Pages:
Author

Topic: Monetha'yı takibe alın - page 20. (Read 8532 times)

member
Activity: 504
Merit: 11
December 14, 2017, 04:35:42 PM
Monethada yüzdesel olarak çok büyük artış gösterdi son bir kaç gündür altcoinlerin bazılarında ciddi anlamlarda artış olmaya başladı.Sizce bu artışları bir düzeltme hareketi olarak algılamamız doğru olur mu  Huh Son olarak monetha sizce artışını sürdürüp yakın zamanda dolar cinsinden ico fiyatına yaklaşır mı Huh

Daha önce bahsettim ben bu yılın sonuna kadar İCO fiyatını geçeceğine inanıyorum.

Anlattıklarınıza göre oldukça güzel bir proje gibi duruyor. Bu aralar topladığım paralar ile yatırım yapmayı ve işin içine artık tam olarak adım atmayı düşünüyorum. Umarım dediğiniz gibi 3x ları bulur.

Kardes bak biz al diyor bile olsak, sen gene kendi arastirmani yap icine sinsin ondan sonra al. Bi de all-in yapma Monetha'ya sadece bi miktar portfolionda bulunsun. Burda para kaybedersende kimseyi suclama, sonucta yarin batabilirde sirket kimsenin yarini belli degil, ama goruntu iyi su anki itibariyle.

Arkadaşım çok doğru söylemiş. Biz burada zaten almadığımız bir token için olumlu konuşup sizi almaya teşvik etmiyoruz. Biz yaptığımız araştırmaları söylüyoruz. Sizlere fikir veriyoruz. Ama elbette size kesin al demiyoruz. Sonuçta kar ederseniz bize vermeyeceğiniz gibi zararınızı da biz karşılamayacağız.

Siz burada yazılanlara göre kararınızı vereceksiniz. İnandığımızı yapın. İçinizde en ufak bir kuşku varsa bile o tokeni almayın. ve bu stratejiyi devamlı uygulayın...
member
Activity: 350
Merit: 25
December 14, 2017, 04:21:21 PM
Anlattıklarınıza göre oldukça güzel bir proje gibi duruyor. Bu aralar topladığım paralar ile yatırım yapmayı ve işin içine artık tam olarak adım atmayı düşünüyorum. Umarım dediğiniz gibi 3x ları bulur.

Kardes bak biz al diyor bile olsak, sen gene kendi arastirmani yap icine sinsin ondan sonra al. Bi de all-in yapma Monetha'ya sadece bi miktar portfolionda bulunsun. Burda para kaybedersende kimseyi suclama, sonucta yarin batabilirde sirket kimsenin yarini belli degil, ama goruntu iyi su anki itibariyle.
member
Activity: 154
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
December 14, 2017, 04:20:46 PM
Monethada yüzdesel olarak çok büyük artış gösterdi son bir kaç gündür altcoinlerin bazılarında ciddi anlamlarda artış olmaya başladı.Sizce bu artışları bir düzeltme hareketi olarak algılamamız doğru olur mu  Huh Son olarak monetha sizce artışını sürdürüp yakın zamanda dolar cinsinden ico fiyatına yaklaşır mı Huh
member
December 14, 2017, 04:19:30 PM
monetha ekibi fiyat ve gidişhat ile ilgili bir mektup paylaşmış.
bende 2018 ilkbahardaki gelişmelere kadar elimdekileri tutmayı düşünüyorum...

https://medium.com/@monetha/a-public-letter-to-token-holders-b33d9e4a43a7

Gerçekten Güzel bir yazı olmuş ve ne yapmak istediklerinden ve ne yapmakta olduklarından bahsediyorlar. Mutlaka okuyun. Baştan beri söylediklerimizin geniş bir açıklaması olmuş. Piyasa bunu fiyatlıyacaktır bilginiz olsun. Fiyat pumplar şeklinde değilde kademeli olarak artacak ve çok da geri gelmeden devanlı bir yükseliş trendi izliyecektir. Ekip, ilk olarak satır aralarında 5$ ve üzerinden bahsediyor. bu size tüyo olsun.

Ben bunları yazarken fiyat da dünden beri dediğim şekilde artışına devam ediyor...
full member
Activity: 287
Merit: 100
December 14, 2017, 03:49:43 PM
monetha ekibi fiyat ve gidişhat ile ilgili bir mektup paylaşmış.
bende 2018 ilkbahardaki gelişmelere kadar elimdekileri tutmayı düşünüyorum...

https://medium.com/@monetha/a-public-letter-to-token-holders-b33d9e4a43a7
member
Activity: 79
Merit: 10
December 14, 2017, 02:58:04 PM
Monetha fiyatını biraz toparladı ama diğer altların yükselişine bakınca çokta hızlı bir yükseliş değil bu. Bu sıçrama dönemini daha iyi değerlendirebilirlerdi bence.
full member
Activity: 168
December 14, 2017, 02:50:55 PM
Bugün yüzümüzü güldürmeyi başardı monetha. Smiley Umarım bu artışın devamı gelir %33 lük artış gerçekten önemli bir oran yalnız benim tek endişe duyduğum konu monetha binance'da yer almasına rağmen işlem hacmi gerçekten çok düşük.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
December 14, 2017, 02:16:56 PM
Monetha, evrensel bir merkezsizleştirilmiş güven ve itibar çözümüdür. Akıllı sözleşme teknolojisini kullanan ethereum blockchain ile işler. Her işletmenin güven durumu kaydedilir. Yüzde 33 lük yüksek bir artış var. Sonunda yatırımcısınu güldürecek.
newbie
Activity: 109
Merit: 0
December 14, 2017, 01:59:20 PM
tüm binanceye giren coinler pump yerken monetha ondan da nasibini alamadı.. ne bu şanssızlık yaw
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
December 14, 2017, 01:43:34 PM

ilk 100 de kendimi aradım bulamadım Sad

mth binance ve bittrex e girmeden düzgün pump yapamaz. büyük kitlelerle buluşması gerekiyor önce.

Monetha zaten binance'a girdi ki . Hemde 2 ay oldu ?

Postmu kasıyorsunuz anlamıyorum bazen .
full member
Activity: 434
December 14, 2017, 01:37:24 PM
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
December 14, 2017, 01:19:00 PM

ilk 100 de kendimi aradım bulamadım Sad

mth polo ve bittrex e girmeden düzgün pump yapamaz. büyük kitlelerle buluşması gerekiyor önce.
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
December 14, 2017, 01:02:14 PM
düşük hacimlerle şu anda yukarı doğru yavaştan gidiyor. yarın ya da öbür gün yine çakılacak diye hissediyorum. düşükten alanlar kar satışı yapsın bence.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
December 14, 2017, 12:07:32 PM
bu monetha trenini beklerken, diger trenlerin hepsi kalkti gitti... ama bir bakimdan da mantikli, daha kalkamis treni beklemek... tabii riskli de... kalkar kalkmaz kesin degil, kalkarsa güzel kazanc verebilir... 400 milyon üzeri total supply var, su an 8 centte.... 1 dolar hayal degil... ekibin önümüzdeki günlerde neler yapacagina bakmak gerek...

güzel olan, bu forumda monetha'yi takip eden ve bizi bilgilendiren arkadaslar var... onlarin sayesinde insallah hep beraber kazaniriz...
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
December 14, 2017, 12:04:54 PM
Binance de Monetha'nın hacmi yok gibi.Çok az btc ile al-sat yapılıyor.Bu yüzden fiyatı bu seviyelerde dolaşır biraz daha.Güzel bir haber gelirse yukarıya doğru çıkması an meselesi.
Bugün biraz artış yaptı.Al-sat için uygun bir durumda Monetha şu anda.Tabi yüksekten girenler için risk satıp da alamamak var.Ama kısa vade düşünenler için her gün neredeyse güzel fırsatlar veriyor.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
December 14, 2017, 11:47:08 AM
Wabi trenine atlayayım derken wabi geri geri gitmeye basladı . Monetha biraz beklesin bakalım
full member
Activity: 378
Merit: 102
December 14, 2017, 11:37:36 AM
185 milyon olan Monethanın kendisinde daha. Bu bile bu token için ne kadar çok çalışacaklarının teminatıdır. 37 milyon dolar toplamış olmaları. tokenin artışından sonra kazanacaklarına göre devede kulak kalacak
Hocam monethayı güzel araştırmışsın ama gözüme çarpınca söyleyeyim dedim, üst üste yorum yaptığınızda moderatörlerin tepkisini çekebillir postları silebilirler, ondan tek postta daha özet şekilde yazabirsiniz hesabı banlamasınlar sonra, oyüzden belirteyim dedim:)

Monetha iconun bile dolar bazında 3de birinde arkadaşlar, bunu almadığına çok insan pişman olucak diye düşünüyorum.
member
Activity: 350
Merit: 25
December 14, 2017, 11:14:49 AM
185 milyon olan Monethanın kendisinde daha. Bu bile bu token için ne kadar çok çalışacaklarının teminatıdır. 37 milyon dolar toplamış olmaları. tokenin artışından sonra kazanacaklarına göre devede kulak kalacak

Monethanin parasi var satmak zorunda degiller tokenlar. Soyleymislerdi elimizdeki etheriumlarin yarisini bozdurduk takimi kurucaz ofis acicaz vs. ama yarisi ETH olarak duruyor diye.

MTH lere sira gelene kadar ETH'leri satarlar gerekirse.

Balinalara gelince, koyucak fiyati $1 herkes sike sike ondan alicak cunku adam piyasayi toparliyor, ileride istedigi fiyati ceker.

Soyluyoruz size alicaksaniz simdi alin yoksa bi daha gelmicek bugunler.
member
December 14, 2017, 10:51:43 AM
full member
Activity: 616
Merit: 118
Pages:
Jump to: