https://bitcointalksearch.org/topic/up-to-0035-btc-weekly-for-your-signature-new-rules-425135
Yazdıklarınız 75 karakter ve üzeri olmalı, Off-topic / Games and rounds / Alternate cryptocurrencies ve bitmixer imza kampanyasının konusuna yazdığın mesajlar geçerli değil.
iyi hoş çok iyi para veriyor ama bütün bölümlere kapatmış karakter sınırı koymuş bide üstüne. Ben şu an yabancı postların yüzden 90'unu Games and Rounds bölümünden kasmışımdır, başka nerde kasıcaz yabancı dil postu anlamadım
post kasmak = spam = ban = no money no honey.
imza kampanyaları bir bakıma spamcıları temizliyor forumdan. spamcıların attıkları postların reklam karşılığı da şirketlerin cebinde kalıyor doğal olarak. spam yapıp forumu kirletmek yerine kaliteli mesajlar atmaya odaklanın. gün geliyor bir günde tek hesaptan 10-20 post attığım oluyor, şu ana kadar hiç ban yemedim spamdan. ancak günde 3-5 post atıp da ban yiyen çok kişi mevcut.
tam anlamıyla çok iyi bir ingilizce bilgim yok, orta düzey bundan dolayı ingilizce forumlarda zorlanıyorum biraz fakat buradaki kaliteli mesajdan kasıt nedir tam olarak hocam ? Yani bi konu hakkında yorum veya bilgi verme mi yoksa bi tartışmaya katılma mı ?