Pages:
Author

Topic: Mossland ICO - Pokemon Go Benzeri Bir Proje (Ön Satış 30 SN. Sürmüş) - page 3. (Read 1006 times)

full member
Activity: 350
Merit: 100
Swipe
Contrat adresleri farklı olduğu için çöp oldu galiba. Yeni tokenler ne zaman gönderilecek .
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Çöp mü oldu şimdi bizim tokenlar? Vay anasını ya bu kadar saçma bir hareket olabilir mi? Kardeşim baştan doğru dürüst anlaşsaydınız sizde? Önce dağıtılsa ne olur? Kitlersin tokenları olur biter. Hardcap yapamadığı için yatırımcılar mağdur olabilir evet ama siz bunu baştan düşünecektiniz. Ya da satılmayan tokenları katılımcılara yatırıma orantılı dağıtırsınız hiçbir mağduriyet olmaz.
member
Activity: 560
Merit: 12
Şartlar belli değil miydi . Kafalarına göre kural uyduruyorlar herhalde. Ama eğer icoya katılanlardan önce bountycilere dağıttılarsa gerçekten saçmalık olmuş
member
Activity: 252
Merit: 13
Bountyleri erken dağıttıkları için moss.land sözleşmeyi fes etmişler. Dağıtılan tokenler çöp olup yeni token basacaklar . Zaten ICO katılımcılarından önce dağıtılması saçmalıktı .

erken dağıtmaktan ziyade kendi programlarına sadık kalmamaları söz konusu. Hardcap yapamadıkları için bounty bedelinin tam dağıtılmasına laf ediyorlar ve yarısının dağıtılmasını talep ediyorlar. Bountyhive'de kullanıcılarının madur olmasını istemediği için mossland ekibi böyle bir bahane uyduruyr.
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
Bountyleri erken dağıttıkları için moss.land sözleşmeyi fes etmişler. Dağıtılan tokenler çöp olup yeni token basacaklar . Zaten ICO katılımcılarından önce dağıtılması saçmalıktı .
hero member
Activity: 784
Merit: 500
6 saat 45 Dk kaldı ICO ya girmek isteyenler unutmasın . Saat 16:00 ' da katılım ekranı acılacak . KYC yaptırmayanlar girmesin ve https://moss.land/ sitesinden başka bir siteye güvenmeyin. 
member
Activity: 308
Merit: 10
bu proje benimde ilgimi çekiyor çok kaliteli bir icoya benziyor. aslında pokemon popularitesini yitirmiş bir oyunken bunun blockchain versiyonunun yapılma amacını anlamadım
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
Coin kazanma varsa kesin iş yapacaktır. Birde online oyunlarsaki ego mantığı sayesinde işyapar. Yol haritası drrtli sadece. 1 yıl sonra kim öle kim kala.
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
Sitesi çok hoşuma gitti valla bence bir şeyler yapabilir bu proje çalışırsa ekip sağlam falan olursa deli artabilir oyun kullanıcı sayısı ama siteyi böyle yapan adamlar bence yapabilirler bu işi

Kesinlikle sitesi çok güzel. PokemonGo yu millet cilginlar gibi oynanmisti. Mossland bence öyle olabilir
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Ne yani pokemon go gibi sokağa çıkıp coin mi arıyacaz ? dfgdfg Cheesy

Ama böyle birşey yaparlarsa gerçekten güzel olur.

member
Activity: 406
Mossland için değil genel olara bu tarz geo positioning oyunlar önümüzdeki dönemlerde bir furya olarak tutacak diye düşünüyorum.
Tabi ki bir devrim değil, karınıza bakın.
hero member
Activity: 868
Merit: 500
airdrop olmasi iyi oldu 15 coin 15 coindir alalim kenarda dursun

1 MOC = 0.12 USD olduğunu unutmayıo çok çalışmak lazım . 2X-3X ICO dan sonra kazandıracağını varsayarsak  1 MOC = 25-30 cent olacaktır .
newbie
Activity: 4
airdrop olmasi iyi oldu 15 coin 15 coindir alalim kenarda dursun
member
Activity: 378
Merit: 11
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-XR_0ANw51Du5MI6jYFJvxHm2L9Y1Eed88yO9qU3JWHTQ2Q/viewform

airdrobu var katılmak isteyen olursa linkten formu doldurabilir ayrıca formda bir tane daha airdorop var telegram grubuna katılanlar için medium konusu koymuşlar isteyen inceleyebilir
newbie
Activity: 98
Ön satışlarının 30 saniye kadar kısa bir sürede bitmesi umut vaat ettiğini gösteriyor. Pokemon Go gibi hızlı yükselip çabuk sönememsini umuyorum sonuçta işin ucunda para var.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Değişim olmadan başarı olmaz doğru söylüyorsun. Bazı Ico projelerinin  topladığı yatırım miktarını inandırıcı bulmuyorum. Parayı sokakta bulmuyor yatırımcılar.
member
Activity: 180
Merit: 11
10 numara site yapmışlar. Adamlar emek vermiş ve umarım başarı sağlarlar
full member
Activity: 392
Merit: 107
yahu alt tarafi bir oyun yani. bu kadar buyuk beklenti icine girmenize anlam veremiyorum. nasil bir yenilik getiriyorlar acaba bu piyasaya ? bir de bu acidan bakin. ortada bir yenilik yoksa kalıcılıkta olamaz.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Ne varsa uzak doğulularda var yemin ederim adamlar kripto piyasasının can damarı gibi öyle bir sirkülasyon sağlıyorlar. Tasarıma diyecek yok zaten, ilgiyle takip edicem ortaya ne çıktığını Smiley
sr. member
Activity: 420
Bu projenin kesinlikle tutacağını düşünüyorum.Bi kere ilginç bir proje yani farklı. Sitesindeki görsel bile tasarım harikası üstelik ekibin kalabalık olması ve bir kore projesi de olması projenin güvenirliğini arttırıyor. İmza kampanyasını da iyi yönetirlerse projeden yana sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Pages:
Jump to: