Pages:
Author

Topic: İmza kampanyalarından ne kadar kazanılıyor - page 2. (Read 4192 times)

full member
Activity: 406
Merit: 100
Kiminden iyi kazanıyorsun ama şansın yaver giderse, proje düzgün toplarsa. Yoksa üç kuruş para geliyor genelde.
member
Activity: 574
Merit: 34
imza kanpanyasının içeriğini daha geniş kapsamlı yani nasıl yapıldığını anlatacak biri varmı bunu takip ediyorum ama nasıl yapıldığına dair bilgi edinemedim    detaylı bir bilgi verebilirseniz sevinirim ilerleyen zamanlarda yapmayı düşünüyorum cazip gelen yanları var ama bilgim yetersiz
member
Activity: 98
Merit: 10
The future is your Genome
Yukarıda bahsedilen rakamlar kazanılıyorsa gerçekten güzel ama herkes son zamanlarda imza kampanyalarından gelen paranın azaldığından yakınıyor.
member
Activity: 112
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
imzadan imzaya bide hesapların rütbelerine göre değişiyor diye biliyorum.
member
Activity: 322
Merit: 14
Umarim bigun 30 bin 50 binleri goruruz bizde 😁
full member
Activity: 461
Merit: 112
Güncel imza kampanyalarıyla ilgili Türkçe bir içerik yok mu? İngilizce tarafında kafam karıştı. Neyin ne olduğunu anlayamadım:(

Altcoin duyurular kısmında yeni çıkan projelerin başlıkları var buradan bakabilirsin https://bitcointalk.org/index.php?board=239.0
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
iyiymiş imza kampanyaları ama bır yerde tıkanır bu

Zaten tam ben fark ettiğimde tıkanmaya başlar hahha Cheesy
member
Activity: 378
Merit: 11
iyiymiş imza kampanyaları ama bır yerde tıkanır bu
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Güncel imza kampanyalarıyla ilgili Türkçe bir içerik yok mu? İngilizce tarafında kafam karıştı. Neyin ne olduğunu anlayamadım:(
full member
Activity: 238
Merit: 105
Rütbe çok önemli. Ayrıca iyi araştırmak lazım. Fazla katılımcısı olmayan ve başarılı olabilecek projelere yönelmek daha fazla kazandırabilir. İmza kampanyalarından ciddi rakamlar kazanan arkadaşlarım var. Bende zaten onların tavsiyesi ile başladım post atmaya. Bugün Full Member olunca daha fazla kazandıracağını düşünüyorum.
newbie
Activity: 11
Merit: 0
Bu benim ilk ve yeni hesabım şaşırdım doğrusu ve imzalar baya iyi veriyormuş ödüller rütbeye göremi dağıtılıyor.

Hem rütbeye hem kampanyaya göre değişiyor ama ne kadar verdiği tamamen şans işi. Baya iyi veriyor dediğin kampanyalar bin tanesi içinden sayılı birkaç tanesi oluyor sadece.
sr. member
Activity: 910
Merit: 255
nasıl katılabiliriz. bu kampayalara detaylı anlatıldığı bir başlık var mı?

Bounty kampanyalarını globaldeki bounties kısmından daha detaylı takip edebilirsiniz. Linkini aşağıya ekledim. Herbirinin ayrı kuralları oluyor. O yüzden tek bir başlıkta bütün detayların anlatılması gibi bir durum mümkün değil. Haftalık kaç mesaj atılması gerektiği, hangi rankların katılabildiği, hangi başlıklara mesaj atılması gerektiği gibi bir çok detayı ilgili projenin kampanya başlığından incelemeniz gerekli.

https://bitcointalk.org/index.php?board=238.0
member
Activity: 539
Merit: 20
nasıl katılabiliriz. bu kampayalara detaylı anlatıldığı bir başlık var mı?
newbie
Activity: 45
Bu benim ilk ve yeni hesabım şaşırdım doğrusu ve imzalar baya iyi veriyormuş ödüller rütbeye göremi dağıtılıyor.
newbie
Activity: 29
Valla okudukça ufkum açıldı. Bende bu imza kampanyalarından birine katılmayı düşünüyorum. Yakın zamanda tutacak bir token çıkar İnşallah. Grin Grin
newbie
Activity: 56
Bir an önce bende katılmak istiyorum bu kampanyalara. Öyle büyük meblağlarda gözüm yok ama yavaş yavaş damlasın yeter
sr. member
Activity: 987
Merit: 254
Hocam imza kampanyaları bitti resmen bence en büyük nimet blockchain.
Yazılıma 3 ay çalış parayı kırarsın bu teknolojide
member
Activity: 140
Merit: 20
Olay rütbede bitiyor rütben iyiyse güzel kazançlar elde etmek mümkün şans piyasaya ilk girdiğinde tokenin ne kadar olacağıyla ilgili token de gelecek varsa elde tutmak ta olabilir.En az sr. member olmadan güzel kazançlar beklemeyin derim ama ondan sonra haftaalık en az 50 dolardan başlayan  imzalar bulanabilir.
newbie
Activity: 42
Ben yeni olmama rağmen bu konuda baya bir araştırma yaptım. Gerçek bir kazanç için öncelikle Sr. Member rütbesine erişmen gerek. Daha alt kademeler pek birşey kazandırmıyor kayda değer. Forumda aktif olarak en az 7-8 ay geçirmek gerekiyor yükselmeye başlamak için. En yüksek mertebeye eriştiğinde (Hero) hatalık 150 dolar kazanabileceğin kampanyalar bulabiliyorsun. Süper bir kazanç aslında.
full member
Activity: 461
Merit: 112
çok geniş bir yelpaze bu signature işi biraz şans biraz azim birazda rank olursa çok güzel miktarlar kazanılabiliyor bende yeni başladım herkesin önü açık olsun başarılar.

Garanti para ama altcom sanki biraz az veriyor. Biraz araştırırsanız daha iyi kampanya bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: