Pages:
Author

Topic: İmzaya Reklam Alarak Para Kazanma Olayı Nedir - page 57. (Read 137314 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
bit-x için yarın ödeme günü, merak ediyorum neler olacak.

Marco imzasinda ödeme yapacağını söylüyor.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
bit-x için yarın ödeme günü, merak ediyorum neler olacak.
legendary
Marcoya sordum, türkçe bölümüne atılan mesajlara ödeme yapıyor musun diye, spam olmadıkça evet dedi.
Umarım batmaz. Limit koymamış çünkü, ve 0.0014 post başına gerçekten iyi.
bu mesajı az önce zeki atmadı mı?

Roll Eyes Roll Eyes

aynı kişiye ait birden fazla hesap olması gayet normal.

Orası öylede ref link vermek niye yasak hala tartışıyorum moderatorlerle Smiley
sr. member
Activity: 294
Marcoya sordum, türkçe bölümüne atılan mesajlara ödeme yapıyor musun diye, spam olmadıkça evet dedi.

Roll Eyes Roll Eyes

aynı kişiye ait birden fazla hesap olması gayet normal.
legendary
sr. member
Activity: 266

%20-30'u geçmeyin yine de. ya da tek cümle-tek kelimelik mesajlardan sakının.
legendary
Merit: 1002
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
bitx kampanyasına bende dahil oldum. denilen kayıtları yaptım sanırım baska birşey yapmaya gerek yok değilmi? topice herhangi birşey yazmamız gerekiyormu?

özel mesaj geliyor kayıt yapıldığına dair gelmişse sorun yok, başlığa yazmaya gerek yok

evet gelmiş. teşekkürler. suana kadar gördüğüm en profosyonel imza kampanyası olmuş. Bu arada su uid girdiğimiz yere bazen numarayı girdiğimizde imza silinmiş yada kayıtlı kullanıcı değil hataları veriyor. Kapatıp açıldığında düzeliyor bilginiz olsun. zaten o yüzdende soruyu sormuştum.

ne kadar profosyonel olduğunu zamanla göricez, özellikle ödemler başlayınca, inşallah uzun ömürlü olur.ama üst limit olmadan suistimale çok açık duruyor.
Evet suistimale biraz açık mesela suan ben tüm forumu dolansam her yerde post kassamki full memberım 1 haftada 100 mesajda 0.1 btc yatırması gerekecek. 100 mesajda ole çok ucuk bir rakam değil. ama sözlerini tutarlarsa 1-2 ay bile sürse iyi btc kazanırız
sr. member
Activity: 476
ben de katıldım bit-x kampanyasına.

http://bitsig.website/beta/

bu adresten kontrol edebilirsiniz. profilinizde other info kısmına bit-x deposit adresinizi yazmayı unutmayın.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
bitx kampanyasına bende dahil oldum. denilen kayıtları yaptım sanırım baska birşey yapmaya gerek yok değilmi? topice herhangi birşey yazmamız gerekiyormu?

özel mesaj geliyor kayıt yapıldığına dair gelmişse sorun yok, başlığa yazmaya gerek yok

evet gelmiş. teşekkürler. suana kadar gördüğüm en profosyonel imza kampanyası olmuş. Bu arada su uid girdiğimiz yere bazen numarayı girdiğimizde imza silinmiş yada kayıtlı kullanıcı değil hataları veriyor. Kapatıp açıldığında düzeliyor bilginiz olsun. zaten o yüzdende soruyu sormuştum.

ne kadar profosyonel olduğunu zamanla göricez, özellikle ödemler başlayınca, inşallah uzun ömürlü olur.ama üst limit olmadan suistimale çok açık duruyor.
twn
legendary

legendary

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
bende bit-x e geçtim herkes bitxlenecek bu gidişte Cheesy
twn
legendary
legendary
Bende bit-x ekledim az önce, ödemeler bit-x hesabına yapılıyor sanırım? Ordan withdraw için koşul var mı?

Evet Bit-x hesabına yapılıyor, anladığım kadarıyla Cryptocurrency için yok, Fiat para (Paypal'a çekim var!) için verification istiyor.

Withdraw kısmında cryptocurrency seçeneği var, eğer BTC çekimi olmuyorsa baya komik ve saçma olur, konusunda 100 küsür mesaj var okumaya üşendim yazan mutlaka vardır bakmak lazım.

bit-x in önceki kampanyasında bit-x hesabına yatmıyormuydu. o kampanyada olan arkadaşlar vardı.
ingilizce başlıkta da benzer sorular sorulmuş. marco btc çekimi çok kolay demiş ama bekleyip görcez
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Bende bit-x ekledim az önce, ödemeler bit-x hesabına yapılıyor sanırım? Ordan withdraw için koşul var mı?

Evet Bit-x hesabına yapılıyor, anladığım kadarıyla Cryptocurrency için yok, Fiat para (Paypal'a çekim var!) için verification istiyor.
sr. member
Activity: 323
Evet ben de şu an bit-x e geçtim. çok daha mantıklı ve güzel bir sistem. fena da ödeme yapmıyor. ayrıca otomatiğe bağlamışlar her şeyi...
legendary
Hero member olduktan sonra bende tekrar imza kampanyalarına dönmeyi düşünüyorum, en iyisi primedice'dı ama..

Primedice artık sadece Staff'a izin veriyor, birde galiba daha önce ödeme yaptığı güvenilir kişilere.

PS: Bitmixer'den Bit-X'e geçtim, ödemeyi beklemedim bile. Bitmixer'de yaptığım postun yarısından daha azını postlayarak aynı miktarı alabilirim.
legendary
Bit-x.com İngilizce olma gerekliliğini kaldırdı, şu imzamdan ödememi alayım hemen geçeceğim ona.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Sömürün tabi ya biz giremiyoruz siz sömürün bol bol
Pages:
Jump to: