Her zaman ki gibi yine şaşırmadık gerçi hakeden bir üye girdi tebrik etmek lazım kısa sürede foruma çok büyük katkılar sağlamış bir üye Rusya lokalden @Ratimov Chipmixere katıldı. Keşke Türk lokali olarak bizden de birileri katılabilseydi. Hatta bi daha boşluk olursa ortak bir üye belirleyelim herkes o üyeyi önersin değişik bir fantezi olur bence bizim forum için ama sonuçta bir şekilde yapılan haksızlıkları bir nebze olsun kendimiz bastırmış ve forumun en çok dikkat çeken imzasında başka bir kullanıcıyı ortak aday olarak çıkararak lokalimizin birlikteliğini biraz olsun gösteririz diye düşünüyorum. Sizlerin bu konuda fikri nedir olabilir mi dersiniz ?
O fırsatı zamanında kaçırdık hocam. Aramızdan birileri zaten oraya ulaşmıştı hatta 1-2 arkadaşımızda yine ulaşmaya yakındı. Ama bazen Türk'ün Türk'ten başka dostu da düşmanı da yoktur lafına inanır oldum.
O dönem kendi anlamsız hareketleri nedeniyle güzel bir forum jenerasyonunu daha bu işlerden uzaklaştırmış oldular. Daha önceki jenerasyonda da benzer şeyler yaşanmıştı. O arkadaşlar bir şeyler yapabilmiş olsaydı eminim bugün daha iyi bir pozisyonda olabilirdik.
İşin en acısı da aramızdakiler çocukça hareketler, kendi ahlak bekçilikleri ile saçma şekilde bunu yaptılar. Bazı arkadaşlarımız hem trust sistemini hem de feedback olayının önemini anlatırken herkes elini taşın altına koymaktan çekindi. Hoş koyanlarda artık yoklar zaten ve geldiğimiz nokta ortada. O nedenle senin o dediğin bir aday çıkarma işine falan inanmıyorum artık. O dediğinizi globalde yapanlar bizden biraz sivrilene çeşitli bahanelerle kırmızıyı yapıştırıyor. O dayanışma işini geçelim o yüzden.
Ama aramızda 1-2 arkadaş görüyorum şu anda yine güzel bir şeyler hak ediyor.