Pages:
Author

Topic: İmza kampanyalarından ne kadar kazanılıyor - page 6. (Read 4192 times)

full member
Activity: 504
Merit: 103
Bu imza işi galiba biraz projeye bide şansa bağlı. Bu tutar güzel proje dediklerimiz tutmayabilir , bu proje çöp bişey olmaz dediklerimizden millet 10binler kazanıyor.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Rütbeyle doğru orantılı galiba herkes için merak konusu olabilir
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Gerçekten çok ilginçmiş anladığım kadarıyla insanların şansına bağlı ne kadar kazanacakları. Grin Bakalım rütbemiz yükselince biz de katılırız.
coindash te 1 ay kaldım eğer yüksek olduğu zaman satsaydım 5 ether almış olucaktım fakat şuan anca 1 ether ediyor Smiley buda böyle birşey işte.
full member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
Gerçekten çok ilginçmiş anladığım kadarıyla insanların şansına bağlı ne kadar kazanacakları. Grin Bakalım rütbemiz yükselince biz de katılırız.
full member
Activity: 461
Merit: 112
En son Şubatta Qtum'dan çok az bir şey kazanmıştım. Mayıstan beri girdiğim kampanyalardan hiçbir şey kazanamadım. Önce Bitcad, sonra Onplace scam çıktı. Sonra Fundyourselfnow girdim çerez parası bile vermedi. Sonra Stox girdim dağıtım için 60. günün gelmesini bekliyorlar. En son Bitclave girdim artık bu da vermezse post atmayı bırakırım.

Hocam ya yukarıdaki arkadaşlar toplanıp trollemişler ya siz çok şanssızmışsınız geçmiş olsun
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
En son Şubatta Qtum'dan çok az bir şey kazanmıştım. Mayıstan beri girdiğim kampanyalardan hiçbir şey kazanamadım. Önce Bitcad, sonra Onplace scam çıktı. Sonra Fundyourselfnow girdim çerez parası bile vermedi. Sonra Stox girdim dağıtım için 60. günün gelmesini bekliyorlar. En son Bitclave girdim artık bu da vermezse post atmayı bırakırım.
full member
Herkes için merak konusu. Ama anlamadığım seninle aynı zamanda üye olan biri nasıl member olabiliyor ? Bu platformda rütbeler activity ilr alalalı olarak değişmiyor mu ?

Evet activity ile alakalı ama başlayıp patır patır post atmakla da olmuyor hocam forumda kaldığın süreyle de alakalı mesela senin 100 küsur postun var ama activitin 28, benim ikiside aynı sayıda post attığım zaman 1 saat içinde activite geliyor direk.
full member
Cevaplayan herkese teşekkürler, dalga geçenler de dahil onlar da haklı dedikleri gibi çok hazırcı olduk kolay yoldan bilgiye ulaşmaya çalışıyoruz. herkesin kazancı bol olsun.
full member
Activity: 168
20.000tl dagittilarsa cok iyiymis, ben 1000-2000 arasi dagitilanlari gordum ama fazlasini gormemistim, ilk yazan arkadasi gorunce dalga gecmek icin yazdi sandim hatta, konuyu acan kisiye kinaye icin, bol kazanclar ne diyelim.
full member
Activity: 644
bancor dan 20.000tl alanları biliyorum.

önceden araştırıp uygun zamanda az katılımlı icoları bulmak lazım.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi kazanç çoğu zaman tahmin edilenden farklı oluyor. Mesela sağlam proje gibi duran ve iyi de para toplayan SONM gibi projelerin imzaları çerez parası verirken, adı sanı duyulmamış Populous gibi projeler baya bir para kazandırdı geçtiğimiz zamanlarda.
aynen coindash gibi hacklenip bitti öldü denilen projelerde ayağı kalkıp iyi bounty verdi ve tamamen şansla alakalı bu işler.Birde imza kısmı ile zaman harcamak çok saçma 4-5 hafta oradan gelecek para için uğraşmaktansa whitepaper blog media kısmına 1 gün zaman ayırsanız imzadan alacağınızdan daha fazla oluyor.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi kazanç çoğu zaman tahmin edilenden farklı oluyor. Mesela sağlam proje gibi duran ve iyi de para toplayan SONM gibi projelerin imzaları çerez parası verirken, adı sanı duyulmamış Populous gibi projeler baya bir para kazandırdı geçtiğimiz zamanlarda.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Kesinlikle sizin şansınızla alakalı bir durum coindash kampanyasından bir sr.member 10-11 bin türk lirası kazandı gerçekten çok temiz bir para ama buna iş olarak bakmamak gerekiyor zaten forumda zaman öldürüyoruz trade yaparken güzel bir ek kaynak oluşturuyor diye bakmak daha doğru olur.
full member
Activity: 202
Katılımcı sayısı,projenin topladığı destek,kişinin rütbesi hepsi etkili.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Biraz şans . Biraz his . En fazla rank ' ın yüksek olması . Smiley

Projeyi araştırıp bounty kısımlarını alacağı ICO yatırımını tahmin edebilmekle alakalı ..

Ama güzel projelerden güzel paralar kazanan arkadaşlar forumda oldukça mevcut .
newbie
Activity: 29
Merit: 0
Ben de çok merak ediyorum ne kadar acaba?
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
bene tamamen şans
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Tamamen şans bazı imzalar çok uçuk kazançlar sağlayabiliyorken bazıları ise hiç kazandırmıyor. Örneğin; şu an airdrop imzası haftalık 1000 usd ye kadar getiri sağlayabiliyor. Bu birazda sizin trading stratejinize göre değişebilir. Erken ya da geç satma
full member
Activity: 546
Az ya da çok kazanç kazançtır Smiley her miktarına bereket versin. 😎
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
usenmeyip bir iki yazsak iyi para kazabiliyormusuz demek ki
Pages:
Jump to: