Pages:
Author

Topic: İmzaya Reklam Alarak Para Kazanma Olayı Nedir - page 3. (Read 137314 times)

full member
Activity: 322
Merit: 112
Takip ettiğim kadarıyla ne varsa eskilerde varmış, şu saatten sonra eski kazançları en azından okuduğum kadarıyla yakalamak zor.Bende girdim bi imzaya bakalım çok büyük beklenti içinde değilim ne gelirse kardır diye bakıyorum.yüksek beklentide olanlar varsa hayalkırıklığına uğrayabilir
member
Activity: 140
Merit: 10
Artık imza olayı veya İco olayı bitti diyebiliriz aslında bu bitcoin bu şekilde olduktan sonrasında altcoinlerden bir cacık olmaz.

Hocam kesinlikle katılıyorum eskiden güzel bir harçlık oluyordu insanlara ama artık iş işten geçti.Bilinirlik arttıkça imza olayının değeri düşmeye başladı.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
İmzaya girersin başkasının imzasını profilinde taşırsın bunun karşılığındada eth veya token alırsın.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Artık imza olayı veya İco olayı bitti diyebiliriz aslında bu bitcoin bu şekilde olduktan sonrasında altcoinlerden bir cacık olmaz.
member
Activity: 238
şu sıra aşırı yığılma olucak ki sağlam sayfa yönecileir imza alırken en kötü full member sartı koymaya basladı Smiley onlarda farketti suyunun çıktığını ayrıca gelirler baya düştü
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
bana bu iş mantıklı gelmedi ? kafamdaki soru işaretleri gitmedi

Niye gelmedi? 
Senin için en basiti benimde üye olduğum. Akche nin imza kampanyasına katılman olur,  türkçe bölümde olduğundan sorulan sorulara yanıt alırsın işin mantığını da anlamış olursun,  ilk sayfasında gerekli bilgiler yazıyor,  zaten sayfalarca imza kampanyası ile ilgili bir sürü soru var onlarıda okur isen baya bir bilgi edinirsin
member
Activity: 168
bana bu iş mantıklı gelmedi ? kafamdaki soru işaretleri gitmedi
newbie
Activity: 19
Merit: 0
aslında yapılacak en güzel işlerden birisi bu devirde. ama bizim gibi adamlar forumu okumaya zor vaktimiz oluyor. :/

ama önümüzdeki günlerde bende başlamayı düşünüyorum.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Yahu ben sayfalarca post kasıyorum imzasız-ücretsiz, sırf mlleti bilgilendirmek, araştırmalarımı yayınlamak için. İmzayla, konu açarak, cevap yazarak para kazanmak diye bir şey varmış. Çok cahil gördüm şimdi kendimi. Beleşe post yazmışım Cheesy Neyse daha Member'ım zaten, olaya girebilirim.
full member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
Zor iş valla yapılcak iş gibi degil artık projeler iyi degil
member
Activity: 280
imza işi bana artık hiç makul gelmiyo çok ugrastryo en güzeli bountyler arkadaslar bu işi öğrenin bountylerden güzel geliyor
full member
Activity: 224
All I want is a new CLEAN page for just to live!
Budur. İmzama ve alttaki linke bakınız.
https://bitcointalksearch.org/topic/gaw-miners-pays-for-your-signature-high-rates-50posts-01btc-join-us-530420
Our offer:
0.04BTC per month for posting with our signature as Full Member
0.08BTC per month for posting with our signature as Senior or Hero Member
Full Member olanlara 0.04 BTC veriyorlar aylık. Senior veya Hero Member isen 0.08 BTC aylık alıyorsun. Sorularınızı bana sorabilirsiniz.
Ne zaman Full Member olurum sorusunun yanıtı: https://bitcointalksearch.org/topic/activity-new-membergroup-limits-237597 ve https://bitcointalksearch.org/topic/bitcointalk-activity-hesaplama-494156
Yanlış hesaplamadıysam, sıfırdan açılan bir hesap 15-16 hafta sonra Full Member oluyor.
şu an için geçerli mi hocam ben de imza arıyorum kendime güzel bir şey var mıdır bu aralar pek anlamıyorum imza işlerinden neye göre seçeceğimden falan yardımcı olabilme şansın varsa sevinirim yıllar sonra yazıyorum benimki de iş ama mazur gör Cheesy

tabi tabi geçerli. 2014'teki mesajı alıntılayıp geçerli mi diye sormak nedir?
fortunejack devam ediyor ama yeni alımlara kapalı.
Hahaha hocam hiç güleceğim yoktu ya iş yorgunluğu üzerimde bir gireyim foruma dedim postlara bakarken seninkini gördüm sesli biçimde gülme aldı beni Cheesy adamlar okumadan 2014te ki girdileri alıntılayarak neyin peşinde anlamış değilim Cheesy  Cheesy
hero member
Activity: 661
Merit: 509
https://bitcointalksearch.org/topic/gaw-miners-pays-for-your-signature-high-rates-50posts-01btc-join-us-530420
Our offer:
Full Member olanlara 0.04 BTC veriyorlar aylık. Senior veya Hero Member isen 0.08 BTC aylık alıyorsun. Sorularınızı bana sorabilirsiniz.
Ne zaman Full Member olurum sorusunun yanıtı: https://bitcointalksearch.org/topic/activity-new-membergroup-limits-237597 ve https://bitcointalksearch.org/topic/bitcointalk-activity-hesaplama-494156
Yanlış hesaplamadıysam, sıfırdan açılan bir hesap 15-16 hafta sonra Full Member oluyor.
şu an için geçerli mi hocam ben de imza arıyorum kendime güzel bir şey var mıdır bu aralar pek anlamıyorum imza işlerinden neye göre seçeceğimden falan yardımcı olabilme şansın varsa sevinirim yıllar sonra yazıyorum benimki de iş ama mazur gör Cheesy

tabi tabi geçerli. 2014'teki mesajı alıntılayıp geçerli mi diye sormak nedir?
fortunejack devam ediyor ama yeni alımlara kapalı.
sr. member
Activity: 383
Merit: 272
Legend is back.
İlk imza kampanyam bakalım ödeme alacak mıyız.
full member
Activity: 336
Merit: 154
Şuan ki imzamın iptal olması gibi bir durum söz konusu mesela. İCO seneye ertelencek falan diyorlar. 2 hafta boşa gitti. Bunları göz önünde bulundurursanız kazanırsınız 3-5 bişeyler. Bundan önceki imzamda 2 ay durdum kuş kadar token verecekler. Ne anladım bu işten.
full member
Activity: 546
Our offer:
newbie
Activity: 19
yeni projeler çıktıkca dahil oluyosun , sana da katılımcısın diye bounty veriyolar. iyi proje yada kotu proje diye ayırmadan yapılabilecek birşey. takip etsen yeter
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Foruma sırf bu yüzden gelen arkadaşlar şunu bilin 1 TL bile kazanamayacaksınız. Şöyle ki konuyu kavramadan hiç bir konunun altına yapıcı post atamayacaksınız. Ayrıca bunu sizden İngilizce isteyecekler. Her yerde olduğu gibi burada da bir çıraklık dönemi var. Bu forumda yaklaşık 1 sene çok sık vakit geçirir ve amacınız öğrenmek olursa ileride bir şeyler kazanırsınız. Aslında herkesin dediği gibi yok öyle bir iki bir şey yazıyım da para kazanayım. Zaten burada vakit geçirmekten zevk almıyorsanız bu imkansız.

İllede eğer bir şeyler yazarak para kazanmak istiyorsanız size tavsiyem steemit.com
Blog yazarak para kazanın daha iyi.

Size kızılmasının sebebi tamamen bu söylediklerim. Yoksa kimse sizin kazanmanızı istemiyor diye düşünmeyin.
2 aydır her imza konusunda üşenmeden belirtiyorum yeni gelen üyelere, imzayı falan boşverin gidip blog çevirin ann çevirin video ile uğraşın enazından daha iyi para kazanırsınız diye ama kimse dinlemiyor inatla.
Herhalde yeni gelenlere ilkokul 1 seviyesinde anlatmak gerekli.Hadi onuda açıklayayım Full Member Sr. Member olarak imzaya girseniz alacağınız 2 ayda 1.5-2 Ether ama sadece konuyu çeviren newbie 1 ether alıyor 1.5 etherda whitepapr e alır benle kazandığı eşit olur.O yüzden boşu boşuna saçma salak postlar kasıpta forumuda çöplüpe çevirmeyin boşu boşunu zamanınızada yazık etmeyin derim.

Hocam çevirme işleri için nereyi takip etmeniz gerekiyor,? İmza kampanyalarının olduğu sayfa yeterli mi?
newbie
Activity: 2
İmzaya reklam alıp para kazanma olayı artık çok zor.
100 proje çıkıyor yarısı softcap bile yapamıyor. Yapanların yarısı ödeme yapmıyor veya erteliyor. Ödeyenlerin yarısı borsaya bile giremiyor.
Borsaya girenlerin yarısında hacim olmuyor kimse almıyor. Bu işten para kazanmak için buraya gelmeyin boşuna.

yeni başlayan biri için ne önerirsin ? Ne yapmamız lazım ? nasıl ilerlemeliyiz?
full member
Activity: 238
imza kampanyasındayken postlar gerçekten ince elenip sık dokunuyor. kampanyada olmadığın zaman çok dikkat edildiğini sanmıyorum ama imza kampanyasına katıldığın zaman atacağın postlara dikkat et. kısa yazma saçmalamak ve trollemekten de kaçın. ayrıca bazı kampanyalar post atman gereken konu ve dili de kısıtlıyorlar diye duymuştum.
Pages:
Jump to: