Pages:
Author

Topic: Mossland ICO - Pokemon Go Benzeri Bir Proje (Ön Satış 30 SN. Sürmüş) - page 2. (Read 1006 times)

sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Oldukça başarılı bir proje. Bountyhive üzerindeki bounty'si bitti fakat puanda forum üzerinden bir bounty daha başlattılar. Ama mini bounty diyebiliriz daha çok. Ödüller bountyhive'a göre daha az. Ama yine de katılmanızı öneririm. Proje güzel bir proje.
member
Activity: 182
Merit: 10
Yeni bir erken biten Monetha faciası amma ve lakin Türkler ilk defa batık bir projede azınlık seviyelerinde arkadaş nasıl olur bu. Monetha ile neredeyse bire bir benzer Türkler biraz daha çok olsa aynı Monetha diyeceğim ama Ön satiş felaj Monetha'ya benziyor. Bir de Estonya merkezli icolar iş yapamiyor genelde dikkatli olmakta fayda var.
member
Activity: 196
evet bir çok insan büyük umutlarla girmişti bu projeye, bana kalırsa da o kadar da başarılı olmadılar
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
En büyük hayal kırıklıklarımdan biri bu proje. Şaka gibi batırdılar adamlar.
member
Activity: 504
Merit: 11
Swap gerçekleşti. Geçtiğimiz haftalarda gopax.com üzerinden hesap açıp, ERC20 cüzdandaki MOC tokenları gopax MOC depozito hesabına transfer ettik. Birkaç gün önce de swap işlemi sonuçlandı. Tokenlarımızın adedi yarı yarıya düştü. Swap işleminin hangi tarihe kadar devam edeceğini bilmiyorum. İsterseniz, Bountyhive ya da Mossland telegram gruplarından öğrenebilirsiniz.
member
Activity: 308
Swap'ın nasıl yapılacağına dair bilgilendirme mevcut mu acaba? internetten araştırdım da biraz 1/2 verilecekmiş bir borsaya gönderilecekmiş falan?
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
Tokenlerle alakalı hala yeni bir gelişme yok sanırım. Doğru düzgün yol haritasını uygulayan projeyi artık mumla arar olduk. Bountyden gelen tokenler çöp oldu artık o kesin de ödülleri tekrar dağıtırlar mı orası meçhul. Benim pek umudum yok cidden.
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Saman alevi gibi buda bi anda parlayıp sönmü??
Pokemon Go'da öyle değil miydi? Bi an bi çıktı herkes telefonlara indirdi deli gibi oynuyor 1-2 hafta sonra unutuldu.

Pokemon gibi milyarlarca hayranı olan ve hala oynamaya devam eden milyonlarca kişinin olduğu bir oyun ile scam bir projeyi bir tutmak çok mantıksız olmuş. Oyuncu sayısı azalsa da gerçek hayranlar oynamaya devam edecek, medyanın pompaladığı şeyler gibi düşünmeyin.
Mossland ile ilgili bir gelişme olmaması da yatırımcılar için üzücü tabi ki.
full member
Activity: 420
Merit: 105
İlginç bir ico ve ön satış süreci oldu.  Özellikle ön satışın 30 saniye sürmesi beni hayrete düşürdü. Bakalım bundan sonra ne yapacaklar önemli olan kısım orası yoksa daha önce çok kısa sürede bu kadar yatırım almış ama sonu kötü olmuş çok ico oldu.
member
Activity: 518
Bountyleri erken dağıttıkları için moss.land sözleşmeyi fes etmişler. Dağıtılan tokenler çöp olup yeni token basacaklar . Zaten ICO katılımcılarından önce dağıtılması saçmalıktı .

Dediklerinize aynen katılıyorum. Önceden gönderdiler tokenleri bir işe yaramıyor. Yeni tokenleri dört gözle bekliyoruz. Umarım gelen tokenler yüzümüzü güldürür.
full member
Activity: 616
Merit: 100
bizim ödüller neden gelmedi cüzdana. bountyhive dolandırdı falan demişlerdi bir ara. ben halen bekliyorum yazdım telegramdan da ama dönen olmadı. bounty ödüllerini alamayan var mı arkadaşlar bountyhive platformu üzerinden. Huh

coininiz bol olsun.

Mossland ın ödülleri geleli çok oldu. Acaba cüzdan adresini mi yanlış girdiniz. Yada girdiğiniz kampanyalar kabul mü edilmedi. Bountyhive genelde gönderiyor. Göndermedikleri kampanyalar hardcap bekledikleri için bir kaç tane var. 
jr. member
Activity: 238
Merit: 6
bizim ödüller neden gelmedi cüzdana. bountyhive dolandırdı falan demişlerdi bir ara. ben halen bekliyorum yazdım telegramdan da ama dönen olmadı. bounty ödüllerini alamayan var mı arkadaşlar bountyhive platformu üzerinden. Huh

coininiz bol olsun.

Bountyhive ile ilgili ilk defa böyle bir şey duyuyorum , panelinizde campaigns bölümünde kazandığınız miktar görünüyorsa cüzdanınıza gelmiş olması lazım , eğer gelmedi ise bir hata yapılmıştır , bountyhive telegram kanalında adminlerden seth e yazarsanız halledersiniz. Bountyhive ve dolandırma aynı cümle içinde gayet mantıksız , bugüne kadar olumsuz bir yönlerini görmedim , duymadım. Bir yanlışınız var .
sr. member
Activity: 392
Merit: 250

coininiz bol olsun.
member
Activity: 165
Saman alevi gibi buda bi anda parlayıp sönmü??
Pokemon Go'da öyle değil miydi? Bi an bi çıktı herkes telefonlara indirdi deli gibi oynuyor 1-2 hafta sonra unutuldu.
member
Activity: 504
Mecburen elimizde tutuyoruz zaten. Telegram da contract adresleri ve dağıtım konusunda sorular vardı. Tam çeviriden net bir şey anlamadım. Belli ki farklı bir adresten gönderim yapacaklar. Bakalım bounty kazançlarının sonu ne olacak.
member
Activity: 152
Sanırım Twitter ödülüydü, sadece 85 adet falan token gelmişti. Geleli 5 hafta oldu, anlaşılan çöpler arasında yerini alacak bir token göndermişler. Beklentim olmayan bir şey olduğu için benim açımdan sorun yok, bel bağlayan arkadaşlara geçmiş olsun Smiley
Cidden çok köütü olmuş hocam bu kadar beklemiyordum elinizde tutun 30 sn sürdüyse ön satış değerlenebilir ilerde ne olacağı belli olmuyor bu piyasada Sad
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Sanırım Twitter ödülüydü, sadece 85 adet falan token gelmişti. Geleli 5 hafta oldu, anlaşılan çöpler arasında yerini alacak bir token göndermişler. Beklentim olmayan bir şey olduğu için benim açımdan sorun yok, bel bağlayan arkadaşlara geçmiş olsun Smiley
member
Activity: 152
Bilgilendirme için teşekkürler ama pokeman go'da bi anda parladı bi anda söndü. Şimdi etrafda elinde telefon ile dolaşan manyak insanlar hiç görmüyorum desem yeridir D
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Bu pokemon go bir aralar çok popüler olmuştu . Artık adı bile duyulmaz oldu. Bu iconun da akıbeti aynı olabilir.  Özellikle çocukları çok tehlikeli yerlere yönlendiriyordu
member
Activity: 252
Merit: 13
contract adresleriyle ilgili yeni bir bilgi yok. Büyük ihtimal aynı contract adresiyle devam edip mevcut tokenları kullandıracaklar. O yüzden çöp olmadı diye düşünüyorum. Hoş bountyhive ekibinin hakkımızı arayacağını da düşünüyorum
Pages:
Jump to: