Pages:
Author

Topic: MTGox'un Piyasalarda Yarattığı Dalgalanmalar - page 3. (Read 701 times)

jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Mtgox falan hikaye kardeşim, birileri düğmeye basıyor istediği atı koşturuyor, biz oyununun içinde sadece figüran anca olabiliriz, devletimiz ve bazı devletlerin bu oyunu bozmak için çaba sarf ettiğini düşünmek istiyorum
member
Activity: 588
Merit: 18
Dalgalanmalar belirli bir süre daha devam edecek ben ABD mahkemesinin bu bitcoin kaynağını tamamnı bu şekilde satışa vereceğini düşünmüyorum. MTGox mağdurlarına ödenecek paraya karşılık yapılıyor bu satış. Aradaki anlaşma hakkında spekülasyon çok, ama bir yerde kesileceği kesin.
copper member
Activity: 94
Merit: 6
NakitCoins.com ⭐ Instant Exchanger
şimdi piyasaya coinmarketcap'e göre yüzde 5-6 yükselişte . bugun yarın kesin mtgox cold walletından para cıkartır da piyasanın dumplanmasını sağlar .bakalım merak ediyorum bu çarşambaya kadar bir satıs yapacaklar mı

Yasal olarak kafalarına göre satamıyorlar yani dava sonucunda satış tarihleride olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Aşama aşama ilerliyorlar ve bir sonraki Eylülde olacak diye biliyorum.
Hatam varsa buradan birileri düzeltsin.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Eğer bir sürpriz yapmazsa bu dalgalanmalar bize de yarıyor. En son fena terste kalmaktan korkuyorum ama epeydir öyle alıştırdılar ki dalagalanmaya nerden inecek nerden geri çıkacak farkedebiliyorum.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
bu dalgalanmalar sayesinde balinaların çok fena paralar kaldırdıgını düşünüyorum. noktayı bitcoini pumplayarak koyarlar umarım .
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
şimdi piyasaya coinmarketcap'e göre yüzde 5-6 yükselişte . bugun yarın kesin mtgox cold walletından para cıkartır da piyasanın dumplanmasını sağlar .bakalım merak ediyorum bu çarşambaya kadar bir satıs yapacaklar mı
member
Bu dalgalanmaların etkisinin her satış sonrasında düşeceğini düşünüyorum. Önemli olan bu süreçte hamlelerimizi çok dikkatli bir şekilde planlamak zorunda olduğumuzu kafamızın bir kenarında tutmamız gerektiği.
member
Activity: 252
Merit: 10
https://www.cryptoground.com/mtgox-cold-wallet-monitor/ daha satılmayı bekleyen bissürü bitcoin var bitmedi gitti buradaki duruma bakılırsa 10 000 doları pek gececeğini sanmıyorum piyasa durdu sanki
jr. member
Activity: 140
MTGox elinde bu coinleri tuttukça Bitcoin ve Bitcoin Cash üzerinde her zaman ciddi bir baskı olacaktır. Bu nedenle Ethereum, LTC, XMR, DASH ve ZEC gibi önemli coinler MTGox'ın elindeki coinler nedeniyle biraz daha öne çıkabilir.
full member
Activity: 571
Merit: 113
Herif parçaladı piyasayı anasını ağlattı ya bu kadar çok bitcoin bulundurması bizim açımızdan hiç iyi değil adam bi basıyor bitcoin dip bi basıyor bitcoin dip yanı sıra bütün altcoinlerde bitcoinle birlikte hoop dip
jr. member
Activity: 139
bitiremediler sata sata arkadaş. adamlar satışa başladığı dakika erimeye başlıyor piyasa. adamler eğer dipden tekrar topluyorlarsa işte ozaman bittik.
copper member
Activity: 94
Merit: 6
NakitCoins.com ⭐ Instant Exchanger
Satışı aslında çok önemli değil! Nasıl sattığı daha önemli. Şimdi bunu herkes biliyor ama yinede buraya yazayım.

(Örn)
Platformda Alıcı
x     8111 USD 2 BTC
x1   8000 USD 1 BTC
x2   7800 USD 9 BTC
x3   7500 USD 4 BTC
x4   7300 USD 0,4 BTC
x5   7000 USD 1,7 BTC
vs...

MtGox un BTC Satış adedi 26000 BTC ve bitene kadar (satılana kadar düşecek)

Durmadan pazar fiyatını düşürüyor.

OTC den satsa tek fiyata anlaşıp cüzdan dan cüzdana geçiş olur ve piyasayı etkileme ve manipüle etme durumu söz konusu olmaz. Piyasayı etkilemesinin sebebi de bu.
member
Açıkçası Mt gox'un yaptığı satışlar cold wallettan şu kadar çıktı söylentileri gerçekten insanları bıktırdı. Aslolan bana göre artık Gox'un satışları değil bu haberle insanların satış yapması domine etkisi yapıyor.

Bende satılan Bitcoin miktarından çok bunun yatırımcılar üzerinde yarattığı olumsuz algının piyasayı sürekli bir düşüş trendine soktuğuna inanıyorum. Bence bu MTGox satışlarının etkisi yakında tamamen kaybolacak. Uzun dönem piyasayı meşgul edeceğini düşünmüyorum.
member
mtgox'dan calınan bitcoinlerin karsılıgının inatla usd yada başka kurlar üzerinden ödenmeye calısılması tamamıyla büyük rezalet. ben eğer telefonumu caldırdıysam polis bana telefonumu bulup getirir. telefonumun karşılıgı eden parayı bulup getirmesini ben istemem

Aynen ama bence bunda mağdurlarında hakkını aramaması ve buna razı olmasının payı büyük. Okuduklarımda ABD hükümeti ve mağdurlar arasında yapılan anlaşmadan kaynaklı bi durum bu. O günkü Bitcoin değeri olan 400 USD civarı bir tutarın geri ödenmesi karşılığında kabul edilen antlaşma sonucu ortaya çıkan bu durumun mağdurlara verilecek tutar elde edilinceye kadar devam edeceğini ve satışların oradan sonra bitirileceğini düşünüyorum. Kalan tutar için ne yapacaklarıysa tamamen muamma.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Açıkçası Mt gox'un yaptığı satışlar cold wallettan şu kadar çıktı söylentileri gerçekten insanları bıktırdı. Aslolan bana göre artık Gox'un satışları değil bu haberle insanların satış yapması domine etkisi yapıyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
mtgox'dan calınan bitcoinlerin karsılıgının inatla usd yada başka kurlar üzerinden ödenmeye calısılması tamamıyla büyük rezalet. ben eğer telefonumu caldırdıysam polis bana telefonumu bulup getirir. telefonumun karşılıgı eden parayı bulup getirmesini ben istemem
full member
Activity: 840
Merit: 103
Tahminimce ellerindekiler yarilaninca satmayi birakirlar bir sure yada piyasa artik buna da alisir eskisi gibi etkilenmez.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Saçma sapan iş yapıyorlar. Bu denli miktarları açık arttırma ile satarsın değerini bulduracağım ve mağdurlar parasını alacak diye tüm piyasa 6 aydır kangren oldu arkadaş. Bir nevi hepimize ödetiyorlar bedelini.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Kayyum kafasına göre satıyor sanki geçiniz bu işleri bi güzel piyasayı kontrol ediyorlar
member
mtgoxtan baska o zamanlarda dogru durust borsa olmadigi icin o zamanlar buyuk sikintilar olusmus artik eskisi gibi degil piyasalar allah korusun suan binance hacklense bile yine de piyasaya hicbir sey olacagini zannetmiyorum

Bu tarz olumsuz haberlerin etkisinin eskiye nazaran çok daha az olduğunu hepimiz görüyoruz. Piyasa giderek güçlenip daha bilinçli hareket etmeyi öğrenmeye başladı. Bence 2-3 MTGox satışı sonrasından bu satışların piyasaya etkisi minimuma inecek.
Pages:
Jump to: