Pages:
Author

Topic: Ne Olacak Bu Ölü Tokenların Hali Böyle - page 4. (Read 1683 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 4
December 25, 2018, 08:27:46 AM
Bende bazı altcoinler hatıra olarak tutuyorum. Elimde para edenide var para etmeyenide Smiley Altcoinler çoğu uzun ömürlü olmayacak. Sürekli ortaya yeni altcoinler çıkıyor. Bu saatten sonra yenilikçi olup fark yaratabilen altcoinler kalıcı olabilirler.

shit coin'ler olmasa total marcetcap nasil 100milyar üstü duracak..
full member
Activity: 457
Merit: 101
December 25, 2018, 07:42:40 AM
Bende bazı altcoinler hatıra olarak tutuyorum. Elimde para edenide var para etmeyenide Smiley Altcoinler çoğu uzun ömürlü olmayacak. Sürekli ortaya yeni altcoinler çıkıyor. Bu saatten sonra yenilikçi olup fark yaratabilen altcoinler kalıcı olabilirler.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
December 25, 2018, 05:45:25 AM
Kendi soruna zaten kenin cevap vermişsin,aynı zamanda ne olacak diye düşünürsek senin dediğinden farksız,anlamsız ve çok boş bir başlık olduğunu düşünüyorum tartışmaya açık olmayan bir konunun bu denli başlık olarak açılması zaman kaybıdır.Cüzdsnınızda kalsın yeri gelirse bozdurursunuz bu kadar basit.
jr. member
Activity: 308
November 09, 2018, 12:42:47 PM
Coinjanitor diye güzel bi proje var ölü tokenlerinizi coinlerinizi onlara bildirip para kazanabilirsiniz. Bazı şartları var onları sağlıyosa bounty ödülü de veriyolar diye biliyorum.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
November 09, 2018, 12:39:44 PM
Insanlar kolay paranin yontemini bulmuslardi.  Piyasa canli iken yap guzel bir web site,  calinti Whitepaper ve smart contrat ile bir ico duzenle,  iki reklam ver oldu bitti.  Bu sekilde piyasaya cikan coin veya token ne olabilir sizce.  Cop oldugu bariz belli.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
November 04, 2018, 02:06:32 PM
Kendi adıma anı olarak saklayacağım bir çok altkoini tutuyorum. Çoğunun borsaya bile giremeyeceğini bilmek üzücü verdiğim emekler karşılığında bir maddi karşılık alamamak seçeneklerden biriydi işe başlarken.
member
Activity: 504
Merit: 12
November 03, 2018, 11:23:33 AM
Çok uzun süre devam edecek bunlar umudunuzu yitirmeyin demek isterdim ama sürekli aklınızı meşgul edeceği için unutun gitsin.
jr. member
Activity: 56
Merit: 5
November 02, 2018, 11:25:43 PM
Biraz geliştirilmesine ihtiyac var Ethereumun.Mesela Neo ekosisteminde token yakma seçeneği var , elinizdeki tokenleri yakıyorsunuz kolaylıkla.Yaktığınız tokenler de toplam token miktarından azalıyor.Shit ve çöp tokenler her geçen gün artıyor.Karşısı alınmalı bence.
full member
Activity: 386
Merit: 178
November 02, 2018, 09:34:00 PM
Eski kripto para cüzdanım maalesef hacklendi paramı çaldılar üzüldüğümü hatırlıyorum şimdi ise çalınan altcoinlerin ettiği değeri görünce aslında fazla üzülmüş olduğumu kaybımın minimum düzeyde kaldığını anladım.
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Ölü denilen ve bir sene sonra piyasaya dönüp yatırımcılarına macbooklar iPhonelar aldıran projeler görmedik mi? MEW çok kalabalık oldu diyorsanız yeni bir MEW açın ve onu kullanın, eski MEWi de arada sırada yoklayın belki birileri size bir hediye bırakmış olabilir Smiley
full member
Activity: 728
Merit: 151
şimdi siz bu ağlak dönercilerin bokladığı token coinlere aldanmayın. özellikle bunları inceleyin. bizzat ekibin bok yemesi ile dönercilerin elinde piç olan tokenlar var. burada önemli nokta ekibin ve projenin ne alemde olduğu..mesela bi token var ekip sürekli güncelleme haberi paylaşıyor kendi zincirini yazıyor yeni ekip üyeleri alıyor en iyi borsalarda listeleniyor vs vs

ama fiyata bakıyorsun piç olmuş. önemli değil. toplayacaksın bundan piyasa düzelince bunların eline verip geçeceksin  Grin gerçekten gelecek vaad ediyorsa bir miktar da unutulabilir cüzdanda
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
piyasada bu kadar çok ico, çöp token varken şu yaşadığımız dönem de bu çok normal. umarım çöplere yatırım yapapmışsınızdır diyorum başka diyecek hiç bir şey yok çünkü..
member
Activity: 378
Merit: 11
Bu tarz durumlarda ben ledgerde çer çöp görmemek için sallamak istiyorum ama sonra fee vereceğim boşuna diye işlem yapamıyorum açıkcası. Birde ben sagda solda ledger adresimi girmedim ama nereden buluyorlarsa çöpleri gönderiyorlar.
jr. member
Activity: 532
Shitcoinler cüzdanlarımızın tadı-tuzu  Grin Bu piyasayı ön görmek mümkünsüz birşey. Bugün scam dediyin yarın boğada 10x yapa bilir.
jr. member
Activity: 406
eğer elinizdekiler sağlam tokenlerse evham yapmaya gerek yok olası bir boğada tavan yapacaklardır yeniden. fakat güven vermiyorsa, yönetici kadrosu iş bilmez bir grupsa satıp dürüm yiyin derim.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Çöp olan tokenleri bu sıralar borsalar delist ediyor bu bize ufak bir işaret olabilir fakat güvendiğiniz uzun vadeli beklettiginiz sepetleri asla bozdurmayın derim.Uzun vadeli kuvvetli bir sabır gerekiyor.Şahsen yaklaşık olarak 8 aydır sepetlerime dokunmuyorum.Ağır düşüşlerde toparlayıp düzenli olarak notumu tutuyorum.
full member
Activity: 680
Merit: 103
Ne olacak ölü doğan ölü kalır iş yapacak proje kendini ürünü ekibi vizyonu ile belli ediyor piyasa scam ile dolu derdi sadece para kazanmak olan ekiplerin tokenini alanlara geçmiş olsun.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Sabredip yükselmesini bekleyeceğiz başka çaremimiz mi var sanki. Satsan satılmaz atsan atılmaz misali. Artık bir değere ulaştığında satarsın, değerlenmezse de üstüne bir bardak su içersin Smiley. Ölü tokenlerin bir zaman sonra dirildiği de görülmüştür Smiley
jr. member
Activity: 106
Merit: 2
Geri düzelmesi fazlasıyla zor bence şuan çoğu token bitik durumda maalesef.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Shitcoinlerin 6 ay sonra fiyatlandığı dönemleride gördüm. Ancak hele imzadan gelenleri projeyi inceleyip mantıklı bir fiyat yakalandığında okutmak lazım diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: