan kazanırız dedim yine aynı hikaye oldu aldığım da düştü.   😀
full member
Activity: 406
Merit: 158
December 18, 2017, 12:25:40 PM
Btc normale dönene kadar dolar bazında bakmak daha iyi geliyor, herşey btc bazında 3de bir 4de birine düştü ama dolar olarak bakınca hala iyi yerdeler, waves strat gibi coinler. Monetha da çok güzel toparlıyor bakalım.
newbie
Activity: 252
December 18, 2017, 11:31:32 AM
monetha bektigim yüseliyor daha bir sürü yolu var icosuna katılmak istemiştim katılamadım ama borsaya girince aldım
Pages:
Jump to: