Pages:
Author

Topic: Myetherwallet Gelen Tokenlerin geldiğini kontrol etme ve ekleme - page 4. (Read 1031 times)

member
Activity: 336
Merit: 13
geldikten ve ekledikten sonra ne yapiyoruz.?
full member
Activity: 784
Merit: 120
MEW e token eklemede ben de problem yaşıyordum, bu guide ile kolayca hallettim, sonrada baktım ki youtube'da da bununla ilgili videolar varmış,
Elbette vardır. Ama ekleme sıkıntısı ve mew de tokenleri göremediğini söyleyen çok fazla kişi vardı. Bu konuyu açmak farz olmuştu.
full member
Activity: 980
Merit: 207
MEW e token eklemede ben de problem yaşıyordum, bu guide ile kolayca hallettim, sonrada baktım ki youtube'da da bununla ilgili videolar varmış,
full member
bir yerden 10 token gelmesi gerekiyordu, yollamadılar zannediyordum meğer ben göremiyormuşum:) çok yardımcı oldu teşekkür ederim.
Gelmişse ne güzel 😊
full member
Anlatımınız çok anlaşılır ve güzel olmuş. Benimde ilk zamanlar başımın derdi bir konuydu bu. Araştırarak çözüm bulmuştum. Özellikle yeni başlayanlar için çok faydalı olmuş.
Sorun yaşayanlar olduğunu gördüm yazmak istedim.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
bir yerden 10 token gelmesi gerekiyordu, yollamadılar zannediyordum meğer ben göremiyormuşum:) çok yardımcı oldu teşekkür ederim.
member
Activity: 462
Merit: 10
Benim bu meseleyi öğrenmem bayağı zaman almıştı o yüzden yeni başlayanlar için çok iyi bir konu başlığı olmuş, umarım çok kişinin işine yarar
member
Activity: 378
Merit: 20
Anlatımınız çok anlaşılır ve güzel olmuş. Benimde ilk zamanlar başımın derdi bir konuydu bu. Araştırarak çözüm bulmuştum. Özellikle yeni başlayanlar için çok faydalı olmuş.
full member
Anlatım için teşekkürler hocam bilmeyenler için iyi olmuş, son zamanlarda değişmişti mew başta ben de basıyorum açılmıyor add custom yapıyorum olmuyor demiştim sonradan çözdüm, bilmeyenler faydalanır.
Rica ederim. Merak ettiğiniz konularda yazabilirim.
full member
Güzel anlatım olmuş, tebrikler. ICO ve bountyler için bu adresinizi verin arkadaşlar borsa adreslerinizi verdiğinizde emeğiniz boşa gidecek, ödülleri kazanayacaksınız bunu unutmayın.
Aynen söylediğiniz gibi
full member
Activity: 378
Merit: 102
Anlatım için teşekkürler hocam bilmeyenler için iyi olmuş, son zamanlarda değişmişti mew başta ben de basıyorum açılmıyor add custom yapıyorum olmuyor demiştim sonradan çözdüm, bilmeyenler faydalanır.
copper member
Activity: 476
Merit: 110
Güzel anlatım olmuş, tebrikler. ICO ve bountyler için bu adresinizi verin arkadaşlar borsa adreslerinizi verdiğinizde emeğiniz boşa gidecek, ödülleri kazanayacaksınız bunu unutmayın.
full member
faydalı bir konu olmus bunun yerine contak'dan etherldeta'dan url değişip daha seri yapılabiliyor galiba emeğiniz için teşekkürler.
Yeni başlayan arkadaşlar için en basit yöntem bu bence.
full member
bildirim için teşekkür ederim. evet malesef piyasada oynamaya yeni başlayan bazı arkadaşlarımız bu detaylarda bir haber. bunun da ötesinde ben mew ile ilgili pishing girişimlerine ve bu tuzaklara düşenlere üzülüyorum. o konuda da bir girişiminiz olursa desteklerim.
Bu konu ile ilgili yazıyı bitirdim. Buyrun arkadaşlar https://bitcointalksearch.org/topic/m.29890581
full member
Activity: 392
Merit: 107
baslik guzel. icerik faydali. ben de bir ekleme yapmak istiyorum.

cogu kisi de kontrat adreslerine nasil ulasacaginu bilmiyor. saga sola sorup duruyor. bunun icin etherscanda cuzdan adresinizi yazip sorgulayin. tokenlari acip ilgili token ismine tiklayin. baska bir sayfaya yonlendirilirsiniz. burada contrat adresi ve decimal degerlerini gorebilirsiniz. daha sonra mew den manuel ekleme yapabilirsiniz.
full member
Activity: 840
Merit: 111
2 ay öncesine kadar bende bilmiyordum uğraşa uğraşa bir şekilde yapmayı başarmıştım 1 haftamı falan almıştı.
Bu tip konu mevcut olsa bile sanırım ben bulamadım.
Güzel ve basit bir anlatım olmuş, Teşekürler
full member
bildirim için teşekkür ederim. evet malesef piyasada oynamaya yeni başlayan bazı arkadaşlarımız bu detaylarda bir haber. bunun da ötesinde ben mew ile ilgili pishing girişimlerine ve bu tuzaklara düşenlere üzülüyorum. o konuda da bir girişiminiz olursa desteklerim.

Bununla ilgili de paylaşım yaparım. Açık anlatımlı ve basit anlatırım.
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
peki bizim unuttuğumuz ama gönderilmiş tokenleri nasıl görebiliriz?

tek tek tüm tokenleri ekleyip deneyecek miyiz?

https://ethplorer.io/ bu sitede sadece bir tokenim görünüyor halbuki ben myetherwalletten 4 token ekledim etherdeltada görünüyor. ethereumun akıllı sözleşmesi bu mu? yani biz eklemesek ortada token görünmeyecek veya çoğu görünmeyecek?

https://ethplorer.io/  benim bildiğim ,bu sitede siz ekleme yapmasanız bile gönderilen tokenlerin görünmesi lazım. siz daha sonra göndericinin contract adresi , symbom ve decimals ını kontrol edip myetherwallet a ekleyebilirsiniz . Benim bilgim bu yöne ama daha iyi bilen birisi de bilgi verirse iyi olur .
full member
Activity: 434
Merit: 107
peki bizim unuttuğumuz ama gönderilmiş tokenleri nasıl görebiliriz?

tek tek tüm tokenleri ekleyip deneyecek miyiz?

https://ethplorer.io/ bu sitede sadece bir tokenim görünüyor halbuki ben myetherwalletten 4 token ekledim etherdeltada görünüyor. ethereumun akıllı sözleşmesi bu mu? yani biz eklemesek ortada token görünmeyecek veya çoğu görünmeyecek?
Pages:
Jump to: