Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 88. (Read 67824 times)

newbie
Activity: 84
Merit: 0
December 07, 2017, 04:48:09 AM
Projeleri sağlıklı bir ilerleme kaydederse 2018 de patlama olabilir. Fakat piyasada fazla olması can sıkabilir
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
December 07, 2017, 04:13:54 AM
Monetha scamcıları nerdesınız la? gelin gelin bisey yapmıcaz soz. Zevzekler. Pıyasada nekadar bos adam varsa bızım locale dolusuyor heralde, neyse, 0.1e cıkıp cıkıp gerı gelıyor, cok uzun olmayacak sure ıcınde taban fıyatını 0.1 dolara sabıtler gıbı. Bır onemı de yok tabı ısterse 0.01 olsun amac 1 yıl sonrası, ama dusus durdu yavastan hareket baslıcak gıbı gorunuyor bıkac aya.
member
Activity: 77
Merit: 10
December 06, 2017, 03:56:46 PM
Bir ara iyi yükselmişti. O ara yoğunluktan satamadım
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
December 06, 2017, 03:47:52 PM
Monetha nasıl bir proje artık kestiremiyorum sabretmeye değer mi değmez mi hiç bir öngörüm yok elimde çok azda olsa bir miktar var öylesine hold yapıyorum.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
December 06, 2017, 03:47:31 PM
Şu an binancede al satçılar kar ediyor bu coinden başka işe yaramıyor ama 2018 den sonra sağlam yerlere gelecek 8k satoshileri bekliyorum 2018 de en az

toplamak için en uygun yerde. 500 600 bandı. 700 e kadar toparlanır. ben de 2018 2. çeyrekte en az 10k bekliyorum.tezos ile beraber umut bağladığım büyük coinlerden
full member
Activity: 462
Merit: 102
December 06, 2017, 12:51:34 PM
Şu an binancede al satçılar kar ediyor bu coinden başka işe yaramıyor ama 2018 den sonra sağlam yerlere gelecek 8k satoshileri bekliyorum 2018 de en az
full member
Activity: 288
Merit: 100
December 06, 2017, 11:51:50 AM
şu an bildiğim pump dump coini, bende 500-600'lerden toplayıp 800-900'lerden satıcam, daha mart nisana kadar kim öle kim kala  Tongue
member
Activity: 126
Merit: 10
December 06, 2017, 11:19:36 AM
Monetha genelde ağlatmış milleti. Ama enteresan şekilde kazananda da kaybedende de bir umut var, projeye güven var. Kısa vade de tutacak bir proje değil gibi  ama genel kanı uzun vadede kazandıracak şeklinde. Ekip aktif baya, durmuyorlar.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
December 06, 2017, 09:57:11 AM
Hala 1 dolar hayalleri kuranlar var mth hakkında, o seviyeleri göreceğini bi ara bende düşündüm ama şimdi imkansız olarak görüyorum, çünkü alternatif olarak çok proje çıktı ve çıkıyor.Taş çatlasın göreceği miktar 30-40 cent olur bu saatten sonra.1 dolar hayal artık bence

1$ Kesinleşti arkadaşlar. Oraya da martı beklemeden geliriz. Asıl sorun oralarda satılır mı olacak. Ben kendime 7$ hedef koydum.
Şu anda yaşanan silkeleme hareketlerinde mal alabilenler gerçek anlamda kazanacaklar ama buralardan alamayanlar fiyat yukarı çıktıkça geri gelsinde alalım ikilemiyle öylece bakacaklar.

Tekrar söylüyorum önemli olan projenin gerçekleşmesi değil adının konmasıdır. Bu arada 10 centten 7 cente geri çekilirken malı alanların satışları yok. zaten 12 000 000 000 lot malı alanlar %20 kazanmak için bu malı almazlar. Zaten almaya da devam ediyorlar...

Merak etmeyin monetha artık buradan ben vazgeçtim projeden topladığım parayla ben kaçıyorum deme lüksünü kaybetmiştir. Adamı kazığa oturturlar...

Şu proje için 1$ hayal diyenler var . Gerçekten gülüyorum . İlk hedefim fiyat değil benim . 2018 Haziran ve 2019 haziran benim hedef tarihlerim .

Ama defalarca not düştüm buraya . Monetha almayan 2018 2019 'da çok ağlayacak . Benim mesajlarımı alıntı yapıp '' nalpagutt vardı zamanında çok toplamıştı şimdi nerdedir '' diyecekler Smiley

Ben de tarihe not düşmek istiyorum. $10 olabilir, projeye güvenin diyen "lossnet" vardı buralarda, şimdi nerede acaba diyecekler Cheesy
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
December 06, 2017, 09:45:07 AM
Hala 1 dolar hayalleri kuranlar var mth hakkında, o seviyeleri göreceğini bi ara bende düşündüm ama şimdi imkansız olarak görüyorum, çünkü alternatif olarak çok proje çıktı ve çıkıyor.Taş çatlasın göreceği miktar 30-40 cent olur bu saatten sonra.1 dolar hayal artık bence

1$ Kesinleşti arkadaşlar. Oraya da martı beklemeden geliriz. Asıl sorun oralarda satılır mı olacak. Ben kendime 7$ hedef koydum.
Şu anda yaşanan silkeleme hareketlerinde mal alabilenler gerçek anlamda kazanacaklar ama buralardan alamayanlar fiyat yukarı çıktıkça geri gelsinde alalım ikilemiyle öylece bakacaklar.

Tekrar söylüyorum önemli olan projenin gerçekleşmesi değil adının konmasıdır. Bu arada 10 centten 7 cente geri çekilirken malı alanların satışları yok. zaten 12 000 000 000 lot malı alanlar %20 kazanmak için bu malı almazlar. Zaten almaya da devam ediyorlar...

Merak etmeyin monetha artık buradan ben vazgeçtim projeden topladığım parayla ben kaçıyorum deme lüksünü kaybetmiştir. Adamı kazığa oturturlar...

Şu proje için 1$ hayal diyenler var . Gerçekten gülüyorum . İlk hedefim fiyat değil benim . 2018 Haziran ve 2019 haziran benim hedef tarihlerim .

Ama defalarca not düştüm buraya . Monetha almayan 2018 2019 'da çok ağlayacak . Benim mesajlarımı alıntı yapıp '' nalpagutt vardı zamanında çok toplamıştı şimdi nerdedir '' diyecekler Smiley
member
Activity: 504
Merit: 11
December 06, 2017, 08:46:05 AM

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
December 06, 2017, 07:28:50 AM
Marta kadar bütün imza gelirlerini monetha ya bağlayacagım.Hatta ekstra yatırım yapabilirim.Mutlaka kazandıracaktır.Hiç yapmasa ilkbaharda 20 cent mutlaka yapar.Ama asıl hedef en az 1$.

Ben projenin roadmap'ine epey kafa yordum. Güzel ve değişik bir proje, 2018'in ilk çeyreğinden sonra farklı hareketler yapabilir. Yolunun $10'a kadar gidebileceğini düşünüyorum, çünkü sosyal medyayı ve etkinlikleri de iyi kullanıyorlar... İmza kampanyalarıyle ilgili güncel bir listeniz var mı? Buradan ya da mesaj yoluyla paylaşsanız çok memnun olurdum:)

Aşağıdaki başlıktan takip edebilirsin.Güncellenip güncellenmediğini bilmiyorum ayrıca yabancı bölümde bounty bölümünü takip edebilirsin.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2152476.520
legendary
December 06, 2017, 07:17:11 AM
Marta kadar bütün imza gelirlerini monetha ya bağlayacagım.Hatta ekstra yatırım yapabilirim.Mutlaka kazandıracaktır.Hiç yapmasa ilkbaharda 20 cent mutlaka yapar.Ama asıl hedef en az 1$.

Ben projenin roadmap'ine epey kafa yordum. Güzel ve değişik bir proje, 2018'in ilk çeyreğinden sonra farklı hareketler yapabilir. Yolunun $10'a kadar gidebileceğini düşünüyorum, çünkü sosyal medyayı ve etkinlikleri de iyi kullanıyorlar... İmza kampanyalarıyle ilgili güncel bir listeniz var mı? Buradan ya da mesaj yoluyla paylaşsanız çok memnun olurdum:)
legendary
December 06, 2017, 07:13:38 AM
Yine düştü ve alım fırsatı vermeye devam ediyor Smiley
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
December 06, 2017, 07:08:41 AM
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
December 06, 2017, 07:05:50 AM
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
December 06, 2017, 06:50:36 AM
Monetha 10 cent dolaylarındayken bir çok bounty hunter satış yaptı. Fakat sonrasında alım yapmadılar. Yani biraz "girdim haydan geldi sattım" muhabbeti döndü anladığım kadarıyla. Uzun süredir 6-7 cent aralığında fiyatlanmada seyrettiği için de insanlar umut kesti gibi. Bu ekip bu işin peşini bırakmaz, açıklamalara göre Martta güzel artışlar göreceğiz gibi ama yine de benim de alım yapmaya elim gitmiyor ve sebebini de bilemiyorum.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
December 06, 2017, 06:30:44 AM
Monetha 31 mart'ı büyük gün ilan etti .

31 Mart'ta Justas çıplak bir şekilde vücuduna SELAM BEYLER BİZ KAÇTIK Yazacak . Sonra eric kellogg justas falan 37m $ ile hawaii adalarında yaşayacaklar Smiley

Scam diye diye 0.04 ' den almayan arkadaşlar yukarıdaki yazı ile avursunlar kendilerini . Monetha 1 haftada yine 2x yaptı . 0.1 ' leri gördü yediği düzeltme ile 0.085 şuan Smiley

Ayrıca monetha Trust iot alliance ilede anlasmaya varmış . 31 Marttaki olay ise ilk ürünlerini sunacak olmaları . Açıkcası ben daha erken bekliyordum . Nisana kadar uzaması üzdü beni .
member
Activity: 742
Merit: 19
December 05, 2017, 04:52:10 PM
Monetha silkeleme yapıyor gibi.Yola son hızla devam edecektir.1000'i aşarsa önü açık gibi gözüküyor.Balinalar iyi oynuyor coinle.Düşüyor diye aldanıp satarsanız bir daha almanız zor olabilir.
member
Activity: 504
Merit: 11
December 05, 2017, 04:41:51 PM
11 cente giderken biraz silkelediler ve 9 ile 10 cent arasında dökülenleri topladılar. Tekrardan çıkışa hazırlanıyor bu sefer 11 cent duvarını yıkıp sıçrama gerçekleştirecek gibi. sabaha bakalım hangi fayata uyanacağız...
Pages:
Jump to: