Pages:
Author

Topic: İmzaya Reklam Alarak Para Kazanma Olayı Nedir - page 54. (Read 137314 times)

legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
İmzamdaki kampanya yı takip et üye alımı açılabilir.0.1 btc dün itibariyle aldım.50 post ve ingilizce zorunluluğu yok.

Edit:Hero oldum bu arada  Grin

Hayırlı olsun.

Bende Bit-x'den 0.01 aldım bu hafta, eh. Fazla post atmamıştım.
full member
Activity: 221
Merit: 100
İmzamdaki kampanya yı takip et üye alımı açılabilir.0.1 btc dün itibariyle aldım.50 post ve ingilizce zorunluluğu yok.

darısı başımıza bi bizde olsak çok iyi olurdu
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
arakadaşlar hero member için önerebileceğiniz kampanya varmı acaba
bitmixer deb ban yemişiz niye anlamadım sadece 1 hafta katıldım.  bit-x local de atılan postları kabul etmiyor dadice ingilizce istiyor. şöyle bir baktım da ingilizce şartı olmayan kampanya bulamadım. benim gözümden kaçan başka kampanya varmı sizin önerebileceğiniz

Acaba neden ban yemiş olabilirsin ? Son zamanlarda spam vs yaptın mı ? aynı sorun bizim de başımıza gelmesin diye soruyorum.

postların çoğu türkçe bölümündeydi, bide directbetin başlıklarında  maç tahmini yapıyordum o aralar.onları spam olarak değerlendirimiş olabilirler bilemedim. 

Türkçe bölümünde olduğu için sorun olacağını sanmıyorum muhtemelen ana sorun maç tahminleri olabilir 75 karakter sınırı getirdiler bu hafta doğal olarak bu tahminlerin kısa metinlerden oluşuyorsa ve çok sayıdaysa bunu spam girişimi olarak algılamış olabilirler.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Başka kamanya bulursan haber edersin ona geçelim bari.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

Edit:Hero oldum bu arada  Grin

onu biliyorum ama boş yer yoktu ayrıca bu ay devam etmiycek OP un şöyle bir açıklaması var sende kendine yeni kampanya baksan iyi olur Grin

The campaign will not continue for the next month but will more than likely return near the end of April!
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014

legendary
bitmixer deb ban yemişiz niye anlamadım sadece 1 hafta katıldım.  bit-x local de atılan postları kabul etmiyor dadice ingilizce istiyor. şöyle bir baktım da ingilizce şartı olmayan kampanya bulamadım. benim gözümden kaçan başka kampanya varmı sizin önerebileceğiniz

Acaba neden ban yemiş olabilirsin ? Son zamanlarda spam vs yaptın mı ? aynı sorun bizim de başımıza gelmesin diye soruyorum.

postların çoğu türkçe bölümündeydi, bide directbetin başlıklarında  maç tahmini yapıyordum o aralar.onları spam olarak değerlendirimiş olabilirler bilemedim. 
hero member
Activity: 826

legendary
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024

Şimdi farkettim de secondstrade yine zam yapmış. 0.048'e çıkarmışlar aylık ödememi Smiley
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
bit-x'de devam ediyorum ben, usendim degistirmeye.

seniorlar icin odeme post basina 0.0011 su an.

ödeme alınca dadice'a geçin Grin 0.0013 bizde post başı, haftalık 100 üst limiti var ama zaten atamıyoz o kadar mesaj Grin

Biz ayda 0.04'ü zor buluyoruz Smiley

Full veya Sr hesap alın siz de kazanın Grin
Full'ler genelde 0.1'den, Sr'ler 0.3'ten gidiyor ve 1 ayda çok rahat paralarını çıkartıyorlar Grin
legendary

ödeme alınca dadice'a geçin Grin 0.0013 bizde post başı, haftalık 100 üst limiti var ama zaten atamıyoz o kadar mesaj Grin

Biz ayda 0.04'ü zor buluyoruz Smiley
sr. member
Activity: 266

sr. member
Activity: 476

hero member
Activity: 840
Marco local postları "şimdilik" saymayacağını belirtmiş. Ben de "şimdilik" bitmixer kampanyasına geçtim. Local postların sayılmasıyla birlikte topluca bit-x'e geçebiliriz Smiley

adamlar kafasina gore kural koyup kural kaldiriyor, duyuru falan da yok..
legendary
Merit: 1002
Marco local postları "şimdilik" saymayacağını belirtmiş. Ben de "şimdilik" bitmixer kampanyasına geçtim. Local postların sayılmasıyla birlikte topluca bit-x'e geçebiliriz Smiley
hero member
Activity: 938
Merit: 501

Sanırım şimdilik benim rütbeme uyan bir kampanya yok. Yardım için çok teşekkür ederim.

Buna katılabilirsin. Ama spam yapma Smiley

Ekledik bakalım teşekkür ederim. ufak ufak da olsa gelsin zaten takılıyoruz zaten takılıyoruz Smiley

Spam yapmam merak etme Smiley
legendary

Sanırım şimdilik benim rütbeme uyan bir kampanya yok. Yardım için çok teşekkür ederim.

Buna katılabilirsin. Ama spam yapma Smiley
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Ben de bu imza kampanyalarından faydalanmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum birisi bana anlatabilir mi acaba ?

Buradan imza kampanyalarına bak. Rütbene göre uygun olan bir kampanyayı seç. Şartları sana uyuyor ise rütbene uygun olan imza kodlarını kopyala ve profilindeki imza hanesine yapıştır. Sonra seçtiğin kampanyanın sayfasına;

i want to join

My adress: (BTC adresin)
 My rank : Jr. Member
 My post   : O an ki post sayın
 My activity: Aktivite sayın

yaz. Kampanyaya dahil olup olmadığını konunun ana sayfasını takip ederek öğren.

legendary
Ben de bu imza kampanyalarından faydalanmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum birisi bana anlatabilir mi acaba ?

Buradan imza kampanyalarına bak. Rütbene göre uygun olan bir kampanyayı seç. Şartları sana uyuyor ise rütbene uygun olan imza kodlarını kopyala ve profilindeki imza hanesine yapıştır. Sonra seçtiğin kampanyanın sayfasına;

i want to join

My adress: (BTC adresin)
 My rank : Jr. Member
 My post   : O an ki post sayın
 My activity: Aktivite sayın

yaz. Kampanyaya dahil olup olmadığını konunun ana sayfasını takip ederek öğren.

Pages:
Jump to: