Yıllardır düzenli ödeme yapan imza kampanyalarına kumar denemez. Parası değersiz ülkelerde yaşayan insanlar için güzel bir gelir kaynağı hatta iş haline dönüşmüştü. Amerikalı veya Avrupalı biri bunlarla fazla uğraşmaz ama biz ve bizden kötü durumdaki yerlerde bu kampanyalar altın madeni olarak görülüyor.
Borsada batmanız kötü olmuş. Şu anki imzanız ne durumda tavsiye eder misiniz? Dextrust reklamını pek fazla Türk hesapta görmedim.
Dextrustı murat diye bir arkadaş yönetiyor adına kanıp türk zannetmeyin. İyi bir manager olarak biliyorum. Ben yer olursa onun bountylerine katılıyorum.
İmza olayında ek güzeli BTC ödemeli bountyler. Sizin rütbeler yerinde. Bu başlıkta btc ödemeli bounty paylaşımı yapan arkadaşlar var. Takip edin eğer global de post alabilirseniz daha iyi kazanç elde edersiniz
Birazcık global post özürlüyüz maalesef hocam elin hindistanlısı sömürgesi olduğu İngilizlerin dilini almış çatır çatır yazıyor bizde ulusal olarak yurtdışına çıkan yada yaşayanlar hariç pek dil bilen kimse yok o yüzden de ancak btc ödemeli olarak birkaç kampanyaya katılma imkanı buluyoruz
Hocam dediklerinde haklısın. Mesela ben İngilizce bildiğimi zannederdim ama global apayrı bir ortam ( yetmiyormuş orası için). Crypto dili bilmek lazım. Hadi diyelim bildin orada da seni rahat bırakmıyor ki oradaki pijler Dt muhabbeti geldiği günden bu yana birazcık orada olan kişilere eksi basmanın yolunu arıyorlar. Bir sürü arkadaşımıza ya eksi trust bastılar ya da imzadan attırdılar. Yani sadece dil bilmek yeterli değil bence