Pages:
Author

Topic: Monetha'yı takibe alın - page 26. (Read 8532 times)

full member
Activity: 392
Merit: 100
November 17, 2017, 12:18:38 PM
Monetha su an bulundugu fiyatlardan almak adina efsane bir yatirim bana gore. Tabi ki evi arabayi basmamak lazim orasi ayri ama Monetha`ya uzun vadede guvenebiliriz bana gore.
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
November 17, 2017, 06:27:13 AM
Monetha'nın fiyatı hala yerlerde, Utrust'ta geliyor. Her iki projeninde başarılı olacağına inanmıyorum, her iki ekipte bana güven vermiyor açıkçası.
full member
Activity: 366
Merit: 101
November 17, 2017, 06:12:32 AM
İleride değerleneceğine inandığım coinlerden biri, ekip güzel çalışıyor fakat btc fork muhabbeti yine alaşağı etti tüm altcoinleri. İlerleyen zamanlarda hafif düşüşlerde bence yönelebiliriz monethaya
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
November 17, 2017, 06:08:53 AM
Monetha takibimde ama bu tarz projeler birden büyük bir yükselişe geçmez. O yüzden kısa vadede iyi bir kazanç vereceğini düşünmüyorum
newbie
Activity: 56
Merit: 0
November 17, 2017, 05:42:25 AM
Ben de monetha yı takipteyim pek çıkacağa benzemiyor çok fazla uzun zaman gerekecek galiba. Neyse izleyip göreceğiz.
newbie
Activity: 13
Merit: 0
November 17, 2017, 05:12:35 AM
Monetha şuan alım seviyesinde çok güzel fırsatlar veriyor bunddan sonrası çıkış için cok ıyı bı nokda dahaa aşşağıyı görmez cok fazla uzun vadede cok guzel kazanc getırebılır monetha
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
November 17, 2017, 04:47:37 AM
Hiro başlığı açtıktan sonra bittrex monetha'yı takibe aldı twitterdan, bittrexe gönderme mi yaptın hiro nedir Cheesy Biraz yazılımcıları da bıyandan calıssa urun ortaya cıkmaya baslasa bittrex alıcaktır saglam proje, ins sabırla bekleyenlere cok guzel kazandıracak diye dusunuyorum. YTD.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
November 17, 2017, 03:35:20 AM
Neyseki ödül kampanyasından aldığım miktarı panik haliyle satmamışım, geleceğe dair Monetha umut veriyor.
Aynen ben de size katılıyorum gayet iyi oldu satmamak. Belki çok yakın zamanda değil ama ilerde kendini göstereceğini düşünüyorum ben de. Potansiyeli olan bir coin bana göre.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
November 16, 2017, 07:09:16 PM
Heryerde bu coinin adi geciyor daha ne yaptiklarini bile anlamadim ama bukadar seveni varsa ileride degerlenir diye biraz almak istiyorum.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
November 16, 2017, 04:54:26 PM
Abi anlıyorum elinizde token var ve düşmesini istemiyorsunuz ama burada insanlara hayal satmayın. Güzel toparladı diyorsunuz haftalardır 7 cent civarında neyi toparladı da ben göremiyorum ?

Dostum bu insanların hayal satma amacı yok. Ellerinde olanın ellerinde kalmaması adına kendi kendilerini avutuyorlar. Bunu buradaki Monetha holder'leri aşağılamak yada başka bir amaç uğruna yazmıyorum. Ben de bu gruba dahilim. Waves konusuna bakın. Tonlarca hodler bulursunuz. En ufak bir olumsuz yorumda saçınızı başınızı yolarlar. Ben inandım, inanmayan kafirdir işleyen mantık. Burada bir sorun yok.

NOT: Bir ara 10 cent'e kadar yükseldi fiyat.
full member
Activity: 350
Merit: 171
November 16, 2017, 03:35:43 PM
Abi anlıyorum elinizde token var ve düşmesini istemiyorsunuz ama burada insanlara hayal satmayın. Güzel toparladı diyorsunuz haftalardır 7 cent civarında neyi toparladı da ben göremiyorum ?
full member
Activity: 406
Merit: 158
November 16, 2017, 07:11:47 AM
İki aydır projeye laf atmayan kalmamıstı saglam toparladılar boyle sacmalıklara ıyı dayandılar bence, gayet de guzel calısıyorlar. Takım calıssın de gerısı onemlı degıl benım ıcın, enınde sonunda yapacagını yapar. Cop olan projelerın cogu fıkır ve takımın sacmalıgından oluyor, burda takım da fıkır de ıyı, iyi ki konusanlara bakıp almamazlık yapmamısım.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
November 16, 2017, 02:14:05 AM
3-4 gün önce 930 sattan 600 sata kadar kademeli alım emri vermiştim henüz almamış. Bitcoin bu kadar yükselirken düşmüyorsa dip oluştu diyebiliriz.

BTC kuru bazında zaten tüm altcoinler için bu gerçekleşti. Fork iptali sonrasında hiç bir koin toparlayamadı kendini. İnsanlar BTC' de kalmaya devam ediyorlar. Ben bir miktar ETH alma şansı yakalamıştım bu aşamadan sonra o sayede biraz kar edebildim.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
November 15, 2017, 03:20:03 PM
Neyseki ödül kampanyasından aldığım miktarı panik haliyle satmamışım, geleceğe dair Monetha umut veriyor.
member
Activity: 406
Merit: 11
November 15, 2017, 03:07:11 PM
3-4 gün önce 930 sattan 600 sata kadar kademeli alım emri vermiştim henüz almamış. Bitcoin bu kadar yükselirken düşmüyorsa dip oluştu diyebiliriz.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
November 15, 2017, 02:56:40 PM
bittrex takibe almış arkadaşlar hazırlıklı olun.

Bittrex'in takibe aldığı ama eklemediği çok coin var . Çok fazla heyecan yapmayın yinede . Eklenirse harika olur .
full member
Activity: 1414
Merit: 161
November 15, 2017, 02:39:36 PM
bittrex takibe almış arkadaşlar hazırlıklı olun.
sr. member
Activity: 346
Merit: 250
November 15, 2017, 11:37:00 AM
Ufak bir miktar benimde yatırımım var Monetha'ya ancak bir türlü güvenemiyorum nedense bu Monetha'nın çıkış yakalayacağını düşünmüyorum her taraf yemyeşil güllük gülistanlık ama bakıyorsun Monetha'da hala tık yok abi.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
November 15, 2017, 11:26:09 AM
Monetha birçok insanın dilinde. Sanirim waves ten sonra en çok konuşulan coin. Bir miktar ben de aldım. Kazançlı olması ümidiyle.

Türk topluluğu dıışında yabancı platformda ben çok konuşulduğunu göremedim açıkçası sanırım bu hızla da görecek gibi de gözükmüyor. Bence en büyük yatırımcılarından birini de Türk topluluğunun oluşturduğunu düşünüyorum ben.

Yalnisin var hocam gayet konusuluyor monetha reddite falan girip bakarsan ilk 100deki bircok coinden daha cok konusuluyor hatta.

Türkler asiri ilgi gosterdi bunlardan birisi onur gozupek'tir twitterda ICO surecinde baya monethadan bahsetti. Ondan yada baskasindan duyup forumdada cok basligi acildi konusu guncel tutuldu imzasina katilim cok oldu haliyle türk community olarak monethaya iyi yatirim yaptik. Iyimi kotumu bunu zaman gosterir ama suanki sartlarda Monetha gercekten cok mantikli bir coin. Benimde yatirimimin buyuk bir kismini olusturuyor monetha.
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
November 15, 2017, 11:14:50 AM
Monetha birçok insanın dilinde. Sanirim waves ten sonra en çok konuşulan coin. Bir miktar ben de aldım. Kazançlı olması ümidiyle.

Türk topluluğu dıışında yabancı platformda ben çok konuşulduğunu göremedim açıkçası sanırım bu hızla da görecek gibi de gözükmüyor. Bence en büyük yatırımcılarından birini de Türk topluluğunun oluşturduğunu düşünüyorum ben.
Pages:
Jump to: