Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 91. (Read 67821 times)

jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
December 04, 2017, 12:01:24 PM
Daha önce hiç sanal para alışverişi yapmadım bu yüzden bir mentor bulmam lazım Cheesy İlk defa bu coinden bir miktar alarak 2-3 senelik unutmayı düşünüyorum ama en kısa ve zararsız alımı nasıl yapabileceğimi tam çözemedim. Yardımcı olan olursa sevinirim

1- En kolay şekilde bu coinden nasıl satın alabilirim rakam 100 tl olacak?

2- Aldıktan sonra nasıl saklamak gerekir bu coini 2-3 sene boyunca ellemeyeceğim dediğim gibi?

Biraz detaylı bir şekilde anlatabilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler  Smiley
hocam bu coin almanız biraz teferrruatlı 100 lira için uğraşmayın bence. ama biraz daha arttırırım diye düşünürseniz.

paribu ya da btcturk ye üye olacaksınız.
oraya para yükleyeceksiniz.
daha sonra coinin işlem gördüğü borsalara parayı göndereceksiniz.
gönderdiğiniz borsada monetha coini alacaksınız istediğiniz kadar.

Wink Wink

Daha önce hiç sanal para alışverişi yapmadım bu yüzden bir mentor bulmam lazım Cheesy İlk defa bu coinden bir miktar alarak 2-3 senelik unutmayı düşünüyorum ama en kısa ve zararsız alımı nasıl yapabileceğimi tam çözemedim. Yardımcı olan olursa sevinirim

2- Aldıktan sonra nasıl saklamak gerekir bu coini 2-3 sene boyunca ellemeyeceğim dediğim gibi?

Biraz detaylı bir şekilde anlatabilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler  Smiley
En kolay yol;
1- koineks ve binance'tan hesap açın.
2- koineks'e tl gönderin, ethereum alın.
3- koineks'teki eth'yi binance'taki eth hesabınıza gönderin.
4- binance'tan eth'yi satıp monetha alın.
5- aldığınız monethaları bir ethereum cüzdanına gönderin. myetherwallet tavsiye edebilirim. arayüzü güzel. hesap açarken verdiği priv key'İ asla ve asla kaybetmeyin.

Cevaplarınız için çok teşekkürler bugün yada yarın ilk alımımı yapıcam. Ancak bütçe meselesi 100 liradan fazla alırsam aklım verdiğim parada kalabilir Cheesy

Zaten yöntemi öğrendikten sonra her ay tekrarlayacağım bir işlem olucak, diğer ayda IOTA almayı planlıyorum. Şuan tek sıkıntım var bu şekilde 100 lirayı çevirip borsaya gönderdikten sonra 100 liranın ne kadarlık bölümü kesintiye uğrayacak ve myetherwallet' ta her iki coinide saklayabilir miyim?
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
December 04, 2017, 08:13:21 AM
Şu piyasadan soğumamı sağlayan coin oldu resmen, bountyden 8592 adet mth kazanmıştım ödüller geldiği gün 6 eth yapıyordu tam. Ama açgözlülük ve forumdaki gazlamalar sayesinde satmadım elimdekileri halada bekliyorum değeri eridi bitti resmen gözümün önünde.onun için yok muamelesi yapıyorum mthye, öyle bişey hiç olmadı
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
December 04, 2017, 07:34:33 AM
şu vurgundan sonra  yerinde olsam 'justass' diye değiştirirdim adımı kimlikte  Cheesy

ingilizce gramerine bişey ekledi lan adam , bu dozda adam sikenlerin sonuna da 's' takısı gelecek artık

adeta bir şekspir <3

full member
Activity: 1019
Merit: 146
December 04, 2017, 05:16:06 AM
Mth icin beklentiler 2018 yazina kaldi bende artik.umarim darlanmam bi sikintim olmazda uzerine ufak ufak ekleyebilirim ico fiyatinin guncel kur halinden alim firsati olarak gormeye devam edecegim tabiki bu hop aldim degil listemde oldugundan beklentimin olusmasindan.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
December 04, 2017, 04:58:52 AM
Bugün Monetha Ceo'su Justas Pikelis Instagram hikayesinde Ayın videosunu çekti . Üzerinede MTH Yazmış . Şu korku efektini eklemiş Smiley Haber falan gelebilir .
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
December 04, 2017, 12:38:50 AM
Yatırım yapılabilcek projeler arasında ilk 10-15. sırada yer alır belki de ama roadmapi çok uzun, geri dönüşler biraz geç olacaktır diye düşünüyorum. Ama iyi kazandıracaktır çoğu kişi güveniyor, umarım sonu iyi olur projenin.
member
Activity: 392
Merit: 10
December 03, 2017, 04:50:00 PM
MONETHA 2017 sonunda beklentimiz çoktu muhakkak pirim yapar diye umud ettik 22 lerde  eth bazında uzun  süre bekleyip 30 larda vermeyerek pişman olduğumuz şimdilerde 17-18 lerde perişan halde  2018 yılı için inşallah beklenen yerelere geelcektir.
member
Activity: 159
December 03, 2017, 04:45:00 PM
Kısa vadede aşırı yükselme olmaz fakat ileriye dönük 4-5x bekliyorum
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
December 03, 2017, 04:06:57 PM
Ekibi neden bu kadar çok karalamaya çalışıyorlar anlamış değilim. Biraz kıpırdama var Monetha'da umarım bu kıpırmada uzun soluklu olur rahat bi nefes alırız. BTC kaynaklı çoğu altcoin yükselmesi gerekirken yüklesemedi BTC durulsa biraz, daha  iyi olacak gibi herşey.
member
Activity: 742
Merit: 19
December 03, 2017, 04:06:37 PM
Fiyatta şu an dirence geçti.Bundan sonrası gelen haberlere bağlı yükselmesi.Bittrex'e  girerse ki girmemesi için hiçbir neden yok fiyatı fırlayacaktır.Parasal bir sıkıntıları yok şu anda herkes biraz iş güzel haberler bekliyor MTH ekibinden.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
December 03, 2017, 04:06:21 PM
Monetha düştü diye satmak isteyenler satabilir, ben de düşükten toplarım:)))
Adamlar yol haritalarına yazmışlar, açın okuyun lütfen. İngilizcesi az olanlar Google ile çevirsin, aşğı yukarı bir şeyler anlarsınız.
Özetle; 2018 ilk çeyreğinde geliştirme faaliyetleri başlar, ortasında ve sonuna kadar devam eder, 2019 sonunda da proje tamamlanır.
Şu anda bu coinin artması için hiçbir sebep yok arkadaşlar. Ha ne zaman yükselir ve kaça kadar gider bilemeyiz. Ama 2018 başında hareketler olacaktır.
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
December 03, 2017, 03:45:37 PM
Fiyatta ufak bir oynama var aslinda ama ucacak kacacak olayi yalan oldu gibi
hero member
Activity: 728
Merit: 501
December 03, 2017, 03:34:45 PM
Monetha'nın bir anda patlama yapabileceğini düşünüyorum.Zaten fiyatı biraz oynamaya başladı mı insanlar monetha trenine binmek için yüklü miktarlarda alım yapabilirler.Tek sıkıntı daha öncede belirttiğimiz gibi ekibe karşı yapılan karalama kampanyaları.
member
Activity: 77
December 03, 2017, 03:28:08 PM
Sabredecez diye öldürecekler sonunda
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 03, 2017, 02:53:52 PM

En kolay yol;
1- koineks ve binance'tan hesap açın.
2- koineks'e tl gönderin, ethereum alın.
3- koineks'teki eth'yi binance'taki eth hesabınıza gönderin.
4- binance'tan eth'yi satıp monetha alın.
5- aldığınız monethaları bir ethereum cüzdanına gönderin. myetherwallet tavsiye edebilirim. arayüzü güzel. hesap açarken verdiği priv key'İ asla ve asla kaybetmeyin.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
December 03, 2017, 02:51:17 PM

hocam bu coin almanız biraz teferrruatlı 100 lira için uğraşmayın bence. ama biraz daha arttırırım diye düşünürseniz.

paribu ya da btcturk ye üye olacaksınız.
oraya para yükleyeceksiniz.
daha sonra coinin işlem gördüğü borsalara parayı göndereceksiniz.
gönderdiğiniz borsada monetha coini alacaksınız istediğiniz kadar.

Wink Wink
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
December 03, 2017, 02:11:12 PM

full member
Activity: 406
Merit: 158
December 02, 2017, 10:36:25 AM
3 kere daha dip olmaz diye alım yaptım en sonunda durdu gibi daha fazla gitmiyor, buralardan toplayabildiğim kadar toplamaya çalışıyorum, bu proje adam olmazsa 1 yıla biz de bu işten anlamıyoruz arkadaş deriz artık:)
newbie
Activity: 126
Merit: 0
December 02, 2017, 07:16:06 AM
monetha çok değerlenecek bunu tahmin etmek güç değil ama önemli olan soru şu: daha ne kadar düşecek. önemli olan onu dipten alabilmek.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
December 02, 2017, 06:21:50 AM
Ekip zaten 2018'in ilk çeyreğinde geliştirme faaliyetlerine başlayacaklarını roadmap'de belirtmişti. Şu anda ciddi ciddi yükselmesini bekleyen büyük bir kitle var. Amatör olmama rağmen bu kitleye şaşırıyor. Adamlar anlatmış zaten her şeyi sitelerinde. Niye şu anda yükseliş bekliyorsunuz ki? Scam diye söylenti çıkartılıyor hiç yoktan. Mart ayından sonra hareket başlar ancak, 2019 sonunda da zirveye ulaşır.
Monethanın akıllı yatırımcısı tam olarak söylediğiniz gibi düşünüyor, fakat burda çok sayıda projeyle ve roadmaple ilgili hiçbişey okumamış tonla insan var, Türk insanı okumaz malum. Oyüzden de neden hala fiyat uçmadı kaçmadı şeylerini okuyoruz her gün. Onlar satınca monetha holderlar rahatlar biraz, sürekli yazdıklarını görmek zorunda kalınmaz sonrasında.
Pages:
Jump to: