Pages:
Author

Topic: Monetha'yı takibe alın - page 24. (Read 8532 times)

full member
Activity: 616
Merit: 108
November 20, 2017, 01:11:10 PM
Bu konuda yazmışmıydım hatırlamıyorum ama dip olabilecek noktalara satış emri vermiştim. Her dipten sonra yeni diplere doğru yol almış.  Smiley
full member
Activity: 392
Merit: 100
November 20, 2017, 12:51:47 PM
Aklım almıyor nasıl bu kadar büyük bir ico bu kadar yerlerde dolaşabilir.

Cevap bu sitede roadmapte gizli arkadaşım.
https://ico.monetha.io/

Seneye bu dönemler bi olsun bakalım, yine bu seviyelerdeyse o zaman oturur hep beraber tartışmalıyız bence bunu, ama şu zamanlar bunu sorgulamamız gereksiz bence. Ben şakasına takılıyorum çoğu zaman mth hakkında alıştım bu duruma  Cheesy
member
Activity: 103
Merit: 10
November 20, 2017, 12:42:24 PM
Aklım almıyor nasıl bu kadar büyük bir ico bu kadar yerlerde dolaşabilir.
full member
November 20, 2017, 12:24:40 PM
800 btc seviyesine geldi.

bence çok iyi bir alım fırsatı. daha da fazla indirmezler.

600 e kadar yolu var gibi görünüyor.

iota gibi fırlayacak bu da ama ne zaman bilinmez. sağlam coin aslında her türlü. milleti bıktırıp sattırmak mı istiyorlar ne yapıyorlar anlamamdım.

benim görüşüm dev ekibi bizim paraları yiyerek geziyor, bu da fiyata ters yönde yansıyor  Cheesy nalpagut gelir şimdi hepimizi silkeler, mth yi anlatır bize rahatlatır.  Wink
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
November 20, 2017, 12:19:41 PM

600 e kadar yolu var gibi görünüyor.

iota gibi fırlayacak bu da ama ne zaman bilinmez. sağlam coin aslında her türlü. milleti bıktırıp sattırmak mı istiyorlar ne yapıyorlar anlamamdım.
full member
Activity: 287
November 20, 2017, 12:13:48 PM
zaten sadece alabiliyorsun, satmak ne mümkün  Cheesy
full member
November 20, 2017, 12:12:05 PM

770 e indi , mth her zaman alım fırsatında olacak gibi  Cheesy
full member
Activity: 644
November 20, 2017, 11:20:32 AM

full member
Activity: 378
Merit: 102
November 20, 2017, 10:55:13 AM
Bu dakikadan sonra iş yapmayacak gibi bekleyenler bayağı zararda btcde kalsalardı daha çok paraları olurdu zor artık bu projenin toparlanması
Monetha için bu yorumu yapan 188.kişisin localde, sana da tebrikler hocam:) İnsanlar full member, senior member falan olunca söylediklerine daha çok kulak asılıyor ama herkesin lafını dinlememek lazım biraz fazla buralarda zaman geçirdiği için, ne monethanın roadmapınden haberiniz var ne yaptıkları çalışmalardan, anında bişey olmaz diyebiliyorsunuz insanlar da okuyunca hak veriyor full member ve üst rütbeli kişiler söylüyor diye:) Herkes araştırmasını kendi yapsın kimseye inanmasın, satoshi dese bir ona inanırım şu piyasada:)
full member
Activity: 588
Merit: 125
November 20, 2017, 10:47:21 AM
Bu dakikadan sonra iş yapmayacak gibi bekleyenler bayağı zararda btcde kalsalardı daha çok paraları olurdu zor artık bu projenin toparlanması
full member
November 20, 2017, 10:45:04 AM
ya hirozaki denilen arkadaş kadar boş birini görmedim şu forumda unify için 4,5 dolar diyen arkadaş bu beyler ona göre dikkate alın unify şuan ölümle pençeleşiyor.
analizleri çok kötü gerçekten sağdan soldan duyma bilgileri yazıyor

Arkadaşlar hiro candır. Sağolsun birsürü işin gücün arasında araştırıyor, soruşturuyor buradan bizimle paylaşıyor. Lütfen yapıcı olalım elimizden geliyorsa araştırıp forumda paylaşalım, yok eğer elimizden bişey gelmiyorsa çalışan arkadaşları baltalamıyalım.

Ne paylaşımı hocam ya yorumlarına bakın zaten kime hiro gibi para kazandırmış, anca laf var. Valla ben hirozaki sayesinde x3 yapıp çıktığım yatırımlarım oldu, kaç kere yazdı bu tarz coinleri, boşa konuşmak olsun diye yapılan yorumlar işte.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
November 20, 2017, 10:42:52 AM
ya hirozaki denilen arkadaş kadar boş birini görmedim şu forumda unify için 4,5 dolar diyen arkadaş bu beyler ona göre dikkate alın unify şuan ölümle pençeleşiyor.

Arkadaşlar hiro candır. Sağolsun birsürü işin gücün arasında araştırıyor, soruşturuyor buradan bizimle paylaşıyor. Lütfen yapıcı olalım elimizden geliyorsa araştırıp forumda paylaşalım, yok eğer elimizden bişey gelmiyorsa çalışan arkadaşları baltalamıyalım.
full member
November 20, 2017, 10:30:35 AM
Unify takımı başta çok sağlam çalışıyordu şuan biraz boşladılar geri toplarlar, üstüne delist olmak fork vesaire gibi şeyler yaşadı adamlar, hiro napsın. Sen başlıklar aç, açtığın başlıkların hepsinde x3 x5 kazandır ondan sonra konuş.
full member
Activity: 721
November 20, 2017, 10:26:02 AM
Monethayı bu fiyatlardan rahat bırakmazlar tabiki  toplamışlardır.  Ben de boş durmadım şahsen. Adamların kişisel tercihlerinden bana ne işini  yapsın projeyi büyütsün karımı alır satar yoluma bakarım.

Bende balinalardan bir hareketbekliyorum hocam muhtemelen topladılar artık ki hala çok uygun anak bitcoin sakinleşmeden yukarı hareket beklememek lazım.
full member
Merit: 103
November 20, 2017, 09:07:32 AM
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
November 20, 2017, 08:47:17 AM
 Monethayı bu fiyatlardan rahat bırakmazlar tabiki  toplamışlardır.  Ben de boş durmadım şahsen. Adamların kişisel tercihlerinden bana ne işini  yapsın projeyi büyütsün karımı alır satar yoluma bakarım.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
November 20, 2017, 05:31:44 AM
Sanırım yeni bir konferans daha ayarlamislar.Mobilim bakamıyorum tam cin kaynakli olabilir. Çalışın aslan parçaları
full member
Activity: 854
Merit: 113
November 20, 2017, 05:25:13 AM
icoda bu kadar adam justasın fiziğine para vermedi herhalde vardır bi bildikleri Cheesy
İnsanlar boş konuşmak için baya kasıyor hocam yapcak bişey yok, okadar bok attıalr ki fork falan derken şuanki fiyatının bile yarısına düşmüştü, balinalar sağlam toplamışlardır bu fiyatlardan binlerce. 5k kadar aldım bir bukadar daha alsam aslında iyi olucak ama bakalım imkan olucak mı almaya.
member
Activity: 60
Merit: 10
November 19, 2017, 02:47:49 PM
Hakkaten çıplaklıkla ne alakası var bu işin?

Monetha gelecek vaat eden bir proje. Alın ve unutun derim ben. HODL
full member
November 19, 2017, 01:22:43 PM
icoda bu kadar adam justasın fiziğine para vermedi herhalde vardır bi bildikleri Cheesy
Pages:
Jump to: