Arkadaşlar, yeni kampanyaya beni de kabul etmiş Hhampuz. Galiba aynı rütbede forumun demirbaşlarından Jossque’de kabul edilmiş, bu da sevindirici. Hero üstü bölümde de bizden bir kaç kişiyi gördüm. Bu Türk bölümü adına sevindirici. Ben meser# kabul edilir diye düşündüm ama olmadı, sağlık olsun. Şimdi bu kampanyaya katılan 45 üye var. 20 Hero üstü, 15 Senior ve 10 Full olmak üzere.
Forumun bizim bölümümüzde gördüğüm Hero üstü :
Mandown, meser#, wolwoo, MK-74, (yakında Gencecikmen), gospodin, Lachrymose ve aklıma gelmeyen diğer üyeler,
Senior olarak :
Şu an Gencecikmen, ajanwalker ve aklıma gelmeyen diğerleri
Full olarak :
Cacabey_40, kriptobaron, Spack17, ve diğer arkadaşlar takipte kalsın. En basit örneği benim ayrıldığım Duelbits’de en az 2 pozisyon boşaldı. Diğer kampanyalarda da benzer boşalımlar var. Başvurursanız kabul edilme ihtimaliniz var. Bizim kampanya da uzun mu sürecek, kısa mı bu da muamma ama girdik bir yola hayırlısıyla inşallah. Herkese hakkında hayırlı olsun diyorum.
Bende YoMix’den ayrıldım ve ödemeler hep düzenliydi. Bayağı kişi ayrıldı o imza kampanyasından. Orayı da düşünebilir arkadaşlar. Yalnız haftada 5 mesaj yerel olarak izin vermesi can sıkıcı. Diğer mesajları gamblinge yazıyordum ben. Uğraşmak istemeyen arkadaşlar diğer kampanyaları bekleyebilirler. Benim de gördüğüm Fortunejack, Roobet, Duelbits, Coinimize, YoMix boşalan imza kampanyaları. Bthd hocamın kabul edileceğini de tahmin ediyordum. O da kabul edilmiş. İnşallah ilerleyen zamanlarda ek kontenjan açılır da bizim forumdan başka arkadaşlar da eklenir.