Pages:
Author

Topic: Ne Olacak Bu Ölü Tokenların Hali Böyle - page 3. (Read 1683 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
December 28, 2018, 06:06:44 AM
Ölü olarak kalmaya devam edecek bir çoğu, bu tarz projelere girilmemesi konusunda herkesi uyardık ama yeterli olmadı, yüzlerce tokena milyonlarca para basıldı ama hepsi boşa, çoğu için yazık oldu gerçekten.
KTM
jr. member
Activity: 158
Merit: 1
December 27, 2018, 06:39:27 PM
Hergün yeni bir ölü token doğuyor desek yeridir , coinmarketcap politika mı değiştirdi yoksa parası mı bitti bilinmez hergün shitcoin listeliyor insanlarda bunlara yatırım yapıyor şaka gibi. 2071 coin var ki bu geçen sene başı 1300 bile değildi bir anda 2000e çıkardı listelediği coin sayısını coinmarketcap. Hacmi düşük olan coinleride silmiyorki anlamadım bu neyin ısrarı , 100 hit fazla kasmak için milletin parasına yazık ediyorlar.
member
Activity: 518
Merit: 10
December 27, 2018, 03:47:26 PM
Bize havadan sudan gelen tokenlar yok malesef katıldığımız bountylerden gelen tokenler tam gelse o yeter. Ama ayı piyasasında hepsi değer kaybettiğinden yakında çöp olacak bu gidişle.
jr. member
Activity: 266
December 27, 2018, 03:33:03 PM
Ne olacağını bende bilmiyorum tekrar hayata dönerler mi yoksa yok olup giderler mi hep beraber göreceğiz.Artık boğa sezonunu bekliyeceğiz.Kalan sağlar bizim ölenlere güle güle güle.
full member
Activity: 672
Merit: 100
December 27, 2018, 02:44:21 PM
Öldülerse dirilecekler diye bir durum yok.Olursa boğa sezonunda yükselişe falan geçerse satın gidin. Değeri olmayanlar zaten ekibi tarafından bile terkedilmiştir.
member
Activity: 1264
Merit: 43
December 27, 2018, 01:48:15 PM
Ölü tokenler geçen yıl airdrop/bounty kovalayan bir çok kişinin yüzünü güldürmüştü. O dönemler "when binance?" yoktu, "when bittrex" vardı. Her scam proje, ekip kaçmadan önce 3-5 defa pumplanırdı etherdelta'da. Şimdi hangisi ölü, hangisi diri onu bile anlayamıyoruz ki..
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
December 27, 2018, 01:04:48 PM
Maalesef elinde tutanlar çok zarar etti. Siz siz olun ölü tokenleri elinizden çıkartın. Bu saatten sonra ölü tokenlerden iş çıkmaz. Adamların çoğu zaten kaçtı gitti.
jr. member
Activity: 420
December 27, 2018, 12:35:44 PM
Ölün tokenlerin hemen hemen birçoğu büyük ihtimalle yok olup gidecek. Ama aradan bazıları aşırı bir yükseliş yaşayacaktır. Bu yüzden takip etmekte fayda var.
member
Activity: 406
Merit: 12
December 27, 2018, 12:28:58 PM
Beklemeye devam. Yapacak bir şey yok. Ethereum bu durumdayken bounty ile gelen tokenlerin para etmesi saçma olurdu zaten. Boğa gelirse bir şekilde hareketlenir, o ara elden çıkarmak gerek. Ekibi iyi çalışıyorsa bir şekilde toparlayacaktır.
jr. member
Activity: 308
Merit: 4
December 27, 2018, 12:20:12 PM
Cüzdanda bir sürü çöp coin birikti. Beklemekten başka çare yok. Ancak son zamanlarda sürekli düşüş izlemekten yoruldum. Piyasanın biraz canlanması gerekiyor. Moral bozukluğunu atmamız gerek. borsalara bakasım gelmiyor son zamanlarda
full member
Activity: 532
Merit: 102
December 27, 2018, 12:06:39 PM
Hergün acaba şuan hangi coin dump yedi diye uyanmaktan bıktım valla zamanında 10x kazandığım coine baktım bugün volumesi 5 dolara düşmüş şaka gibi , bu gibi örnekleri sizde yaşamışsınızdır şu saatten sonra çoğu coinin silineceğini düşünüyorum eğer uzun süre bu piyasada hodl yapıcaksanız btcden şaşmayın diğerlerinin ne olacağı hiç mi hiç belli olmaz.
member
Activity: 182
December 27, 2018, 11:53:30 AM
bekletmekten başka çare yok sürüsüyle projeler yeni coinler çıkıyor piyasaya bazıları başarılı bazıları başarısız oluyor en iyisi bekletmek belli mi olur günün birinde yükselir
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
December 27, 2018, 11:38:00 AM
boğa gelene kadar ölü coinlerde bir şey olacağını zannetmiyorum ben. zaten boğa gelene kadar çoğu da dükkanı kapatacaktır  dayanamayarak.
full member
Activity: 630
Merit: 102
December 27, 2018, 10:56:40 AM
Ölü token ve coinler benden sorulur açın ortayı Smiley

3 ay DIW projesinin bountysine katıldım hesaplamalarıma göre en en kötü 1000 dolar alırım ama genel beklentim 2000 dolar idi. Kaç mı ediyor? 100 bile etmiyor piyasa yüzünden

BTW'yi herkes biliyordur gerçe havadan gelmişti bi esprisi yok ama havadan 3500-4000 lira kazanma fırsatını kaçırdım. Sağlık olsun şuan para etmiyor.

ARAW ve GEMERA bountylerinin dağıtımını bekliyorum bunlardan da pek cacık olcağını sanmam bu piyasada hadi hayırlısı

Bakalım bu girdiğimiz gigzi nasılmış
member
Activity: 462
December 26, 2018, 03:34:15 PM
Bir çoğu delist olacak veya borsaya giremeden yok olacak fakat yeni çıkmış olsa bile iyi bir proje ise kesinlikle eski isim yapmış projeleri bile geçecek olanlar var o bakımdan pozisyonu doğru tokende almakta fayda var
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
December 26, 2018, 12:05:41 PM
şimdi ölü token var, ölü token var,  web sitesi, twitter i kapanmış, telegramında adminsiz bir tokenin dirilmesi gibi bir şey olamaz ancak şu tarz tokenler dirilebilir; belli bir fon oluşturmuş, kendi alanında bir şeyler yapmaya devam eden ama bunu borsaya yansıtamayan ve borsada sessiz sedasız takılan tokenlerin bazıları dirilebilir. özellikle emlak, sağlık, ulaşım proje tokenleri.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
December 26, 2018, 10:53:48 AM
Bu cüzdandakilerden sene 2017 kasım aralık fena şeyler olmuştu. Bir umut o günler tekrar gelir diyerekten cüzdanda kalsın bir zararı yok diye düşünüyoruz ister istemez. Keşke o günler tekrar geri gelse Smiley
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
December 26, 2018, 09:09:24 AM
Bu ölü tokenların istisnalar hariç büyük bir kısmı airdropla dağıtılan saçma sapan şeyler. Benim cüzdanın bir tanesinde bunlardan yüzlerce var. Ayda yılda bir bunlardan bir iki tanesi diriliyor ve diğerlerini unutturuyor açıkcası. Sonuç olarak cüzdanda bekliyor, sonsuza kadar beklesin bize zararı yok.
member
Activity: 448
Merit: 17
December 26, 2018, 08:45:56 AM
Cüzdanlarda duruyolar sıkıntısız ölü tokenlerle işimiz yok önümüze bakıp sağlam tokenlere girmeye çalışıcaz artık hatta tokenlerden uzak durucaz direk coinlere yatırım yapıcaz çünkü tokenlerden hiç bir şey olmaz kendi ağlarına geçmedikleri sürece.
full member
Activity: 742
Merit: 112
December 26, 2018, 08:35:34 AM
tokenlere yatırım yapıp, uzun süreli hold eden birisi değilim. altcoinlerde bile seçici davranmaya çalışıyorum. tokenler havadan gelmiş ise dolar karşılığı fena değil ise okutup geçmeniz gerekiyordu. ben hep gelenleri borsada sattım geçtim. çok oldu. iyi ki de yapmışım. bitcoin ne zaman toparlanır ise o zaman icolardan gelenlerin de akibeti ufak ufak toparlanmaya başlar. ama çöp olmuş 100'lerce token olduğunu da unutmayın.
Pages:
Jump to: