Pages:
Author

Topic: İmza Kampanya Öneri Konusu ( Kullanıcılar Tarafından Gelen Öneriler ) - page 85. (Read 61436 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Aurox imza kampanyası

Arkadaşlar koşun gördüğüm kadarıyla lokal kabul , gambling istemiyor

*Haftada 20 post
* Senior haftada 45 dolar 10 üye
*Hero/Leg haftada 60 dolar 15 üye
*Son 120 gün en az 10 merit toplama şartı

Başarılar
Sağol hocam başvurdum ben de, aslında başvuran sırasına göre bakarsak limitin dışında kalıyorum, kota dolmuş ama negatif veya neutral trustlular, normal btc adresi verenler, meriti yetmeyenler falan var, şansımı deneyeyim dedim.

Ne demek hocam inşallah kabul edilirsiniz ben bu tarz Bitcoin ödemeli kampanyalarda daha çok Türk üye görmek istiyorum O yüzden bitvestten çıkmayı düşünmesem de böyle kampanyalarda bilgi vermek istiyorum @bthd hocam kabul edilince çok sevindim darısı diğer faydalı emekçilere @Vispilio @trendcoin @mhanbostanci @gospodin @ekiller gibi üstatlara inşallah
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Sağol hocam başvurdum ben de, aslında başvuran sırasına göre bakarsak limitin dışında kalıyorum, kota dolmuş ama negatif veya neutral trustlular, normal btc adresi verenler, meriti yetmeyenler falan var, şansımı deneyeyim dedim.

Hhampuz sıralamaya göre değil post kalitesine göre alım gerçekleştiriyor. Kaçıncı sırada başvurduğunuz önemli değil, önce veya geç başvurmak bir avantaj yada dezantaj yaratmıyor hocam. Fark ettiğim kadarıyla çeşitli dillere göre de mümkün olduğunca eşit dağılım yapmaya çalışıyor mesela Türkçe yazan iki kişiyi aynı kampanyaya almıyor.
Çok da heves yapma diyorsun Bthd  Grin
legendary
Activity: 2366
Merit: 2594
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks

Hhampuz sıralamaya göre değil post kalitesine göre alım gerçekleştiriyor. Kaçıncı sırada başvurduğunuz önemli değil, önce veya geç başvurmak bir avantaj yada dezantaj yaratmıyor hocam. Fark ettiğim kadarıyla çeşitli dillere göre de mümkün olduğunca eşit dağılım yapmaya çalışıyor mesela Türkçe yazan iki kişiyi aynı kampanyaya almıyor.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Aurox imza kampanyası

*Haftada 20 post

Başarılar
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Aurox imza kampanyası

*Haftada 20 post

Başarılar

Kampanya güzelmiş Hhampuz yönetiyor birde ki tadından yenmez. Sadece 120 günde 10 Merit istiyor. Boşta olan arkadaşlar varsa başvursun benim kanaatim.
Acaba imza kampanyası ne kadar sürecek Hhampuz genelde kısa vade olunca yazıyordu bu sefer bir bilgi görmedim kampanyanın bitişi ile alakalı.
legendary
Aurox imza kampanyası

*Haftada 20 post

Başarılar
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
swaphubdan hiç bir beklentim yok girdim bende öyle kaldı orası önemli degilde.Bitvestte başvuru yaptım ama nedense o listeye bir türlü almadı beni imzayı degiştirmedigim için mi anlamadım aslında mesajda attım kampanya yöneticisine ordanda bi cevap alamadım nese kaderimize razı gelicez artık.

Swaphub konusunu açan üyelik bir daha online bile olmadı, sorulara cevap veren muhattap alacağımız kimse yoktu. Scam söylentileri var ve tüm işaretler bunu gösteriyor ama bekliyoruz bir umut.
Şimdiki imzamda yönetici biraz garip davranıyor, benim mesajlarıma da öyle cevap vermedi ama konudan başvuru yaparsanız net bir şey söyler.

edit: 1 kişilik yer mevcut: https://bitcointalksearch.org/topic/--5281469 lokal kabul etmiyor.

Aslında verdiği ücret fena değil ama Local kabul etmemesi kötüymüş ve istediği post sayısı benzer kampanyalara göre yüksek kalıyor. Sadece bir kişilik yer olması da seçilme şansınızı düşürüyor.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Çok Teşekkür ediyorum @RaltcoinsB.
Tekrardan foruma gelmek ve tekrardan Bitvest'e katılmak güzel oldu. Senin sayende gördüm tekrardan bir kaç kişinin listeden çıkıp direk  Tier D'den başlamak güzel oldu. Bir alt kategori gerçekten çok düşük ücret veriyordu.

Hayırlı olsun ve foruma tekrar hoşgeldin jopen. Ben de 1 aylık Swaphub macerasından sonra buna girmeye karar verdim. Evet daha iyi ödeyen kampanyalar var ama ya alım şartları çok zor oluyor ya da sürekli olmuyorlar. Bu kampanyayı daha önce denememiştim ve ücretleri şimdilik çok düşük ama seviye atlanırsa fena değil diyebilirim. Siz üst seviyeden başladığınız için şanslısınız.

swaphubdan hiç bir beklentim yok girdim bende öyle kaldı orası önemli degilde.Bitvestte başvuru yaptım ama nedense o listeye bir türlü almadı beni imzayı degiştirmedigim için mi anlamadım aslında mesajda attım kampanya yöneticisine ordanda bi cevap alamadım nese kaderimize razı gelicez artık.
hocam forumda fazla aktif olmadığınız için almamış olabilir. mevcut imzada 15'ten az post atanı çizmeye başladı bu yüzden biraz aktif olup tekrardan başvuru yaparsanız kabul edecektir çünkü alt kısımda rütbeniz açısından boş yer var.

edit: 1 kişilik yer mevcut: https://bitcointalksearch.org/topic/--5281469 lokal kabul etmiyor.

Gospodin hocam dediginiz gibi belkide cok aktif olmadıgım için listeye almadı biraz daha aktif olup tekrar bir deneme yapalım belki o sırada farklı bir kampanya cıkar onu değerlendiririm.Teşşekkür ederim bilgi verdiginiz için Smiley
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Tekrardan foruma gelmek ve tekrardan Bitvest'e katılmak güzel oldu. Senin sayende gördüm tekrardan bir kaç kişinin listeden çıkıp direk  Tier D'den başlamak güzel oldu. Bir alt kategori gerçekten çok düşük ücret veriyordu.

Hayırlı olsun ve foruma tekrar hoşgeldin jopen. Ben de 1 aylık Swaphub macerasından sonra buna girmeye karar verdim. Evet daha iyi ödeyen kampanyalar var ama ya alım şartları çok zor oluyor ya da sürekli olmuyorlar. Bu kampanyayı daha önce denememiştim ve ücretleri şimdilik çok düşük ama seviye atlanırsa fena değil diyebilirim. Siz üst seviyeden başladığınız için şanslısınız.

hocam forumda fazla aktif olmadığınız için almamış olabilir. mevcut imzada 15'ten az post atanı çizmeye başladı bu yüzden biraz aktif olup tekrardan başvuru yaparsanız kabul edecektir çünkü alt kısımda rütbeniz açısından boş yer var.

legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Tekrardan foruma gelmek ve tekrardan Bitvest'e katılmak güzel oldu. Senin sayende gördüm tekrardan bir kaç kişinin listeden çıkıp direk  Tier D'den başlamak güzel oldu. Bir alt kategori gerçekten çok düşük ücret veriyordu.

legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Tekrardan foruma gelmek ve tekrardan Bitvest'e katılmak güzel oldu. Senin sayende gördüm tekrardan bir kaç kişinin listeden çıkıp direk  Tier D'den başlamak güzel oldu. Bir alt kategori gerçekten çok düşük ücret veriyordu.

sr. member
Edit : Ayrıca bitvestte şuan tier d de 1 boşluk Senior var 0.0000275/post ödemeli ayrıca üstten bir Senior daha başka kampanyaya geçmiş 2 tane Senior hakkı var ödemesi güzel Senior üyeler başvursun bir an önce forumumuzdan olsun

Teşekkürler @RaltcoinsB,

Katılmak için tekrardan bir başvuru yaptım umarım Tier D'den tekrardan kampanyaya alır beni manager Smiley Bir üstümde başka bir Sr.Member katılmak istemiş ama kısmet artık.

Sevgili jopen tebrikler tahmin ettiğim gibi tier d ye yükselmişsiniz direkt tier d de başlamak çok güzel oldu sizin için ayrıca forumumuzdan birisinin girmesi beni ayrıca mutlu etti başarılar

legendary
Edit : Ayrıca bitvestte şuan tier d de 1 boşluk Senior var 0.0000275/post ödemeli ayrıca üstten bir Senior daha başka kampanyaya geçmiş 2 tane Senior hakkı var ödemesi güzel Senior üyeler başvursun bir an önce forumumuzdan olsun

Teşekkürler @RaltcoinsB,

Katılmak için tekrardan bir başvuru yaptım umarım Tier D'den tekrardan kampanyaya alır beni manager Smiley Bir üstümde başka bir Sr.Member katılmak istemiş ama kısmet artık.

Sevgili jopen tebrikler tahmin ettiğim gibi tier d ye yükselmişsiniz direkt tier d de başlamak çok güzel oldu sizin için ayrıca forumumuzdan birisinin girmesi beni ayrıca mutlu etti başarılar
full member
Activity: 854
Merit: 113
Globalde ben de kampanya bakıyordum da girebileceğim en iyi kampanya 777coindi.Globalde bizim forumdan arkadaşları yavaş yavaş görmeye başladım amepayda iki arkadaş vardı bthd hocam yeni kabul edildi yavaş yavaş temsilcilerimizi görüyoruz. Grin
legendary

Teşekkürler @RaltcoinsB,

Tekrardan hoş geldiniz hocam slackovic bthd hocamın imzasına katılmış tier a daki arkadaş bu ben tier a da olsam hayatta çıkmam düzenli ödeme en azından diğeri 4 haftalık olarak planlanmış herhalde sizin üstünüzdeki Arkadaş alınırsa dahi ikiniz birden tier d de olursunuz bence altta kimse yok direkt tier d başlama olayınız avantaj inşallah kabul olursunuz tekrar jopen hocam
sr. member

Teşekkürler @RaltcoinsB,

legendary
@Bthd hocam yeni imzanız hayırlı olsun kabul edilmişsiniz çok sevindim keşke @gospodin hocam da kabul edilseydi ama ufak ufak artık bir yerlerde temsilcilerimizi görmek insanı mutlu ediyor darısı daha daha iyi kampanyalarda daha fazla kullanıcılarımızın olmasına

sr. member
geldiğine göre aşk hayatında bir değişiklik olmuşSmiley)

Güzel duyguymuş uzun zaman sonra aynı şeyleri yaşamak Smiley Gerçi yaş yolun yarısını geçti ama galiba AŞK ölmez diyorlar ya, öyleymiş.... Smiley

Evlenmek için para lazım o yüzden de attım kendimi buraya Smiley Çooooğğğğğ paraaaaa lazım çooooğğğğğ...

En kısa sürede 50-60 K Türkish Liras vurmam lazım yardım edin.... 
legendary
MyCryptoMixer.com İmza Kampanyası

Hhampuz'un açmış olduğu MyCryptoMixer.com imza kampanyası.

120 günde en az 5 Merit almak gerekiyor.
8 Sr Member                 50 $ Haftalık
10 Hero/Legendary        60 $ Haftalık
Üye alımı yapacağını söylemiş. Local veya Global diye bir ayrım görmedim ama Konu dışı ve Oyunlar kategorisi sayılmayacak. Haftalık en az 20 Post istiyor.

Gerçekten çok iyi bir kampanyaymış hocam ancak süreklilik olayı benim için önemli eğer sürekli olacağını bilsem başvuru bırakırdım bitvest/777 ise yıllardır devam eden sağlam imza kampanyaları biraz geç ödüyor ama olsun en azından devamı garanti gözüyle görüyorum ufak ufak birikedursun
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
MyCryptoMixer.com İmza Kampanyası

Hhampuz'un açmış olduğu MyCryptoMixer.com imza kampanyası.

120 günde en az 5 Merit almak gerekiyor.
8 Sr Member                 50 $ Haftalık
10 Hero/Legendary        60 $ Haftalık
Üye alımı yapacağını söylemiş. Local veya Global diye bir ayrım görmedim ama Konu dışı ve Oyunlar kategorisi sayılmayacak. Haftalık en az 20 Post istiyor.

lokal kabul ediliyor sanırım ben de onunla ilgili bir bilgi göremedim. son dönemde hampuz beni seçmez oldu bu yüzden kalbim kırılıyor. bu arada tekrardan hoş geldin jopen kardeş. geldiğine göre aşk hayatında bir değişiklik olmuşSmiley)

Bizim kaderimiz galiba bitvest kampanyası hocam çok fazla bir şey getirmese de dilediğin gibi post atabilmenin özgürlüğü çok güzel bir şey.Belki yıllar sonra biriktirdiğimiz bitcoinlerle 3-5 bir şey alabiliriz umuduyla katıldım dokunmuyorum. Grin
Pages:
Jump to: