Pages:
Author

Topic: İmza kampanyalarından ne kadar kazanılıyor - page 5. (Read 4195 times)

member
Activity: 602
Merit: 12
Airdroplarin iyice cilgi cikti artik imza kampanyasina katilmak lazim
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
tamamen şanş icoya baglı bu ara cok kazandırmıyorlar ama
sr. member
Activity: 538
Merit: 250
Tek imza kampanyasına katıldım bugune kadar o da komodo ydu galiba ondan da 54 dolar degerınde btc geldı baska hiç girmedim kampanyalara suan arastırıyorum uygun bir kampanya.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Artık zor . Çok fazla proje var . Legendaryler biraz daha fazla kaymağı götürüyor . Bizim elimiz boş dönüyor . Acticvy i yükseltmek oldukça zor .
full member
Activity: 210
Merit: 100
ya searchdan aratıyorum ama cıkmıyor tam olarak nereye gelıpde search a yazıcam galıba forum okumayı ogrenmeyılıyım Cheesy bide türkçesi yok mu şu kampanyaların ingilicce anlamıyoruz Sad cocuga anlatır gibi biri anlamıyo mu bunu lınk paylasan olursa cok sevınırım sımdıden tesekkurler
Googlea yaz aradigin basligi yanina bitcointalk ekleyerek,forumda aratackasan ilgili bolumde arat
full member
Activity: 378
Merit: 102
Cevaplayan herkese teşekkürler, dalga geçenler de dahil onlar da haklı dedikleri gibi çok hazırcı olduk kolay yoldan bilgiye ulaşmaya çalışıyoruz. herkesin kazancı bol olsun.
Nekadar kazanılsa kardır, ben zaten yazıyodum sonradan ogrendım kı para da kazanılıyormuş ee ne güzel dedım Smiley ben de sana sorayım hocam madem konuyu sen actın, member hesapla sans da proje de ortalama olursa ne az ne cok, ne kazanılıyor member olduğumda ne geçer elıme aylık 3 asagı 5 yukarı bırsey soyleyebılır mısın, elbette projesine herseye gore degısır ama bır member hesabın gecen ay sukadar kazandım oncekı ay sukadar gıbı bır sey soylemesı fıkır acısından onemlı benım ıcın
member
Activity: 322
Merit: 11
birazcık kısmet işi sanırım bu işler. imza kampanyasına girdiğin ico eğer başarılı ise güzel bir para toplamışsa kazancın artar.

zaten jr oluncaya kadar istesem de bir imza kampanyasına katılamayacağım Smiley
full member
Activity: 630
Merit: 104
ya searchdan aratıyorum ama cıkmıyor tam olarak nereye gelıpde search a yazıcam galıba forum okumayı ogrenmeyılıyım Cheesy bide türkçesi yok mu şu kampanyaların ingilicce anlamıyoruz Sad cocuga anlatır gibi biri anlamıyo mu bunu lınk paylasan olursa cok sevınırım sımdıden tesekkurler
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Jr memberlar yaklaşık haftalık 60 100 arası bi para alıyor bu seviyene göre git gide artıyor yani değcek birşey gibi gözüküyor hocam bana kalırsa uğraş bende bi göz atcam Grin
jr. member
Activity: 41
Merit: 1
Şuan en iyisi social ico 4 haftadır devam ediyor en çok veren o jr.member'e 0.002 membere 0.004 veriyor seni ilgilendiren bu ikisi Smiley

Teşekkür ederim hocam, bende yakında jt member olup katılacağım, hiç yoktan iyidir.  Grin
full member
Activity: 208
Şuan en iyisi social ico 4 haftadır devam ediyor en çok veren o jr.member'e 0.002 membere 0.004 veriyor seni ilgilendiren bu ikisi Smiley
full member
Activity: 140
yeni başlayanlar için girilebilecek bir imza kampanyası biliyor musunuz?

Yeni başlayanlar için imza kampanyası olmuyor genelde en az jr member olmanız gerekiyor. Diğer kampanyaları değerlendirebilirsiniz
jr. member
Activity: 31
Merit: 1
yeni başlayanlar için girilebilecek bir imza kampanyası biliyor musunuz?
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Tamamen kısmetiniz ile alakalı.
Misal yılın ICO su Monetha nın imza kampanyasında 1 evet doğru 1 post eksik olduğu için stake vermediler.
myetherwallet in patlaması sebebiyle ico yada katılamadık. özetle sıfır çekmiş bulunuyoruz.
member
Activity: 180
Merit: 11
Katıldığın iconun tutması ile alakalı
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Bı kere katilabildim sadece 1 ay kadar kalmıştı kampanya bitimine. Kampanya bitti bittrex e girince sattım 2000 lira para getirdi beklesem ne olurdu bilmiyorum bakmadım bile
full member
Activity: 252
The future is your Genome
Gerçekten çok ilginçmiş anladığım kadarıyla insanların şansına bağlı ne kadar kazanacakları. Grin Bakalım rütbemiz yükselince biz de katılırız.
coindash te 1 ay kaldım eğer yüksek olduğu zaman satsaydım 5 ether almış olucaktım fakat şuan anca 1 ether ediyor Smiley buda böyle birşey işte.

Evet kripto paralar bölümünde görmüştüm coindash 3 cente düştü diye herkes yakınıyordu geçmiş olsun umarım toparlar  Smiley
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
newbieler hemen havaya girmesin öncelikle 1 yıllık hesabınızın olması lazım öyle görüpte post kasıp çöp yapmayın forumu postun burda bir önemi yok. Ayrıca proje çok önemli normal bir proje ile ayda 50 tl ancak alırsınız oda belki.
Daha öncede yazdım imza kampanyaları boş iş Smiley whitepaper translation ve blog yazısı yazmak daha mantıklı imza taşımak yerine.Newbie mewbie farketmiyor o tarz şeyler birde.
full member
Activity: 154
newbieler hemen havaya girmesin öncelikle 1 yıllık hesabınızın olması lazım öyle görüpte post kasıp çöp yapmayın forumu postun burda bir önemi yok. Ayrıca proje çok önemli normal bir proje ile ayda 50 tl ancak alırsınız oda belki.
full member
Activity: 461
Merit: 112
Bu imza işi galiba biraz projeye bide şansa bağlı. Bu tutar güzel proje dediklerimiz tutmayabilir , bu proje çöp bişey olmaz dediklerimizden millet 10binler kazanıyor.

Tecrübe ve araştırma önemli. Özellikle yeterince araştırdıktan sonra scam çıkma olasılığı çok düşük diye düşünüyorum, tabi bazı insalar doğuştan şanslı bazıları da şanssız doğuyor.
Pages:
Jump to: