Full Member ; 40 $/weekly
*25 post/10 gambling.
Link :
https://bitcointalksearch.org/topic/cfnp-rollbitcom-signature-campaign-full-members-earn-up-to-80week-5326641
Yine Rollbit imza kampanyasında 1 adet Full Member üyelikte boşluk var.22 haftadır düzenli süren, Hhampuz’un dahi imzasını taşıdığı, foruma önem veren bir sitenin kampanyası.Tüm ödemeler, tecrübelerimle söyleyebilirim ki hemen yatıyor.10 Gambling post atabilecek bir Türk arkadaş daha imza kampanyasına katılsa ne de güzel olur.
Turkish Local Board olarak bir üye daha kazandırabilirsek ne güzel.Haberiniz olsun arkadaşlar.
Yine Local kabul eden ve 10 gambling isteyen RollBit imza kampanyasında 1 kişilik boş yer var.Muhtemelen 2 olabilir çünkü bir kullanıcı 3 haftadır yazmıyordu.Bu hafta da yapmamasına rağmen gözden kaçırılıp mesaj yazmış gibi sayılmış.Gerekli PM ile yöneticiye ulaştım.Görünce düzeltme yapacaktır.
Duruma göre 2 Full Member olabilir.Şimdilik 1 kişilik yer var.Full Member arkadaşlar başvuru yapsınlar.
Sağolun arkadaşları düşünüp paylaşım yapıyorsunuz forumun bu yardımlaşma tarafını çok seviyorum. Bir de birilerinin para kazanmasını çekemeyen neredeyse yararına olacak bilgileri paylaşmayan tayfa var. Az çok kendinden başkasını da düşünen kişilere saygılarımı sunuyorum iyiki varsınız