Pages:
Author

Topic: Mossland ICO - Pokemon Go Benzeri Bir Proje (Ön Satış 30 SN. Sürmüş) - page 5. (Read 1013 times)

member
Activity: 756
Merit: 16
30 saniyede nasıl bitmiş hazırda mı beklemiş adamlar ne yapmış. Ne kadar token satılmış? Projeye baktım da ilgi çekici duruyor. Başarılı olur mu olmaz mı bu konuda net bişey söylemek mümkün değil.
full member
Activity: 315
Merit: 103
Satış için KYC istiyor, yatırım yapmak isteyenler bu konuyu dikkate alsınlar.

Benim hoşuma gittiği için 10 ETH limitli KYC başvurusu yaptım . Tepkilere bakıp 5 ile 10 ETH arasında yatırım yapacağım . Tek korkum yol haritası .
copper member
Activity: 476
Merit: 110
Satış için KYC istiyor, yatırım yapmak isteyenler bu konuyu dikkate alsınlar.
member
Activity: 196
Merit: 11
Mossland Ico  platformunu biraz araştırdım gerçekten Pokemon Go benzeri bir proje olmuş yatırım yapıp yapmama konusunda deneyimli arkadaşların önerilerini bekliyorum.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bountyhive3'dan girdik bakalım bounty'ye. Yatırım yapılır mı şimdilik bilinmez. Gelişmeleri takip edeceğim.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Herşey şu an için çok profesyonel gözüküyor. KYC için başvuru yaptım . 5 veya 10 ETH yatırmayı düşünüyorum .
newbie
Activity: 252
Merit: 0
mossland ıco projesi güzel gözüküyor ben  katılamadım ama katılan arkadaşlar güzel bir kazanç elde edçeklerine eminim hayırlısı olsun
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Öncelik tasarım . Tasarıma önem veren adam projeyle de ilgileniyor. Hoşuma gitti gitmeye de devam ediyor açıkcası . PokemonGO furyası uzun sürmedi ama bu geliştirilmiş hali olacaktır . Örneklemelerini sağlam yapmışlardır . Şu an bile sürekli oynadığımız mobil oyunlar varken tutmaması için bir negatif bir olay görmüyorum .
full member
Activity: 490
Merit: 100
hem fikir diğer bountylere göre daha değişik ve marjinal, hem de uzakdoğudan çıkması, pre ıconun 30 sn sürmesi iyi bir proje bizi bekliyor.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Pokemon go bir ara çok popülerdi ama şimdi yüzüne bakan yok.Bu projede büyük ihtimal öyle olacaktır.
Bu proje Pokemon Go dan farklı olacaktır. Çünkü Pokemon Go Türkiye de yoktu. APK'sı indiriliyordu. Bunda öyle bir şey söz konusu bile değil.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Pokemon go bir ara çok popülerdi ama şimdi yüzüne bakan yok.Bu projede büyük ihtimal öyle olacaktır.
member
Activity: 448
Oyun projeleri güzel olur, ek olarak oyun ödeme yöntemleri ile de  1-2 proje çıkmıştı. Bu proje Hush Rush gibi değil daha ayakları yere basan bir ve Road Map i daha sağlam görünüyor. Hush Rush Scam mi çıktı ne oldu onlara çok iddialıydılar.
sr. member
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Bu şekilde kaliteli projeler ne kadar çocukca olsada kazandırır . 45 000 ETH gibi bir hardcap var .
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
https://bountyhive.io/

Çok başarılı. Şimdi kayıt oldum. Kampanyaları yönetmek bayağı basit ve güzel olmuş. Smerit olsaydı verirdim ama hiçbir hesapta yok...
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Bounty campanyası  na katıldım arkadaşlar  proje  güzel sizinde katılmanızı tavsiye ederim arkadaşlar
sr. member
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Ben beğendim görselleri . Ödül kampanyası biraz zayıf olsada veya yol haritası uzun olsada fena değil .
full member
Activity: 784
Merit: 120
Proje harika ilerleyen zamanlarda güzel yerlere geleceğini düşünüyorum.
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
30 saniye mi dedin? Hic duymamistim bu projeyi. Uzakdogudan cikan projeler genelde yaratici olan projeler. Bounty lerine bakalim bari madem kacirdik:)
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Kore projesi olsun çamurdan olsun zihniyetim var bu aralar. Cube borsalara acılsın kazandıracakmı ona göre bu projeye girecegim.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Hali hazırda pre icosu devam eden https://izx.io/ var aynı mantıkla çıkan ancak mosslandın sitesi daha profesyonel duruyor. Ayrıca forumdan bir arkadaş yapacaktı buna benzer proje salihalkan sanırım. Okuyorsa bizi bilgilendirebilir iptal mi oldu yoksa yapacaklar mı?
Pages:
Jump to: