Pages:
Author

Topic: İmzaya Reklam Alarak Para Kazanma Olayı Nedir - page 52. (Read 137314 times)

full member
Activity: 210
Merit: 100
Şu an için getirisi en güzel olan hangi kampanya acaba? Local sıkıntısı yaratmıyor benim şu an ki kampanya. 0.00025 post veriyor.
Full member olduğunuza göre bitmixera geçebilirsiniz. Mesaj başı 0.0007 BTC.
https://bitcointalksearch.org/topic/up-to-0035-btc-weekly-for-your-signature-new-rules-425135
Yazdıklarınız 75 karakter ve üzeri olmalı, Off-topic / Games and rounds / Alternate cryptocurrencies ve bitmixer imza kampanyasının konusuna yazdığın mesajlar geçerli değil.

iyi hoş çok iyi para veriyor ama bütün bölümlere kapatmış karakter sınırı koymuş bide üstüne. Ben şu an yabancı postların yüzden 90'unu Games and Rounds bölümünden kasmışımdır, başka nerde kasıcaz yabancı dil postu anlamadım

post kasmak = spam = ban = no money no honey.
imza kampanyaları bir bakıma spamcıları temizliyor forumdan. spamcıların attıkları postların reklam karşılığı da şirketlerin cebinde kalıyor doğal olarak. spam yapıp forumu kirletmek yerine kaliteli mesajlar atmaya odaklanın. gün geliyor bir günde tek hesaptan 10-20 post attığım oluyor, şu ana kadar hiç ban yemedim spamdan.  ancak günde 3-5 post atıp da ban yiyen çok kişi mevcut.

tam anlamıyla çok iyi bir ingilizce bilgim yok, orta düzey bundan dolayı ingilizce forumlarda zorlanıyorum biraz  fakat buradaki kaliteli mesajdan kasıt nedir tam olarak hocam ? Yani bi konu hakkında yorum veya bilgi verme mi yoksa bi tartışmaya katılma mı ?
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Coinomat tan ödemeyi aldım bilginize.
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Şu an için getirisi en güzel olan hangi kampanya acaba? Local sıkıntısı yaratmıyor benim şu an ki kampanya. 0.00025 post veriyor.
https://bitcointalksearch.org/topic/up-to-0035-btc-weekly-for-your-signature-new-rules-425135
Yazdıklarınız 75 karakter ve üzeri olmalı, Off-topic / Games and rounds / Alternate cryptocurrencies ve bitmixer imza kampanyasının konusuna yazdığın mesajlar geçerli değil.

iyi hoş çok iyi para veriyor ama bütün bölümlere kapatmış karakter sınırı koymuş bide üstüne. Ben şu an yabancı postların yüzden 90'unu Games and Rounds bölümünden kasmışımdır, başka nerde kasıcaz yabancı dil postu anlamadım

post kasmak = spam = ban = no money no honey.
imza kampanyaları bir bakıma spamcıları temizliyor forumdan. spamcıların attıkları postların reklam karşılığı da şirketlerin cebinde kalıyor doğal olarak. spam yapıp forumu kirletmek yerine kaliteli mesajlar atmaya odaklanın. gün geliyor bir günde tek hesaptan 10-20 post attığım oluyor, şu ana kadar hiç ban yemedim spamdan.  ancak günde 3-5 post atıp da ban yiyen çok kişi mevcut.
full member
Activity: 210

legendary
Activity: 1470
Merit: 1002
sr. member
Activity: 406
Merit: 250
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
Bitmixer'den memnunum ben geçen hafta bottan kaynaklı bir problem yaşadım, ödeme gönderilmedi mesaj attım admine 24 saat içinde hesabıma transfer etti, bu adamlar daha çok yeni neyin ne olduğu belli değil ilk ödeme alındı mı bilmiyorum ama biraz zaman geçince belli olur renkleri.

bencede şaşma bitmixer da dediğin gibi adamlar yeni neyin ne olacağı belli olmaz, bakarısın 1-2 hafat sonra kapatıp giderler. eski kampanyalar her zaman iyidir. ban yemeseydim bende bitmixeri tercih ederdim Grin

Senin neden ban yediğin hala ortaya çıkmadı dimi ? sormadın mı neden yedim diye ? Sanırım gambling sitelerinde bir şeyler paylaştığım için olabilir demiştin.
bu bitx yüzünden bende 14 gün ban yemiştim mod sağolsun 7 güne düşürmüştü neden ban yediğimizide öğrenemedik  Grin
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
BikiniDice İmza kampanyası da gayet iyi görünüyor haftada 0.05 ödeyecekmiş, minimum 30 post gereksinimi var şu anda hali hazırda herhangi bir imza kampanyasına dahil olmayanlar katılabilir belki

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1011063.msg10969204;topicseen#msg10969204
We don't pay for posts in Off-topic / Games and rounds / Alternate cryptocurrencies / Local Section and this thread.
local olsa iyiymiş aslında bu botsuz olanlara da illet oluyorum sürekli takip etmek durumunda kalıyorsun
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
BikiniDice İmza kampanyası da gayet iyi görünüyor haftada 0.05 ödeyecekmiş, minimum 30 post gereksinimi var şu anda hali hazırda herhangi bir imza kampanyasına dahil olmayanlar katılabilir belki

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1011063.msg10969204;topicseen#msg10969204
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Eski güvenilir imza kampanyaları hangisi liste olarak bulabileceğim bir yer var mı?  Alıntı ile cevaplarsanız iyi olur konudan haberim olur yani cevap yazıldığından..
hero member
Bitmixer'den memnunum ben geçen hafta bottan kaynaklı bir problem yaşadım, ödeme gönderilmedi mesaj attım admine 24 saat içinde hesabıma transfer etti, bu adamlar daha çok yeni neyin ne olduğu belli değil ilk ödeme alındı mı bilmiyorum ama biraz zaman geçince belli olur renkleri.

bencede şaşma bitmixer da dediğin gibi adamlar yeni neyin ne olacağı belli olmaz, bakarısın 1-2 hafat sonra kapatıp giderler. eski kampanyalar her zaman iyidir. ban yemeseydim bende bitmixeri tercih ederdim Grin

Senin neden ban yediğin hala ortaya çıkmadı dimi ? sormadın mı neden yedim diye ? Sanırım gambling sitelerinde bir şeyler paylaştığım için olabilir demiştin.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

hero member
legendary
Merit: 1024

Coinomat kampanyasında 75 karakter sınırı için değişik bir öneri sunmuştum kampanya sahibine. Önerimi tam olarak kabul etmemekle birlikte 75 karakter sınırına pek takılmamamı, eğer yapıcıysa 75 karakter altının da kabul edileceğini ve ayrıca her harfi saymayacağını belirtti. Duyurulur Smiley
legendary
Merit: 1002
Negatif feedbacki olanları almıyorlarmış coinomata. Zalım vod... sebebi neydi ki Sad
full member
Activity: 221

Aslında bu imza kampanyaları için yeni bir başlık açılabilir. Post başına en verimli , haftalık max'ı en fazla olan gibi . Neyse boş vaktimde bunun üzerinde biraz düşüneyim de başlığı açayım inş.

Bu kampanyalar için zaten bir başlık var. Buradan inceleyebilirsin. Karşılaştırmada yapabilirsin.

Aslında o başlığı biliyorum ama daha bize göre olan ve Türkçe bir başlık benim açmak istediğim. Biraz daha yeni başlayanlara göre olsun istiyorum. Vaktim olursa yaparım inş.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Coinomat iyi bende ona girdim.75 mesaj olayı can sıkıcı gerçekten.İnsan yazarken bile acaba 75 oldumu diye düşünüyor.Haftada 100 post atıldığında ayda 0.4 btc kazanmak olası.
legendary

Aslında bu imza kampanyaları için yeni bir başlık açılabilir. Post başına en verimli , haftalık max'ı en fazla olan gibi . Neyse boş vaktimde bunun üzerinde biraz düşüneyim de başlığı açayım inş.

Bu kampanyalar için zaten bir başlık var. Buradan inceleyebilirsin. Karşılaştırmada yapabilirsin.
full member
Activity: 221
İyi ücret öneriyor haftaya bende katılabilirim . Ama 75 karakter işi sıkıcı.

Eğer katılacaksanız bence bitmixer'a katılın. Orada Full member'a 0.0007 veriyorlar. coinomat ise 0.0004 veriyor.

Şartlar aşağı yukarı aynı , bitmixer de altcoin ve games başlıklarına atılanlar sayılmıyor

Bitmixer'in haftalık azami ödemesi 0.035 ama coinomat ise azami 0.04 veriyor. Bitmixer'e göre kuralları biraz daha rahat. Aslında şu anki kampanyamdan gayet memnunum. Adamlar herşeyi sayıyor Grin Pazartesiye kadar araştırıp kendime en uygun olanı seçerim diye düşünüyorum.

Haklısınız , arada 0.005 gibi bir fark var. Fakat o fark için fazladan 50 post atmak gerekiyor.

Şahsen ben post atarken zorlanıyorum. Hem 75 karakter sıkıntısından dolayı hem de boş mesaj atmak istemediğimden .

legendary
İyi ücret öneriyor haftaya bende katılabilirim . Ama 75 karakter işi sıkıcı.

Eğer katılacaksanız bence bitmixer'a katılın. Orada Full member'a 0.0007 veriyorlar. coinomat ise 0.0004 veriyor.

Şartlar aşağı yukarı aynı , bitmixer de altcoin ve games başlıklarına atılanlar sayılmıyor

Bitmixer'in haftalık azami ödemesi 0.035 ama coinomat ise azami 0.04 veriyor. Bitmixer'e göre kuralları biraz daha rahat. Aslında şu anki kampanyamdan gayet memnunum. Adamlar herşeyi sayıyor Grin Pazartesiye kadar araştırıp kendime en uygun olanı seçerim diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: