Pages:
Author

Topic: MUHARREM İNCEDEN KRİPTO TEKNOLOJİSİNE YEŞİL IŞIK - page 4. (Read 1166 times)

full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Valla dün cumhurbaşkanımız ilkokul okurken tek partili dönemde okuduğunu ve sınıfların 75 kişilik olduğunu iddia etti. Bu iddiaları da gayet kendinden emin bir şekilde söyledi.. Bir insan kendi söylediği yalana bu kadar kolay inanabiliyorsa Türkiye gerçekten uçuruma doğru gidiyor demektir.. Bence ortada büyük bir sağlık sorunu var.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
iyide arkadaşlar siyasetin burada ne işi var şimdi muharrem ince zarif bir adam olabilir ama boş vaatlerle ülkeye türlü şeyler getireceğini vaateden siyasetçilerden sonra blockchainde aynı geliyor
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Muharrem İnce bilimsel eğitim almış bir fizikçi. Elbette aldığı eğitimle doğru orantılı olarak bilim, teknoloji konularında farklı bir vizyonu var. Blokzincir teknolojisinin Dünya’da yaratacağı değişiklikleri özetlemiş.
member
Activity: 462
Merit: 42
kimin söylediği önemli değil bence yani o şunu dedi bu bunu dedi değil de. Blockchain teknolojisi önemli bir teknoloji biz bunu kaçırmamalıyız diye düşünüyorum yoksa uçan araba yaparlarken bazıları biz oto bazarlarında şahin bakarız Cheesy:D
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
muharrem ince kriptoya yesil isik yakar, tayyip secilirse o yanan yesil isik renk koru birindeki gibi etki yapip vergi inceleme khk olarak geri doner Smiley
member
Activity: 266
Merit: 11
Hata Yoksa Hareket Yok, Hareket Yoksa Ölüm Var..
Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adayı, oy oranlarına bakıldığında kesin seçilme şansı yok ama kripto para piyasası hakkındaki olumlu açıklamalarını olumlu buluyorum. yeşil ışık yakılma dönemi geldi.
Muharrem İnce gibi Gelecek konuşan kişiyle ve Kırathanede kek çay vaadi yapan birisinin arasında puansal farkın incenin aleyhine olması , gelecek kuşakları nasıl etkileyeceğini bize zaman gösterecektir
member
Activity: 196
Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adayı, oy oranlarına bakıldığında kesin seçilme şansı yok ama kripto para piyasası hakkındaki olumlu açıklamalarını olumlu buluyorum. yeşil ışık yakılma dönemi geldi.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
yani bu sektöre yönelik güzel bir karar olur cüzi bir vergiye tabi tutulduğunda güzel sonuçlar ile karşımıza çıkabilir geleceğe yatırım olacakır.
full member
Activity: 490
Merit: 105
güzel düşünmüş yani artık böyle geleceğe yönelik projelerden korkmamalıyız bütün dünyada çığır açan bir sistem neden kullanmayalım güzel olan şeye karşı gelememek lazım.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
tv de duyunca ilk yanlış duydum falan sandım. muhammerrem ince nin arkasında teknoloji konusunda iş bilen bir ekip var gibi gözüküyor yaptığı konuşmalardan ötürü.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Bu adamın konuşmaları çok hoşuma gidiyor benim umarım 2. yarıya kaldığında galip gelir.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
sadece seçim çalışmasında oy almak için değil gerçekten blockchain teknolojisi inceleyip insanlığa ve ekonomiye kazandıracaklarını anladıktan sonra yeşil ışık yakan politikacılara destek veririm.
member
Activity: 266
Hata Yoksa Hareket Yok, Hareket Yoksa Ölüm Var..
Konuşmalarında teknolojiden çok bahsediyor. İnşallah gelen kim olursa bu konulara biraz daha ağarlık verir de milletçe kurtuluruz
Ağırlık kırathane dıyor 😫
newbie
Activity: 140
Konuşmalarında teknolojiden çok bahsediyor. İnşallah gelen kim olursa bu konulara biraz daha ağarlık verir de milletçe kurtuluruz
newbie
Activity: 112
Arkadaşlar adam bilmek zorunda değil zaten. Danışmanları var adamların. Sürekli endüstri 4.0 dan bahsetmesi bile umut verici bir olay
full member
Activity: 245
Merit: 100
blockchain teknolojisi ve dijital para ekonomisi bizim gibi ülkelere ekonomik anlamada ve gelişmeye katkı anlamında faydalı olacaktır. bankaların tekelinden kurtarılan para piyasası halka daha iyi hizmet eder.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Türkiye'nin ve bir çok 3.Dünya ülkelerinin kalkınma konusunda bir basamağa bir yardımcı anahtara ihtiyacı var BlockChain teknolojisi bu durumda çok güzel bir alternatif yol olabilir.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
politikacıların kripto para pazarına ve blok zincir teknolojisine olumlu bakması ve yasal düzenlemelerin yapılması için girişimde bulunması ülkemiz için önemli, iktidar tarafından olumlu açıklamaları bekliyoruz.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
adaylardan önce kendimize baksak daha iyi bir netice alırız. bir kere şu kraldan çok kralcı olma modundan çıkmalıyız. avrupa'ya bakıyorsun seçim kimsenin umurunda değil, başbakan fırına gidip ekmek alıyor kimse pas vermiyor, yüzüne bile bakmıyor Cheesy Kanada başbakanı devletin kasasından para çıkar diye kışı battaniye ile geçirmiş evin tavanını yaptırmamak için! biraz egoist olun, bencil olun, önce kendinize sonra memlekete en faydalı gördüğünüze verin oyunuzu, sonra da icraatlarına bakın, beğenmediyseniz de bir dahaki seçimde yallah deyin gitsin. bu ne arkadaş memleket şucu bucu kaynıyor, ben benciyim, bana ne başkasından! takım tutar gibi parti hatta coin tutan var ki takım tutmak da saçma bana kalırsa! biz kendimizi düzeltirsek siyaset de mecburen çeki düzen verir kendisine, herşey yoluna girer yoksa debelen dur! taraf tutmayın, illa tutacaksanız da kendinizi-vatanınınzı tutun. Kendini düşünmeyen adamı elin adamı hiç düşünmez.

kardeşim , kripto konusundaki fikirlerini yazılarını beğeniyorum..ancak bu söylediklerinde bazı eksiklikler var...avrupa'ya bakıyorsun seçim kimsenin umrunda değil falan diyorsun da orada adamlar sistemi oturtmuş...ingilterenin şu an bir yazılı anayasası yok..1200 yılında yazılan insan hakları bildirgesi var sadece..ama ona rağmen takır takır sistemi işliyor...bir de bize bak

amerika'ya bakıyorsun mahkeme trump ın kararını bozabiliyor...en yüksek makam neresi diye sorsan başkan değil yüksek hakim derler...bizde böyle mi ?

egoist bencillik ne alaka ? bugüne kadar zaten milletin başına ne geldiyse bundan gelmedi mi ? bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın denmiyor mu ?  #BedelliYoksaOyYok diye twitterda gündem yapanları da görmedik mi ? al sana bencillik.

yallah diyorsun da ...mühürsüz oylar neden geçerli sayıldı o zaman ?

aslında çok basit birşeyden bahsediyorum, insanlar severek evlendiği eşlerinden bile 6 ay içinde boşanıyorken size hizmet etmekle mükellef siyasileri koruma-kollama mantalitesinden sıyrılmak gerek. insanlar yeri geliyor ebeveynlerini bile eleştiriyor ama siyasiler konusunda burnundan kıl aldırtmıyor.
değişim-gelişme "beğenmeme" duygusuyla alakalıdır, örneğin geçen yıl 100 milyar dolar altındaki marketcap şu an 350 milyar dolar seviyelerinde ama kimse beğenmiyor, ilerlemek için öyle de olması gerekiyor. siyasiler icraatlarıyla kendilerini korumaya baksınlar biz de kendi gelişimimize bakalım, bencillikten kastım budur. kimi beğeniyorsanız ona oy verin ama hiçbirine çok da korumacı olmamalı bundan bahsediyorum. ben de kısmetse gidip oyumu kullanacağım sonra da yaptıklarına bakıp bir dahaki seçimde önüme gelen alternatifler arasından değerlendirme yapıp en fazla kazanç sağlayacağımı düşündüğüm coine pardon adaya yatırım yapacağım. kazandırmıyorsa da her türlü eleştiriyi yapmak benim hakkımdır. Wink linki de bırakayım belki okuyan olur: https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/kanada-basbakani-trudeau-evsiz-kaldi-2315077/
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Şu an ülkemizin içinde bulunduğu açmaz belli amerika belki de seçim sonrası bir yaptırım uygulayabilir bu tarz engellemelere karşı ülkemiz blockchain vasıtasyıla bunları aşabilir umarım bunun farkına varıp ona göre tedbir alırlar
Pages:
Jump to: