Adam oy toplayacağım diye her konudan bir şeyler sallıyor. Birinden bile anladığı yok. Adam geleceğin araçları elektrikli araçlara ilkel dediğinden beri bu adamı malesef teknoloji konusunda ciddiye alamıyorum. bicycle muharrem gitsin bisiklet sürsün .
Acilen yandaş medya izlemeyi bırakmalısın öyle bir şey demedi. Biz araba üretmek için değil arabaları üretecek teknolojiler için çalışacağız dedi. Yıl olmuş 2018 hala devlet araba üreteceğiz diye milleti kandırıyor. Altı üstü bi araba fazlası değil.
Bizzat programı izledim .Aynen dediğim gibi söyledi. Yıllık milyarlarca dolar ekonomiye katkısı olacak bir aracın üretilmesine karşı çıkmak cahillikten başka bir şey değildir.
Bu arada arabaları üretecek teknolojiler zaten ülkede mevcut . Dünya devlerinin bir çoğunun araçlarının ülkemizde üretildiğinden haberiniz yok herhalde. Tabi size elin şeyi tatlı geliyor şaşırmadım.Kendinizde hep bir eziklik biz yapamayız falan.
https://www.ikinciyeni.com/blog/oto-hayat-detay/turkiyede-uretilen-otomobil-modelleriGidin Selçuk Bayraktar'ın 2005 teki videosunu izleyin biraz vizyon görün
Altı üstü bir araba dediğin kısmı gördükten sonra seninde ayrı bir cahil olduğunu görmüş oldum. Klavuzu karga olanın
Cehalet için aynaya bakman yeterli. Ülkemizde sadece araba üretilmiyor,çoğu firmanın elektrikli ev aleti,beyaz eşya vs zaten bizim ülkemizde üretiliyor ama sen bundan ne kazanıyorsun? İşçiliğin ucuz olduğu için ülke konumunun ticaret için uygun olmasından ötürü firmalar ülkemizde üretim yaptırıyor. Makinalar bu firmaların senin değil. Bir ababa yapıyorsun sana kalıyor 100€ adamlar satıyor 40-50.000€. Bu sistemin ası sömürgecilik,ülkemizdeki resmiyet kazanmış ismiyle taşeronluk. Sen yine git akpye oy ver,bir akpliye laf anlatıcak kadar değersiz zamanım yok. Akp araba üreticekmiş. Akp bisiklet bile yapamaz. Ayrıca devlet neden araba üreticekmiş onuda anlamadım. O zengin ettiği iş adamları 3-5 sene arge yatırımı yapsın üretsin ama yok. Git ithal et %120 vergi koy sat. Sonrada o iş adamlarının vergi borcunu sil,taksitlendir giren vatandaşa girsin.
Devlet zaten üretici değil , destekçi oluyor. Türkiye'nin 5 büyük şirketi bu proje için ortak üretim yapacaklar. Daha haberin yok gelmiş burada laklak ediyorsun. Sonra cahil deyince ağlıyorsunuz.
Bu şirketler cahil zaten hiçbir şey bilmiyorlar. Hele Bosh şirketinin 2. Adamı Muharrem inceye göre ilkel teknoloji için o görevi bırakıp Türkiye ye bu proje için gelip CEO oluyor.
Şu şirketler de ilkel teknoloji için ortak hareket edecek. Ne cahil şirketlermiş bunlar .
Anadolu Grubu, BMC, Kıraça Holding, Turkcell ve Zorlu Holding
Şimdi gidin velesbitci muharremi destekleyin.
Ya Sen Ne Boş bi adamsın ,
Akp bu zamana kadar beton dan baska naptı
Uçak dediler yok
Tank dediler motorunu daha halledemedi
Yerli elektrikli araç
Diyosun
tesla bile üretmek için 11 yıl harcadı
11 yıl sonra millet havada uçmaya başlar
Biz daha yeni yeni elektrikli araç belki üretiriz
İlekllik bu işte
Muharrem ince
Ben arabanın beynini yaparak daha cok kazanıcam dıyor
Sizin gibi cahiller kaportadan 100€ kazanıp fsbrıkalsrımız var üretiyoruz saçmalıklarında