Şu an için getirisi en güzel olan hangi kampanya acaba? Local sıkıntısı yaratmıyor benim şu an ki kampanya. 0.00025 post veriyor.
Full member olduğunuza göre bitmixera geçebilirsiniz. Mesaj başı 0.0007 BTC.
https://bitcointalksearch.org/topic/up-to-0035-btc-weekly-for-your-signature-new-rules-425135Yazdıklarınız 75 karakter ve üzeri olmalı, Off-topic / Games and rounds / Alternate cryptocurrencies ve bitmixer imza kampanyasının konusuna yazdığın mesajlar geçerli değil.
iyi hoş çok iyi para veriyor ama bütün bölümlere kapatmış karakter sınırı koymuş bide üstüne. Ben şu an yabancı postların yüzden 90'unu Games and Rounds bölümünden kasmışımdır, başka nerde kasıcaz yabancı dil postu anlamadım
post kasmak = spam = ban = no money no honey.
imza kampanyaları bir bakıma spamcıları temizliyor forumdan. spamcıların attıkları postların reklam karşılığı da şirketlerin cebinde kalıyor doğal olarak. spam yapıp forumu kirletmek yerine kaliteli mesajlar atmaya odaklanın. gün geliyor bir günde tek hesaptan 10-20 post attığım oluyor, şu ana kadar hiç ban yemedim spamdan. ancak günde 3-5 post atıp da ban yiyen çok kişi mevcut.
tam anlamıyla çok iyi bir ingilizce bilgim yok, orta düzey bundan dolayı ingilizce forumlarda zorlanıyorum biraz fakat buradaki kaliteli mesajdan kasıt nedir tam olarak hocam ? Yani bi konu hakkında yorum veya bilgi verme mi yoksa bi tartışmaya katılma mı ?
konu ile ilgili bilgilendirici mesajlar, tartışmalar, fikirler vs vs harici spam olarak değerlendirilir.
X konusunda gidip Y'den bahsedersen bariz spam olduğu anlaşılır ve 14 gün ban cezası alırsın (sig spam'dan).
bunuda tespit edebilmeleri için moderatorlere veya aramızda kendini bu şanlı göreve layık gören ispiyonculara ihtiyaçları var değil mi
Bu ispiyonculuk değildir. Bu platformun belli başlı kuralları vardır, yöneticiler (modlar, global modlar, adminler) bu kuralları yerine getirmekle yükümlüdür. 1 milyon'dan fazla konu olan bu forumun sadece yöneticiler tarafından gözetlenip denetlenmesi pek mümkün değildir, o yüzden her mesajın altında "Report to moderator" linki bulunmaktadır. Normal kullanıcılar forumda sadece gezinmekle yetinmeyebilir, gereksiz postları vs şikayet ederek forumun temiz kalmasına yardımcı olabilir.
Bu forumun asıl amacı bitcoin ve ilgili konularda bilgi paylaşımı ve yardımlaşmadır, kişilerin sistemi kötüye kullanıp gelir kaynağı haline dönüştürmesi değil.
Sig spam yapan kullanıcıların tespit edilen tüm hesapları banlanır, ban evading (bandan kaçınma) yaptığında (banlı olduğu süre boyunca farklı hesap açıp, alıp vs forumda devam etmesi durumunda) ban'ı "kalıcı ban'a" dönüştürülür, her türlü hakkı elinden alınır.