Bounty-Manager: Hhampuz
Katılabilecek Rütbeler: full, senior, hero & legendary
İstenen Gönderi Sayısı: Haftada minumum 5 maximum 25 post
Verilen Ödeme: full member: $1.60 post başı - sr: $2.40 post başı - hero: $3.20 post başı - legendary: $4.00 post başı
Link yanlış hocam. Verdiğiniz link Royse’nin imzasına götürüyor. Asıl link (https://bitcointalksearch.org/topic/hold-whirlwindmoney-redefining-mixing-signature-campaign-up-to-150-5446576) buradan arkadaşlar inceleyebilir. Ben de başvuru yapmayı düşünüyorum ödemeler çok iyi. Ayrıca Hero/Legendary için haftada post başı 5 dolar, avatar giymek isteyen 1 dolar da onun için kazanıyor olacak. Asıl merak ettiğim kampanyanın uzunluğu ne kadar olacak? Local ile ilgili bir ibare göremedim lokal kabul edilecek mi? Aklıma @Bthd hocam geldi, belki o bu kampanyaya girmek isteyebilir.
Hocam bende başvuru bıraktım. Senior için inanılmaz bir haftalık ödeme var. İngilizce istese de bir şekilde kumar bölümüne de yazabiliriz diye düşünüyorum. Kabul edilsin benim için de aslında kampanya ne kadar sürecek merak ettiğim şey bu. Girip 2 hafta sonra biterse bir anlamı yok. Uzun vadeli olursa iyi olurdu. Bence ödemesi mükemmel Full + Sr üyeler başvuru bırakabilir.