Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 85. (Read 67825 times)

member
Activity: 126
Merit: 28
diwtoken.com
December 10, 2017, 05:24:02 AM
Monetha  bu dakikadan sonra toparlayamaz bence boşu boşuna beklemeyin yazık ediyorsunuz değer kaybediyor ama ekip çözüm bulmuyor
Mesela ne yapmalarını önerirsin, zil takıp oynasınlar mıSmiley Gerçekten okadar boş yorumlar yapıyorsunuz ki arkadaşlar, insan gidip globalde konuşulanları görünce burayla alakası olmadığını anlıyor. Yatırım yapacak olan arkadaşlara tavsiye : YATIRIM YAPACAĞINIZ ZAMAN sadece globali okuyun, burda bi dünya kekonun yorumunu okuyup bişey almayın derim.

Buna yakin düsüncelere bende sahibim... Görüyorum yabanci forumlarda... Gayet serinkanli, mantikli düsünce ve yorumlar paylasan insanlar var... Cok nadir bulursunuz gözü kapali bir coin'i göklere cikaran birini... Adamlar gelismelerden, teknolojilerden, rekabetten, eskilerden, gelecekten, muhtemel olabileceklerden bahsediyorlar... Bunlari yazarkende cogu kez kaynak gösteriyorlar. Su ana kadar oralardan aldigim tiyolar dogrultusunda yaptigim yatirimlarin hic birisi fos cikmadi...

Burada duygusallik ön planda... Yatirdigi parayi kaybetme korkusu var... Hakli olarak bunlar... Ama ne kadar korkarsan, o kadar cabuk basina gelir. Onun icin kaybetmeyi göze aldigin kadar yatirip, vaden süresince unutacaksin... Olay budur:)
full member
Activity: 406
Merit: 100
December 10, 2017, 01:25:35 AM
Monetha  bu dakikadan sonra toparlayamaz bence boşu boşuna beklemeyin yazık ediyorsunuz değer kaybediyor ama ekip çözüm bulmuyor
Mesela ne yapmalarını önerirsin, zil takıp oynasınlar mıSmiley Gerçekten okadar boş yorumlar yapıyorsunuz ki arkadaşlar, insan gidip globalde konuşulanları görünce burayla alakası olmadığını anlıyor. Yatırım yapacak olan arkadaşlara tavsiye : YATIRIM YAPACAĞINIZ ZAMAN sadece globali okuyun, burda bi dünya kekonun yorumunu okuyup bişey almayın derim.
member
Activity: 448
Merit: 10
December 09, 2017, 11:30:13 PM
Bende ümitliyimde devamlı buna benzer çıkıyor bazıları cidden iyiler bazıları kötü tam emin olamıyorum hangisi patlayacak diye.
member
Activity: 196
Merit: 10
December 09, 2017, 10:59:44 PM
Şuan odaklanmış durumdalar ve sürekli bilgi paylaşımı içindeler. Ekipleri sürekli genişliyor ve gelişiyor. Bende bu projeden ümitliyim heyacanla beklıyorum.
full member
Activity: 588
Merit: 125
December 09, 2017, 08:26:16 PM
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
December 09, 2017, 07:19:10 PM
Monethanın sabit günlük hacmi son 1 - 2 ayda 450.000$ civarındaydı .

Hacim son 1 haftadır 2 ye 3 ' e katlanmakta . Alımlar arttı . Balinalar doyduğunda kalkışa geçecek gibi .
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
December 09, 2017, 06:04:19 PM
fiyati dusuk diye 1 ay once aldim ama gene pisman oldum %50 kayip nerdeyse. nolacak bilmiyorum da btc de kalmak en mantiklisi su an.
member
Activity: 742
Merit: 19
December 09, 2017, 06:01:51 PM
Bende biraz düşük fiyattan topladım.Umutluyum.Değerlenmesini bekleyeceğim artık.Ekip yol haritasına uygun çalışırsa güzel yerlere gelecektir.Yavaş yavaş toparlıyor gibi.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
December 09, 2017, 05:39:37 PM
Ben pek arastirmadim bu coini malum turkce kaynak pek yok ama bu ise girdigimden beri yaptigim birsey var: deneyimli kisileri takip etmek.

Bu sayede INS imzasina girdim türkce forumdaki kidemliler hep imzasinda diye, simdiye kadar iyi gidiyo bakalim.
Monetha altindada deneyimli kisiler olumlu yaziyor bende elime para gectikce aliyorum bakalim, simdiye kadar iyi gidiyor
not: ICOdan almadim ilk alimim 15 cent civarindan sonradan ortalamayida dusurdum suan artidayim.
full member
Activity: 142
Merit: 102
December 09, 2017, 05:34:27 PM
Herkes bu monetha'dan çok umutlu ama ben bilemiyorum nolcağını çünkü çok altarnatifi var bunun bunu diğerlerinden ayıran nedir özellik olarak.
çok alternatif olabilir ama bence monethanın ekip gibi ekip kimsede yoktur. Ekip ful dolaşıyor bişeyler anlatıyor. Bence ilerleyen zamanlarda ürün ortaya çıkınca (inşallah) rakiplerden çok net bir şekilde ayırt edilecek monetha kalitesi.
member
Activity: 504
Merit: 11
December 09, 2017, 05:23:44 PM
Bu kadar uzun zamandır düşüşte olan bir coinden çok korkarım ben
Zclassic ve dent'i incelerseniz grafikleri monethaya benziyor sürekli düşen bir coinden bir şey olmaz derim ben

forumda hic kisisel tartismalara girmemeye gayret ediyorum ama

-Madem buakdar iiy grafik okuyorsun neden daha buraya yaziyorsun?
-Surekli dusen demissin $0.091254 USD (23.35%)  bu ne? bak bunu suan alip kopyaladim CMC den
-Kiyasladigin tokenler dandik ekipler tarafindan yönetilen dandik projeler MOnethayi arastirdinmi WP sini 1 kere okudunmu? Buraya gelip yüzlerce kisinin okudugu biryere bunu yaziyorsun?

Çok güzel söylemişsin hocam. Almayan almasın. Yeter ki gölge etmeyin. Zaten sizler istediğiniz kadar düşecek derseniz de merak etmeyin sizi tınlamıyacaktır.

Tekrardan 10 cent bandına gidiyoruz. 11 centi bu sefer gelen haberlerle aşmasını bekliyorum. HACİM ÇOK ARTTI. alıcılar sağlam geliyor...
member
Merit: 17
December 09, 2017, 05:06:30 PM
Herkes bu monetha'dan çok umutlu ama ben bilemiyorum nolcağını çünkü çok altarnatifi var bunun bunu diğerlerinden ayıran nedir özellik olarak.
member
Merit: 25
December 09, 2017, 05:04:44 PM
Valla 470 satoshilerden alanlari kiskanmiyor degilim, adamlar 20x falan yapicak muhtemelen. Demedi demeyin 3 ay goz acip kapanincaya kadar gecer.

Dolar bazinda bakmayin artik suna, hicbir borsada MTH / USD diye birsey yok, dolar olarak alip satma sansiniz yok zaten. Direkt BTC yada ETH olarak konusursaniz daha gercekci olur.

Aldıgım sat'ı hatırlamıyorum ama 0.07 altı çok çok sağlam topladım . Pusudayım .

Ocak ayinda 1000-1500 satoshi bandi, Subat 2000-2500, Martta 5000-10000 arasi birsey olucak diye dusunuyorum.

Ama BTC cikipda tanesi 100.000 USD olursa o zaman olmaz bu senaryo.

Simdi GitHub koymuslar, orda her update oldugunda fiyatta bir hareketlenme yasanicaktir. Ozellikle Mart'in ortalarina dogru sapik bi fiyata cikarsa hic sasirmam. Einsteinium bile 2$-3$ (22x) yapti ki elle tutulur birseyleri yok sirf milletin gazindan sisti de sisti.
sr. member
Merit: 250
December 09, 2017, 05:03:11 PM

95k ethereum toplayan bir proje ve ico fiyatının altında seyrediyor (ethereum bazında)
riske girilip biraz tutulurmu,pek emin değilim.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
December 09, 2017, 04:55:28 PM
Valla 470 satoshilerden alanlari kiskanmiyor degilim, adamlar 20x falan yapicak muhtemelen. Demedi demeyin 3 ay goz acip kapanincaya kadar gecer.

Dolar bazinda bakmayin artik suna, hicbir borsada MTH / USD diye birsey yok, dolar olarak alip satma sansiniz yok zaten. Direkt BTC yada ETH olarak konusursaniz daha gercekci olur.

Aldıgım sat'ı hatırlamıyorum ama 0.07 altı çok çok sağlam topladım . Pusudayım .
member
Merit: 25
December 09, 2017, 04:26:12 PM

sr. member
Activity: 672
Merit: 289
December 09, 2017, 04:18:02 PM
Bu kadar uzun zamandır düşüşte olan bir coinden çok korkarım ben
Zclassic ve dent'i incelerseniz grafikleri monethaya benziyor sürekli düşen bir coinden bir şey olmaz derim ben

forumda hic kisisel tartismalara girmemeye gayret ediyorum ama

-Madem buakdar iiy grafik okuyorsun neden daha buraya yaziyorsun?
-Surekli dusen demissin $0.091254 USD (23.35%)  bu ne? bak bunu suan alip kopyaladim CMC den
-Kiyasladigin tokenler dandik ekipler tarafindan yönetilen dandik projeler MOnethayi arastirdinmi WP sini 1 kere okudunmu? Buraya gelip yüzlerce kisinin okudugu biryere bunu yaziyorsun?
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
December 09, 2017, 03:57:34 PM
Bir şey olmaz diyenlerin haklı sebepleri var,  yani aldıkları fiyatın çok çok altına indi fiyatı bende aldım 900 den hemde!  Benden daha yukarıda alan insanlar var at nedenle biraz moral bozukluğu da eklenince insan olumlu düşünemıyor haliyle...

İnşallah düzelir herkes mutlu olur
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
December 09, 2017, 03:44:06 PM
Monetha birşey olmayacak diyenleri 1 sene sonra görmek lazım.Şu an bir şey olmasını zaten beklemiyoruz.Birşey olacak potansiyeli olduğunu yazıyoruz.Adamların hem ekibi hemde parasal acıdan bir sorunları yok.Sadece zamana ihtiyaçları var.Ico'ya yatırım uzun vade olur.Borsa gibi hop bir gün de artıp inmesini beklemesin kimse.Kafasına yatan alır yatmayan zaten almaz.Fazla söze hacet yok.
member
Activity: 224
Merit: 12
December 09, 2017, 03:40:47 PM
Uzun vadede monetha iş yapacak inancındayım. Bekleyip göreceğiz. Ortaya birşeyler çıkarmaya başladılar
Pages:
Jump to: