Pages:
Author

Topic: Monetha'yı takibe alın - page 30. (Read 8532 times)

member
Activity: 504
Merit: 11
November 11, 2017, 09:52:39 AM
Bir başka konu başlığı açmıştım ama Burası daha önceden açıldığı için buradan devam edelim. Smiley

Bu ICO olayı yanlış anlaşılıyor sanırsam. Bir grup insan bir fikir sunar ortaya. Bu fikir için görücüye çıkar ve bu fikrin hayata geçirilmesi için yatırımcılardan para talep eder. Yani herkes bu projeye parası oranında ortak olur.
Sonrasında toplanan paralarla Bu fikir hayata geçirilmeye çalışılır. Ama bir haftada, Bir ayda değil! Bizler 1 gün bile beklemeye tahammül edemiyoruz. böyle bir şey yok.

Monetha ne yaptı Fikir mükemmeldi bunun için aslında çok az bir meblağ talep etti. İstese 100 milyon $ bile toplayabilirdi. ( 37 milyonu 18 dak. topladığına göre ) sonrasında ekibi kurmaya girişti ve mükemmel bir biçimde ilerliyor. Ekibe katılan kişiler alanlarında gerçekten birer dahiler. Kelime anlamıyla iş bitirici. Ama zamana ihtiyaç var.

Fakat bu borsa öyle bir şeydir ki Projenin iyi gidiyor kokusunu aldığında hemen bunu fiyatlar. Projenin tamamlanmasını beklemez. Görelim bakalım hele bir ürün çıksın, Bu ürün satılsın vs. diyenler o gün, bugünkü fiyatın 100 katını görünce çok güzel alırlar... Şu an 20 milyon bile piyasa değeri olmayan bu şirket o kadar ucuz ki. Hiç bir ürün ortaya koyamayan coinlerin 2 -3 milyar $ olduğu bu piyasada Monethanın fiyatını 100le çarpmanız lazım arkadaşlar...

Ama gerçekten çalışacak bir ekip varsa ve bir ürün ortaya konup bu ürün pazarlanacaksa...

Diyelim ki bu adamlar sadece herkesi aldattılar diyorsunuz ya, çöp bir proje, adam sahtekar, spriztipçi, Doğru olabilir mi ?
Eğer doğru ise niçin piyasaya sadece bu coinlerin yarısı sürüldü diğer yarısının da ICO dan sonra fiyat şişirilip milletin eline verilmesi gerekmiyor muydu.
Şu anda piyasadaki coinlerin tamamının küçük yatırımcının elinde olması gerekmez miydi. Oysa piyasadaki coinlerin yarısı tek bir hesapta bulunuyor. Artık o hesap hangi enayininse  Grin Yoksa akıllı mı demem lazımdı.

Peki o zaman niçin bu kadar aşağı vurdular malı. Onca yıllık borsacı olarak şunu diyim Proje de Çok büyük paralar bekleniyorsa millete kötü haberleri pompalarsın. Milletin elindeki mala, çok daha aşağı fiyatlara gelecek çöp olacak diye algı yaratırsın. Ve yok pahasına toplarsın malı. Mal kötü diye değil, çok daha iyi olduğu için.

Aynen monethada yapılan budur. Bu proje Çok fazla ileriye gidecektir. Mallarını zararına elinden çıkaranlar. Bir taraftan bu mala imkanı olduğu halde bulaşamayanlar. Çok fazla üzülecekler sonrasında.

Bana bu yazıyı yazmam ve Monethayı övmem için hatırı sayılır bir meblağ ödediler.  Grin Kusura bakmayın. o yüzden bu yazıyı kaleme alıyorum.  Grin Yoksa bana ne yurdum insanının bilgilenmesinden...  Huh

Bu yazıyı kaleme aldığım bu gün fiyat Monetha : 0.08$
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
November 11, 2017, 09:15:10 AM
Şu an zaten monetha satmak saçmalık 5 te 1 fiyatına gelmiş 1 ayda btc olarak bu dakikadan sonra satılmaz bekleyelim arkadaşlar acele etmeyin
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
November 11, 2017, 08:49:39 AM
İmza kampanyasına katıldığınız projelerden gelen miktarı unutun. Bunun dışında ciddi kazanç sağladınız ise imza da bir kısmını satıp başka altcoine yatırın bölüştürün felan uzun vadeci olun
full member
Activity: 392
Merit: 100
November 11, 2017, 08:34:55 AM
Zaten 97.00 stokta beklemedeyim. 2020e kadar unuttum.

2019 bence Monetha için güzel bir tarih. Bu projeye scam diyenler gerçekten crypto dünyasından çekip gitsinler boşuna durmasınlar burada çünkü bu kafadaki sabırsız insanlar para kaybetmeye mahkumlar , bir proje 3 ayda gerçekleşmedi diye kaldı ki adamlar road map'i çok önceden yayınladılar 1.5 2 yıllık bir geliştirme süreci olduğunu bilerek girdiniz bu projeye ama ona rağmen halen bir gelişme olmayınca scam diyebiliyorsunuz. Eric Duprat , Kellogg Fairbank bu adamlar ödeme sektöründe rockstar diye tabir edilebilecek kalitede adamlar scam bir proje ile adlarını aynı yere koyup kariyerlerini riske edeceklerini düşünebiliyormusunuz gerçekten ? OMG Asya bölgesinde ödeme sistemleri geliştiren bir proje olarak milyar dolar market cap'leri gördüyse Monetha tüm dünya genelini hedefleyerek nerelere gelebilir bir düşünün ? Ayrıca Eric Duprat 1 saatlik ropörtajda Ebay ile çok iyi ilişkilerinin olduğunu Ebay'i çok iyi bildiğini söyledi yani bir nevi oraya girebiliriz mesajı verdi böyle gelişmeler olduğunda Monetha'nın ulaşabileceği fiyatları bir hayal edin...
member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
November 11, 2017, 08:21:20 AM
Zaten 97.00 stokta beklemedeyim. 2020e kadar unuttum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
November 11, 2017, 07:42:24 AM
Developer ekıbıne adamlar alıyorlar, gecen hafta artık yazılımla ılgılı bıseyler ortaya cıkmalı dıye soylemıstım guzel baslanmıs. Paraya kıyıp saglam tecrubelı adam getırıyorlar para bol nasıl olsa, toplasınlar hızlıca yazsınlar artık, gıthubda kodlar cıktıkca takım calısıyor havasını daha ıyı yansıtacaktır. Hodl'a bır yıl devam.
member
Activity: 148
November 11, 2017, 05:25:33 AM
yanlış bilmiyorsam monetha paypal gibi olmak istiyor...birkaç yerde okuduğma göre icoya çıktığı gibi baya yüksek bir rakamı çok kısa sürede toplamış...bu kadar iyi para toplayan bir proje için en az 1-2 sene daha beklenilecek olması üzücü
full member
Activity: 490
Merit: 105
November 10, 2017, 05:03:40 PM
aslında insanlar tarafından çok tutulan projeler nedense yerlerde sürünüyor anlamadım gitti bu işten proje sağlam diyon ekipte güzel bir bakıyorsun fiyat ico altı
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
November 10, 2017, 04:47:30 PM
Saglam proje bu tarz projeler is yapabilir bugunde ise birini almislar bakalim takipteyiz.
member
Activity: 742
Merit: 19
November 10, 2017, 04:40:12 PM
Monetha bir iniyor bir çıkıyor.İyice sinirlerimizi bozdu.En iyisi ekrana bakmamak 2-3 ay. Huh
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
November 10, 2017, 04:22:54 PM
icodan sonraki fiyatlarına bir an önce geri dönsün yeterli. çünkü bountylerden aldıklarımı halen tutuyorum. eski fiyatları aklıma gelince üzülüyorum.

son zamanlardaki konferanslar umarım olumlu yansır.

coininiz bol olsun. Smiley
full member
Activity: 378
Merit: 102
November 10, 2017, 04:08:25 PM
Bır yıl sonra bakın hocam insanlar alırken seneyı düşünerek aldı zaten, monethaya karsı nedır bu nefret anlamıyorum:) ıco fıyatının ucte bırıne dustu ınsanların sucu ne, böyle olacağını bılerek mı aldırdılar ınsanlara, ben guvenıyorum der bukadar kımsenın kafasına sılah dayayıp aldırmadılar zaten. burda yazılan seylere gore evı arabayı satıp monethaya mı basıyor ınsanlar sankı, basıyorsa da kendı bılır.
member
Activity: 70
November 10, 2017, 02:21:28 PM
Bu coin 1 ay sonra çöp olacak demiştim bana söyleyen kalmadı şimdi kaç kurus. birde 10$ olacak diyenler vardı coin dahada değerlensin diye milleti kandırıp coin aldıranlar vardı. Milletin hakkına girenlere iyi oldu gördüler karı. Yakında tüm coinlerini satsa ancak 1 gofret alacak para eder demedi demeyin.
full member
Activity: 142
Merit: 102
November 10, 2017, 02:08:50 PM
Az önce twitterdan bir post paylaştılar "Superstar developer joins the team! $MTH #TeamMTH" heralde önemli biri bu adam 17 yıllık deneyimi varmış falan. Hedef 2018 aldık bekliyoruz.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
November 10, 2017, 02:01:21 PM
2-3 ay iş görüşmesi yapıp ekip toplamaya bile yetmez, birileri de o sürede proje biter diyor.
para herşeyi çözmüyor arkadaşlar, hiç proje yapmadıysanız yapmış birileriyle görüşün bari.
+1
BU forumda çoğu kişi özellikle yeni üye olup öğrenmeye çalışanlar bir coini alıp 3 aya zengin, 6 aya ultra zengin olmayı düşünüyor...
Deneyimli üyeler olayların biraz farkında ama onlardan bile "monetha bitti" yorumları geliyor şaşıyorum.
Adamların bir fikri var ve bu fikri gerçekleştirmek üzere para topladılar. Şu ana kadar açıkladıkları yol haritasına da uygun gidiyorlar.
2-3 ayda önemli insanlarla görüşmeye randevu bile alamazsınız randevu!!!
Ekibi genişletmek, kilit noktalara önemli kişiler almak hep süre isteyen şeyler. İnsan kaynakları olsun, işe alım olsun, geliştirme olsun kolay şeyler mi?
Proje denen şeyin hazırlanması 1 sene gerçekleşmesi 1 sene alır en az.
Ki bu adamlar adam akıllı bir şey yapmaya çalışıyorlar. Paramız var hemen her şeyi yapalım olmuyor malesef...
Ben Monetha ekibine güveniyorum, saçma salak bir şey yapıp dağılmazlarsa yahut daha iyi bir ekip çıkıp daha iyisini yapmazsa monetha'nın geleceği parlak.
2020'de bu mesajımı alıntılarım...
xyzddd

şimdi bakkaldan sucuk alsam , 2020de monetha kadar kazandırır zaten

allah iyiliğini versin senin  Cheesy (denk geliyorum sana , ilk kez görsem söverdim de  Cheesy)

asıp kesmişin o kadar , 2020 demişin peşine de hacı ya  Cheesy

yarak coin alsam şimdi gözümü kapatıp , scam değilse zaten kazandırır 2020ye kadar
Sucuk bozulur bi kere onu geç. Afyon ya da Kayseri sucuğu ise belki biraz daha dayanır ama o kadar zor Cheesy
2020'ye 2 yıl var.
Bitcoin bu hale 7 yılda geldi.
Ethereum 3 yılda.
Litecoin, dash, ripple vs vs vs işe yarar bir çok coin şu an bulunduğu seviyeye 2 yıldan aşağı bir sürede gelmedi.
1 yılda patlayanlar da var elbet ama daha kısa sürede patlayanlar zaten scam dediğin gibi Smiley
2 yıl bu dünyada çok uzun bir süre değil hacı. Göz açıp kapayana kadar geçer ve eldekiler 50'ye katlayıverir Smiley
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
November 10, 2017, 01:50:29 PM
2-3 ay iş görüşmesi yapıp ekip toplamaya bile yetmez, birileri de o sürede proje biter diyor.
para herşeyi çözmüyor arkadaşlar, hiç proje yapmadıysanız yapmış birileriyle görüşün bari.
+1
BU forumda çoğu kişi özellikle yeni üye olup öğrenmeye çalışanlar bir coini alıp 3 aya zengin, 6 aya ultra zengin olmayı düşünüyor...
Deneyimli üyeler olayların biraz farkında ama onlardan bile "monetha bitti" yorumları geliyor şaşıyorum.
Adamların bir fikri var ve bu fikri gerçekleştirmek üzere para topladılar. Şu ana kadar açıkladıkları yol haritasına da uygun gidiyorlar.
Ekibi genişletmek, kilit noktalara önemli kişiler almak hep süre isteyen şeyler. İnsan kaynakları olsun, işe alım olsun, geliştirme olsun kolay şeyler mi?
Ki bu adamlar adam akıllı bir şey yapmaya çalışıyorlar. Paramız var hemen her şeyi yapalım olmuyor malesef...
Ben Monetha ekibine güveniyorum, saçma salak bir şey yapıp dağılmazlarsa yahut daha iyi bir ekip çıkıp daha iyisini yapmazsa monetha'nın geleceği parlak.
xyzddd

şimdi bakkaldan sucuk alsam , 2020de monetha kadar kazandırır zaten

allah iyiliğini versin senin  Cheesy (denk geliyorum sana , ilk kez görsem söverdim de  Cheesy)

asıp kesmişin o kadar , 2020 demişin peşine de hacı ya  Cheesy

yarak coin alsam şimdi gözümü kapatıp , scam değilse zaten kazandırır 2020ye kadar
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
November 10, 2017, 01:24:19 PM
+1
xyzddd
full member
Activity: 196
Merit: 100
DIWtoken.com
November 10, 2017, 01:16:52 PM
Monetha bana göre çok uzun beklemeler sonuçunda belki bişeyler kazandırabilir. Fakat fazla umut bağlamak istemiyorum 79 cent civarından almış yaptım biraz bakalım bekleyeceğim biraz eğer 1 dolar veya üstüne falan gelirse hemen direk satma gibi planlarım var.
member
Activity: 87
November 10, 2017, 10:07:04 AM
Monetha'ya özellikle Türk forumunda aşırı umut bağlanmış ama ben pek birşey yapabileceğine inanmıyorum.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
November 10, 2017, 10:03:46 AM
ne zaman beridir takipteyiz bi halt olacağı yok bunun uzun vadede bilmem tabiki 3 5 seneye delist olmazsa belki 3 5 lira eder.

Yok hocam saçmalama bence direk çöp bi coin . Cüzdanda tutmaya değmez . Zaten haber yayınlandı bittrex falan delist ediyomuş yarın
Pages:
Jump to: